Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jozef123
    Fail
  • Z tohodle udelat kratkometrazni film, pri udzeni stejneho tempa a napadu by nebylo vubec od veci.
  • Diky :)
  • Po dead island nejlepší trailer, co jsem kdy viděl. A ta hudba taky dost dobrá.
  • Kanye West - Power *3*
  • nevi nekdo jak se jmenuje ta pisnicka? Diky :)
  • p.AdamoKitini
    Trailer,vypada moc zajimave.Pockejme radeji jeste na dalsi trailery,a to hlavne na gameplay,ty prozdradi urcite mnohem vice.
    Ale zatim to vypada slibne,ze by byla konkurence u GTA?urcite neni spatne,kdyz hry a hlavne vyvojari maji konkurenty.
    Neco podobneho se melo udat i u Dirt 3,vim ze utikam od tematu,ale tam by taky neskodilo trochu te konkurence.
    Pokud maji vyvojari konkurenci,hry vypdaji pote mnohem lepe.
  • A kdy jsi to hrál ty magor3?
  • Whisp
    Pri pozeraní trajleru som normálne dostal chuť si tú hru zahrať a to napriek tomu, že ma hry na spôsob GTA vôbec nebavia. Takže u mňa trailer splnil svoj účel *1*
  • rancor1223
    Já se těším! SR2 byla šílená oddechovka a tohle zdřejmě nebude nic jinýho! Grafika asi nebude žádnej zázrak, ale o tu v SR nejde.. Hlavní bude ta hromada vtipů a pitomostí který půjde dělat!
  • Říkejte si co chcete ale Saints Row 2 byla super hra oprostila se od té vážnosti GTA serie (jistě GTA je jinak lepší) a přinesla dávku humoru (podle mě skvělá parodie na černošské gangy) a osvěžila žánr bezkonkurenčním množstvím aktivit. Proč se na ni tak nadává nechápu holt někteří to nerozjeli další nemaj rádi hip hop a jiní se štítí fekálního humoru. Jinak je mi jasný že grafika neoslnila a remcalové měli i další vítky ale propadák to rozhodně nebyl. Kdo tvrdí že to je největší blbost co kdy hrál ať zkusí něco od City Interactive *1* *1*
    PS pravopis mě nebere tak ani nereagujté
  • Větší blbost jsem ještě nehrál. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit