Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gta z hong kongu znie a vyzera dobre ale PRECO neurobi nikto assassins creed s ninjom z feudalneho japonska kua???? preco? to by bola idealna hra
  • pripomina to jeste nekomu hong kongskou filmovou serii volavka (predloha scorseseho departed)?
    • Ani mě to nepřípomínej, dodneska zkousávám, že Scorsese za to obšlehnutí dostal oskara. Nechápu, že ho dali jemu a né originálu tedy Keung Lauovi a Fai Makovi. Jinak máš pravdu, taky mě to hned přišlo na mysl.
  • Bože můj, přestaňte tu linčovat autora za to, že mu někdo někoho připomíná, nebuďte jak malí.
    Na sleeping dogs se ale s každým trailerem těším víc a víc :) A square enix po DE3 věřím, to ne že ne. Jen by to chtělo nějaké video s tím soubojovým systémem, na ten jsem hodně zvědavý.
  • Reakce na podobu Jet-Li:
    ------------------------------------------
    ja nevim jestli kolikrat stoji tem autorum clanku za to neco rikat, akorat se toho pak vetsina chytne a resi to jak kdyby rekl, ze kazda ceska rodina je nejbohatsi na planete. Nevim, ze posledni dobou maji lide na starost resit naproste p+coviny a podstatne veci prechazi a delaji ze je nevidi a neslysi. Ach boze, autor clanku hned vedel ze se najdou zase ti blbci, kteri se budou za bricha popadat, ze rekl svuj nazor na podobu toho typka. Nevim, ze vetsina diskuzi tady je o tom kolik autor udelal v clanku chyb, kde mu chybi carky, ze to napsal jako by hru nenavidel, a ze nesouhlasi s hodnocenim, a ze je uplny pako ze dal tak malo atd.......ale neresi se to podstatne, a to jaka hra je a jaky nazor na ni maji hraci. Me zas pripomina Wesleyho Snipese....jen trochu pritmavit, nabusit a dat mu vezenskej munduuuuur
    • Jen si neodpustim jednu poznamku. Hry se posledni dobou toci pouze kolem p*covin. Je tak docela logicke, co se bude v diskusi probirat. *3*
      • Pico-in jako treba?........kterych?......To ze vychazi v dnesni dobe vetsinou hry nudne a nezazivne, kratke, nedodelane atd....neznamena ze se toci kolem piiip ne?
        • No predevsim ta hra nevysla, tak asi tezko muze zde nekdo probirat jaka je, ale probira se tu, jak hra na nekoho pusobi. Petrovi prijde hlavni hrdina jako Jet Li, napsal to do clanku a dalo se tak pocitat s tim, ze na to take uzivatele zareaguji. Vsak to znas, akce vyvolava reakci.

          A co jsem myslel temi pi*ovinami? Jednoduse fakt, ze se v recenzich, clancich, diskusich casto neprobira nic jineho nez grafika a technicke zpracovani celkove (ne vzdy, ale casto). 'Dulezite' veci jak ty rikas jako je imo hratelnost jako takova uz jsou zjevne nejaky ten patek pase. On se clovek ani nemuze moc divit, kdyz jsou dnesni hry jedna jako druha.
          • to Marty:
            vidis, vysvetlil si a naprosto s tebou souhlasim:-) Treba se zase jednou dockame toho, ze se budou hry delat kvuli zabave a ne kvuli grafice:-) i kdyz tomu uz moc neverim, obcas se par kousku najde, ktere pobavi. Smutne na tom je, ze drive jsem kupoval docela dost her, dnes? 1 max 3 hry za pul roku:-)a to jeste u tech 2 lituju jak sem se zas nechal napalit:-) Nicmene jak jsem rikal, serie True Crime me vzdy bavila a zrovna dnes jsem hledal krabici True Crime NYC:-) neslo mi ani o grafiku, ani o ty chyby, ktere mela.
  • No jsem zvedav:-) activision mozna vedel proc tomu nedaval sanci, ikdyz na druhou stranu True Crime serie nebyla moc dobre hodnocena a vzdy me bavila. Graficke zpracovani a hratelnost byla na tehdejsi dobu docela divoka. Na dnesni dobu o par let pozdeji to taky dle videii ukazuje na trochu.....ne uplne slavne zpracovanou hru. No jsem zvedav, ale jak uz jsem rikal, serie True Crime me bavila kvuli pribehu, hlavne zpracovani a zabavnost pribehu a dost slusnym hlaskam. Byla to takova ta klasika tech popularnich akcnaku smyslem......tvrdej polda co umi pouzivat vsechny typy bouchacek, ridi vse do ceho sedne a v pestnich soubojich to taky neni zadna macka, takze jsem byl vzdy ochoten odpustit teto hre ne uplne povedene graficke zpracovani, akcni sekvence a jizdu v aute. Jsem tedy zvedav, True Crime me vzdy pobavil, i kdyz je pravdou ze na dnesni dobu to chce asi trochu neco vic nez to co fungovalo pred par lety
  • ucho
    no ale holubi tam jsou, sice né bílí, ale jsou :)
  • Dvojník Jet Liho? LOL LOL LOL
  • Tak autorovi pripomina Jeta Liho a co ? Zase parta chytrejch...
    • Kdyby autor clanku neprezentoval svuj pocit 'zcela evidentne' jako fakt, nikdo by se nad tim nepozastavoval. Zase parta chytrych ano, tak muzeme byt radi, ze alespon jeden blbec se tu objevil.
    • Až na to že tak vůbec nevypadá, co na tom nechápeš? Tady nejde o "partu chytrejch" ale o to, že tu místní děti píšou úplný kraviny a to dost často.
  • Konečně taky nějaká městská akce, kde se nehraje za vymaštěnýho kokota jako v GTA/Saints Row sériích. Když hraju, potřebuju se trochu ztotožnit s postavou a jejíma motivacema, u undercover policajta by se mi to mohlo dařit líp než u těch wanabe gangsta kriplů...
    • vlastik.plaminek
      Že by další, co nepochopil podstatu SR?
      • A jaká že to je podstata?
        • vlastik.plaminek
          Taková, že to rozhodně není o nějakém propracovaném a hlubokomysleném příběhu. Prostě tě to hodí do města, dostaneš hračky a hrej si.
  • God-of-War
    Kurva...Kratos hned kupuje. Tohle bude megózní!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit