-
Ano budeš, jako u všeho Ubi :(
-
Protože to je válečná hra z 1světové tak nemůže být žádný happyend? no dobře no. *7*
-
Mám dotaz, když to koupím na steamu, bude třeba i uplay? Jestli to tady někde je, tak se omlouvám. Recenzi jsem taky radši nečetl kvůli spoilerům.
-
Nechtěl bych nikdy prožít to co oni v zákopech.
-
no este vychadza od AGEOD strategia http://www.ageod.com/products/533/details/Ageod%27sToEndAllWars.
-
nikoliv, když budeš třeba muzíkant, vydáš jedno úspěšné album a dalších 20 budou jen jeho drobné variace (dívám se tvým směrem Iron Maiden) tak vykrádáš sám sebe
-
Diky za zminku o edukativnosti, to me fascinovalo chvilku po rozehrani - ze dokazali udelat neco tak uzasnyho, v podstate jednoduchyho, presto prevazne zabavnyho a jeste s sanci nekoho neco naucit o historii. Zjevne je to forma pocty. Za me mam sice nejakej mirnej vnitrni rozpor, ale za formu, vypraveni, hudbu, nitrni smysl.. Jsem tomu ochotnej odpustit vse, co bych mohl vytykat. Tohle neni obycejna hra.
Co se repetitivnosti tyka, tak zvlaste ve scene s nekolikerym rychlym osetrovanim bych si troufl rict, ze to k tomu patri... Ukazat i to, ze to nebyla zabava, tim, ze to misty neni jen zabava. U tech pluzeni ne, ale hrozne tezko si predstavuju osetrovatelku za valky, kterajde pryc s tim, ze ji to uz nebavi. -
hlupáku *7*
-
Ještě 21 dní a máme tu 100 let o vypuknutí války, který poznamenala náš kontinent možná víc než druhá světová. Škoda, že vychází k tomuto jubileu jen tato hra.
-
"Vykrádá sama sebe" - co je to za nesmysl??? To jako když si vezmu trochu kokyn ze SVÉ tajné skrýše nebo vycucnu benzín ze SVÉHO auta, tak jsem taky vykradl sám sebe? *8*
-
Ber to jako názor na názor
Automatická oprava :) -
Nechci tě hodnotit podle 1 komentu, ale musím to říct.
1.Pokud napíšeš pouze tohle, zní to jako by sis tu hru skoro neužil. A u téhle hry se musíš prostě odrágovat a užívat si atmosféru :)
2. Řekl jsi, že je to nuda, ale nezmínil ses ani o audiu nebo vizuálu
3. Zeptám se, jaká novější hra vám nabídne takové kvality za čtyři stovky? Já na nic nepřišel
Berlín to jako názor na názor :) -
Právě konec dost podtrhuje celkový dojem - a linearitu naprosto chápu.
-
No ja prezieravo single, coop pojdem az druhy krat ;)
-
jediný problém mám s tím, že jsem to rozpařil s kámošem v coop modu a teď na něj musím čekat a vydržet to nehrát *1*
-
Mě přijde, že Ubisoft umí, když se nejedná o realistické zpracování a je tam nádech vlastní umělecké tvorby viz toto či podle mě naprosto perfektní poslední dva díly Raymana.
-
hmm tak väčšina herných médií tomu dáva silné hodnotenia, dokonca escapist tomu dal taktiež 80, čo ma mierne štve, že to vyšlo len digitálnou formou...počkám si na zľavu a potom si to zahrám :)
-
s vývojem herních trendů v poslední době jsem už přestal věřit, že si ještě někdy zahraju hru jako BG a BG2, v tomhle mi ta hra udělala opravdu obrovskou radost *4*
-
No, to že se člověk nemůže rozhodnout, já si myslel že jsem ho mohl změnit než jsem se dočetl že asi ne. Prostě to takhle zkonily jinak brý. *3*
-
čo sa nepáčilo na konci? :)