-
vynikajici hra, bohuzel prvni kapitoly mely slibne naslapnuto, posledni uz byla jen "umele" prodlouzena, ze nefungoval prirucni teleport, ale jen ty na ostrove... na zaver potesilo, ze ukoly, ktere nebyly v hlavni dejove linii, jdou splnit po dohrati hry...
-
no na konkurenčním webu se piše že vyjdou dvě verze jedna pro evropu plna chyb a bugu a druha pro USA už opravená takže s koupí asi chvilku počkám abych se nespálil jako u G4 *5*
-
o gothic 4 se neda ani rict ze by to bylo rpg spis akcni adventura se slabym pribehem takze s tw2 bych to nesrovnaval :DDD
-
podla mna vyborna hra a hlavne oproti jednotke, 1 nebola zla hra, ale toto ma vtiahlo do deja ovela viac, ja jedinu chybu vidim v "enchantovani" veci a hlavne ak sa hra za bojovnika, strasne malo zeleza, aspon ja stym problem mam, no a suboje si myslim im vysli tiez na ovela vyssiu uroven, ako v jednotke, a v com tiez nevidim logiku, je ten velky ostrov, meno neviem, ani ma nezaujima, pretoze ako som sa aj ja dozvedel iba MP a ja velmi MP hrat nezvyknem, hry hram kvoli pribehu a nie kvoli expeniu ci tak nejak, takze po prvom prezreti mapy som bol nadseny ze to bude aspon tak velke ako 1, ked nie vetsie, ale aj takto je to zazivna a dobra hra, ktora si tie hodnotenia zasluzi, osobne podla toho ako kto hra tu hru ako vnej postupuje skusa vsetko co sa da v hre robit, alebo len questi ako blazon a ide po hlavnej pribehovej linke, moze hru dohrat aspon osobne si to myslim za 20 az 40 hodin, +- 10hodin, ked sa niekto zasekne z nejakym questom, su aj take :), hraci cas je myslim fajn, na dnesnu dobu a grafika je tiez skvost, mozno to nema textury crysis, ci neviem coho, ale co ztym enginom dokazali je nadhera, ja tuto hru fakt doporucujem, kazdemu kto hral 1 a aj tomu kto jednotku nehral ci nedohral, ked sa vam pacil Risen, bude sa aj toto
-
je to jak novej ghotic
-
Jj, PS3 verze už je dávno venku, možno koupit v českých obchodech
-
oproti jednicce opravily hodne chyb ale zase udelali jednu obrovskou a to je ze ve hre neni zadna volnost krome vyvoje postavy prislo mi to trochu jako treba diablo kdy jste museli udelat par questu aby jste se dostali do noveho kousku mapy....
-
ve špatným.Ale je to tim že do jedničky se člověk nějak tak hned vžil,ale dvojka mě přijde tak neosobní....(muj pohled na věc)
-
V jakym smyslu? V dobrym nebo spatnym?
-
Co to je "dickovina"? Jinak podle me jednicka spatna hra nebyla, jasne, mela svy chyby a byla to trochu druha liga v porovnani s konkurenci, ale pro mene narocny hrace to zla volba nebyla.
-
mám to už tři neděle doma a vim že na jedničku to nemá
-
NO jednička byla poctivá dickovina, tak jsem zvědav, jestli s tim něco udělali.
-
CGI úrovně poloviny 90. let...
-
co to je za kravinu ja uz ps3 verzi hraju tak kde ste vzali ten pristi rok. Jinak hra vytecna kupoval sem hlavne kvuli mp pakze zadny zklamani hold PCckari neumej nebo nechtej hrat moc v partach a to je asi ten problem
-
Nudnej trailer.
-
Až na to že ten největší ostrov je jen pro MP a celková herní doba vychází kolem 50 hodin....(Bez MP), To s tím ostrovem byla strašná chyba.
-
Třeba mě ta hra neuchvátila.
-
nice job