Přejít na výpis diskuzí
Valve chce s Big Picture módem vytlačit konzole z obýváku
10.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Ach jo, a nejaky info o HL3 porad nikde. *9*
-
-
Jo, taky mě to už ubíjí... Ale asi si budeme muset počkat na novou generaci konzolí, na nový engine *9*
-
-
Spaaaaaaaceeeeeeeee!
-
proč musí ve všech diskuzích o PC bejt nablito od jejdanánka to nechápu. Nemáš co dělat debile?
-
to to trvalo :). Konečně si budeme moci vybrat, kde své hry hrát :)
-
Jediný problém co sem měl s hraním na Tv byl a je, že se mě klávesnice a myš nevejde na konferenční stolek. A navíc hrát v předklonu taky nic moc.
-
Mohli by začít s podporou volby velikosti titulků a pokračovat by mohli s předělávkou UI pro sledování z větší vzdálenosti (což je to samý jako podpora malých monitorů s nízkým rozlišením) ...
-
Uz som nejaku konzolu videl a tie hry tam plynule v urcitych momentoch proste niesu! vyzera to podobne ako ked si na PC uzamknem 30fps (LA Noire) a to plynule rozhodne nieje, hratelne ano. A ak chces vediet definiciu plynulosti, tak si na PC zapni V-sync na 60 fps (podla monitoru) samozrejme,ze musis mat dostatocne vykonny PC nato, aby ti framerate nespadol, musi byt konstatne tych 60fps, potom sa mozeme bavit o nejakej plynulosti, osobne totiz radsej uberiem detaili, len nech mi to nespadne pod 60fps, to sa potom hra velice prijemne.
-
-
Tak i na konzolich takove hry jsou, treba rage, nebo wipeout hd, ktery snizuje rozliseni na misto fps. To by se mohlo dit i na pc, kdyz jsme u toho.
-
To hore malo to ist uzivatelovi "Nedvidek"
-
-
Už to vidim:D už teraz pcčkári revu z plných pluc že hry vypadaju ako na konzolách aj na PC ak sa toto ujme tak tak budu vypadat všetky.
-
Zbrusu nový jo? Vždyť tohle měla už Killzone 1, pokud si dobře pamatuju.. *1*
-
-
A to by mě zajímalo, co se vám na tom nelíbí..prosím, rád se přiučim *4*
-
-
Jestli to nekdo dokaze, tak Valve, takze brzo valve hardware a nasrat! konzole NASRAT!!
Uz ste ublizovali trhu dost dlouho, krev z vasi slabi mrtvoly prilakala zraloky a nejvetsi je Valve ! HA