Přejít na výpis diskuzí
Válka nebo život - dilema z Bioshock: Infinite
30.1.2012 | levis
29 příspěvků
-
Informace ve článcích jsou někdy díky špatnému překladu docela zavádějící.Pak člověk neví co si má myslet.Udělejte s tím něco... *7*
-
Tou původní větou "...the Queen comes into play on the board" je myšleno, že s příchodem Elizabeth se na místní politické scéně objevuje důležitá figura, ne že "...nejen královna zná dávné proroctví". V Columbii žádné královny nejsou. To je z úplně jiné pohádky.
-
-
Souhlas. Autor zřejmě moc neumí překládat, protože tam se o královně, kromě té citace, co jsi dal, nehovoří. Jak jste proboha přišli na to, že nějaká královna zná nějaké proroctví? Vždyť to tam vůbec nepíšou.
,,Elizabeth is the catalyst for what sets this revolution that’s going in slow motion into one that’s going at hyperspeed. The fact that you bust her out of this tower where you find her at the beginning of the game… the Queen comes into play on the board.
And each side – the Founders on one side, and the Vox Populi on the other side – feels that Elizabeth is essential to them accomplishing their goals. The Founders want to keep her locked up in the tower, and the Vox Populi want to destroy her. This is because she is part of a prophecy: it is believed that if Elizabeth dies, the city falls with her." - Toto je původní text. Poslední věta se rozhodně nedá přeložit tak, že nejen královna zná proroctví.
-
-
Pořádně masitý preview teda tohle bylo.
-
Vůbec ji nezabijou a ani nepujde zpátky do věže. Zachraním jí a odnesu si jí hezky pryč. *4* Vyhodím celou Columbii do vzduchu, teda spíš bude padat směrem na mořskou hladinu a její trosky zničí i Rapture. Booker bude po přijezdu oslavovan jako hrdina za to, že se zbavil dvou utopistických světu naraz. Veme si Ellizabeth za ženu a budou žít stastně. A máme tady happy end.
-
-
jen aby se ti do cesty nepostavil muž s harmonikou a kolty proklatě nízko...
-
-
Samozřejmě si delám prd*l. A kolty mu budou k ničemu.. Booker má plazmidy.
Kvalita hry bude ve všech směrech originální od hratelnosti až po příběh. Levine a jeho tým jsou hlavy co prostě umí.
-
-
-
A co život ve válce?:)
-
Ja ač mě zatím videa nepřesvědčily a moc to nesleduji zase čekám, že se mi stane to co u prvního Bioshocku - tzn budu mít problém tu hru vůbec vypnout. Ono když nic nečekáš a neznáš půlku zápletky a prvních 20 minut gameplaye, tak je možný že o to silnější z toho nakonec budeš mít zážitek ...
-
Prvni Bioshock me neskutecne bavil. Doted si pamatuju, jak jsem se v praci nemol dockat az si vecer sednu k teto hre. Na Infinite jsem se tesil od oznameni, ale postupem casu mi ta hra zacina pripadat nejaka divna. Nevim jestli kvuli stylu grafiky (hlavne postav) nebo kvuli pribehu anebo to vyplynulo jak moc jsem se tesil. Proste od nedavna se na tu hru vubec netesim a je mi putna kdy a jestli vyjde. Absolutne nechapu proc, zvlastni stav...
-
-
ten můj přispěvek výš byl samozřejmě mířen sem:)
-
-
Zní to jako pohádka o prokletý princezně. Bude snad Elizabeth nějakou metaforou?
-
Nejhorší je, že až to vyjde, tak to dostane stejně jako poslední Call of Duty. Bejt po mým, jsou všechny "no-brain střílečky" v porovnání s BioShockem někde kolem 4/10. Ne že by na číselným hodnocení extra záleželo, prostě z pricncipu.
-
-
Krásný zelený koberec pro BioShock - Infinite od čtenářů Games *1*
-
Tak znám docela dost "no brain" FPS, co nakonec ukáží, že strčí do kapsy ty FPS "with brain":) Ale jinak s tím komentářem ohledně CoD souhlasím.
-
-
Berete mi slova přímo z úst!
-
-
ty ty moje primo z pjordale
-
-
-
Call of Duty jsem použil jako příklad hry, která na rozdíl od BioShocku není dělána s láskou. Vlastně je - ovšem s láskou k prachům. Respket Levinovi za to, že to dělá jinak.
-
-
Báječně vysvětleno!
-
Svatá pravda!
-
-
třikrát posvěcená!
-
-
Ja, ja...
-
jasan, souhlas *8*
-
Tak v tomhle už s tebou souhlasím *3*
-
-
ale potutelně si myslím, že jsi pyča *3*
-
Také souhlasím
-
-
Kategoricky souhlasím!
-
-
-
-
Jsou i kvalitní jak říkáš "no brain" střílečky.Jen se nesmí soudit vše podle COD.
-
-
Už se těším.