Přejít na výpis diskuzí
Válečníci v maskách představují Call of Duty: Ghosts
1.5.2013 | Aleš Smutný
206 příspěvků
-
Už je dokonce i oficiálně oznámeno COD Ghosts 2 na listopad 2015.
-
Já Activisionu docela věřím, rozhodně víc jako EA, přímá konkurence se pomalu dotlačuje a určitě nechcou přijít ani o jeden dolar který by na nás mohli vydělat, musí jim být jasny že určitá modernizace je pomalu potřeba.
-
Tak tu máme už 10 jubilejní díl *15* . No něco mi vrtá hlavou. Jestli bude mít toto COD dobrý příběh, tak já budu Anglická královna ! Bude to další střílečka, kterou hráči milují. Ale proč to měnit ! Hráči mají rádi ten styl, který trval už 9 dílů... Možná si tím kopou hrob nebo naopak to bude konečně luxusní střílečka z porcí dobrého příběhu *3* . Jak jsem slyšel že se to bude jmenoval COD: Ghosts okamžitě jsem si myslel že se vrátím do doby COD 6 a budu hrát za Ghosta. Uvidíme... Trochu mi ti vojáci z amatérskou maskou připomínají nájemné žoldáky. Bojování proti armádě za žoldáky nemusí být špatné *4* . No máme ještě čas než se ukáže nějaký ten Gameplay. A co mě překvapilo nejvíc: Informace o novém Enginu ! To je zázrak ! Konečně změna. Držím jim palce i když COD moc nemusím *3* .
-
-
kdyby to alespon brali s nadsázkou jako Expandables, ale oni ty svý nacionalistycký keci a hořící americký vlajky, řítící se mrakodrapy a zabíjení ve jménu svobody myslí vážně
-
-
Utři si nos do rudý vlajky kryptofašistický komunisto
-
-
-
len by som chcel doplniť článok, na hre pracuje ako hlavný Infinity Ward, ktorému dopomáha Raven Software (MW3) a Neversoft, koho CoD zaujíma navštívte codzone.tiscali.cz *3*
btw. od teaseru som čakal nejaké úryvky z hry, ale takáto zmena je zaujímavá, konečne sa pohli z otrepaného do niečoho nového, snáď bude aj taká hra, vyzerá to zatiaľ sľubne...uvidíme po ďalších teaseroch *4* -
Tak teaser nebyl špatnej, jako nápad, proč ne...byla to prostě ukázka různých bojovníků napříč historií, o jejich "stylech", zbroji a oblečení, takže nevim co tu ty připomínky s vikingem dělají... a co se týče hejterů, počkejte si na první ukázky ze hry... *3* Sám sem zvědav... *7* Už je na čase tuhle (zprvu výbornou) serii zrestartovat...
-
-
Tys asi nepochopil, proč si Aleš utahuje z toho vikinga, že ne? *4*
-
To asi nebylo na Vikinga jako takovýho, ale spíš na ty rohy na přilbě, který jsou docela směšný. Vikingové si na helmy rohy nedávali, to je jen rádoby cool stylizace z filmů a komiksů.
-
-
A vychází další COD zatímco medvěd s.re v lese achjo :( *8*
-
Jsem jediný komu ten trailer připadá tak trochu.. hmm .. divnej? Nespletl se někdo? Není to jen další trailer na FC3 Blood dragon? Ne že bych od CoDu čekal něco bůhví jak smysluplného, ale jak souvisí masajský bojovník, hollywoodský "viking" a samruaj s hrou jejímž úkolem je zajistit majitel křeč v prstu? Hmm... meditovat o tom budu.
-
-
To je hlupák! Bohové pomáhejte nám!
-
Máš to v celém textu: Celý ten trailer ukazuje to, že se po staletí válečníci malovali po obličeji barvami a oblékali do do bojových hader. Kmeny měli svého boha a uctívali ho. Malovali se, protože si mysleli že jim to pomůže v boji. Ten trailer ukazuje, že i dnešní nosí masky atd... Prakticky to nic o hře neukazuje.
-
-
Snad jen to, že pujde o nějakou tajnou jednotku...však gameplay řekne víc... *7*
-
-
o co by taky mělo jít jinýho než o tajnou jednotku, na podesáté z toho simulátor vaření asi dělat nebudou *6*
-
-
Oni dělali 9x simulátor vaření ? O.o Vlastně jo...poslední díly byly asi tak náročný, jako příprava čínský polívky...
-
-
Spíše při posledních dílech vývojáři vařili z vody ;)
-
-
-
To asi jo, taky nezmiňuju hru, jen tohle video. CoD sice rád nemám, ale když to někoho baví tak ta hra určitě funguje jak má. Jen mi to přišlo prapodivný a chyběl mi nějaký celkový smysl
-
-
-
Nauč se anglicky *3*
-
Maskovaný ksichty?! *7*
-
-
To chápu, ale nějak to nedokážu srovnávat, v jednom případě jsou to válečné barvy, ok to beru, ale ty nemají za úkol tě zamaskovat, ale děsit nepřátele a helma? V základu slouží jako ochraný prostředek, to že ti zakrývá obličej je trochu podružný a na druhou stranu helma pilota už má zase jiný účel a tohle všechno má něco společnýho s chlapem, který si přes obličej natáhne černou kuklu s bílou šmouhou ve tvaru lebky?
-
-
Všichni skrývali svou tvář pod maskou, stejně tak jako ( nejspíš ) hlavní postava nového CoD
-
-
*11*
-
ať už jdou s ní do picze! *16*
-
-
TOHLE JE ROZUMNÝ NÁZOR!Po všech těch sériích pro tupý děcka,který mají jediný úkol-vydělat co nejvíc peněz na co nejvíce trotlech říkám také: ať už jdou s ní do picze! :)
-
Proč? Balast pro mainstream hráče je taky potřeba ... a pokud to lidi kupujou.
-
-
ne že bych CoD a jeho značky podceňoval v kvalitě, ale já si ráno pod DOSBoxem nainstaloval DOOM2 a je to i po té hromadě let neuvěřitelně zábavná pařba. Řekl bych že na CoDy si za pár let nikdo nevzpomene, jenom že každý rok nějaký ten díl asi byl...