Přejít na výpis diskuzí
Valve dokument Free to Play věnovaný Dota 2 a e-sportu
20.2.2014 | Ladislav Loukota
109 příspěvků
-
srandovní fotka, kdyby někdo šoupnul vedle fotku z fitka, byl by z toho hezký kontrast...není sport, jako sport :-)
-
-
tak můžeš provést tohle srovnání *15*
http://store.cdn.gamesports.net/20000/20715.png
Vlevo tento člověk: http://wiki.teamliquid.net/dota2/Fly
účastník loňského The International kde jeho tým obsadil 7-8 místo.
vpravo tento človek: http://en.wikipedia.org/wiki/Moni_Aizik
jeho otec -
To já si zase o lidech co pravidelně navštěvují fitko a myslí si o sobě kdoví co myslím svoje. Stačí semtam pořádně pracovat na zahradě nebo na baráku a máš to samý, zdarma a ještě je ti to prospěšné i v jiném směru. Plus fitko samo o sobě není sport, ale udržování fyzičky a pro někoho svalů.
-
-
Nejde srovnávat pracovní činnost(práce na baráku,zahradě) s chozením do posilovny...ještě jsem neviděl bandu namakaných opálených kopáčů s krumpáčem.
Sílu určitě mají, výdrž taky...ale nemají objem jako někdo z posilovny.
Já když házim 4 hodiny lopatou u baráku hlínu, tak mě z toho akorát boleji záda jak prase a nepociťuju, že by se mi rozšiřovaly křídla...
Chápu, že tohle je klasická připomínka většiny lidí, co nemají o fitku tušení...když něco dělám u baráku, nebo tahám balíky plovoučky nebo obkladů do 2 patra...ta trapná připomínka..." To je lepší jak posilovna co?"
*3* -
-
Uplně tak jsem to nemyslel. Nic proti fitnes nemám ale nemám rád lidi co si o sobě strašně myslí, protože maj takový objem bicáků nebo uzvednou takouhle činku tolikrát (a že jich pár znám a děsně mě tím štvou). A co se týče té práce, tak to preferuji osobně já páč si myslím, že to je lepší než chodit do fitka a zároveň něco udělám.
-
-
Znám, bicáky jak míče a k tomu chicken legs. :D Jinak co se týče práce vs fitko, tak osobně sem nějakou dobu stavěl lešení a musim říct, že fitko je proti tomu procházka růžovou zahradou...
-
-
-
Jak to dopadne kdyz nekdo casto navstivuje fitko JASNE ukazuje film podle skutecne udalosti POT a KREV... mizto mozku z muscle kostku
-
-
Ale no tak, mame tady rok 2014....ja myslel, ze tyhle predsudky uz jsou minulosti, ale asi jsem se spletl. Nekteri jedinci maji z "fitnesaku" *1* zrejme porad mindraky. *1*
Kdyz je nekdo guma, tak gumou zustane, at do toho fitka chodi nebo ne. Stejne tak se z normalniho cloveka nestane magor, jen proto ze chodi do fitka. -
To se dá lehce obrátit. *15* Jak to dopadne, když někdo často navštěvuje fitko JASNĚ ukazuje tento pán -> Arnold Schwarzenegger, úspěšnej, bohatej a nezapomenutelná legenda,která se zapsala do historie, jak na poli kulturistiky, tak filmové tvorby..
-
-
xDDDDD jasně naštěvuj fitko bude z tebe celosvětoznámej feťák tos zabil kámo
-
-
Nevíš o čem mluvíš tak se neztrapňuj.
-
-
A pokud chceš hvězdu i z druhé strany barikády, tak tu je Přemek Podlaha, který pracoval na zahrádce tak dlouho, až se z něj stal kultovní kutil *1*
-
-
-
Opravdu semtam pracovat na zahrade nebo baraku neni to samy jako chodit trikrat tejdne tahat zelezo do fitka.
-
-
Ale jako jo, záleží jak často a co, ale to už by se moc polemizovalo.
-
-
Jestli si opravdu myslíš, že jakákoliv namáhavá fyzická práce se rovná fitku, kde musíš cviky s činkami provádět na milimetr přesně, aby měly ten správný účinek, tak jsi hodně naivní.
-
-
Knoxx:
Co děláš na sílu a svaly:
Arnold: dead lift
A jaký děláš cardio?
Arnold: dead lift rychle
:D -
Turbo: Jak k ničemu, co to zas srovnáváš ?? Když chceš sílu, pěkné velké svaly, tak d*prdele tahám velké váhy, když chcu uběhnout maraton, mít velkou fyzičku, tak jdu k*rva běhat!! Když chci oboje, tak dělám oboje .... *7*
-
Jenom volové se chodí zřídit do posilovny, aniž by měly nějaký jiný pohyb. Je jich ale dost, navíc si pomáhají nějakýma sračkama, díky kterým jsou pak nafouklí a plní vody. Na chvíli pak vynechají cvičení a jsou celí zjizvení... Ale aspoň že mají pocit, že jsou korby, baby na to letí. To, že se málem zhroutí, když musí běžět 20m, to je druhá věc *1*
-
S tim uplne souhlasim. Ale rozhodne v Americe fitka nezaviraj protoze by najednou vsichni prestaly tahat zelezo.
-
Tahání železa je samotný k ničemu a opravdu je efektivnější přirozenej pohyb. Na to přišli už dokonce i v USA, jen u nás to jaksi ještě nepsali na iDěs, v Blesku a Aha, čili o tom dost velká část český populace asi ani ještě neví :) Tahání železa je dobrej doplněk když děláš nějakej sport, ale samotný ti dá akorát tak super pocit v plavkách. O kondici (pokud nechodíš do fitka běhat na pás nebo šlapat na rotoped) nemůže být řeč, naopak úrazů a následků z jednostrannýho zatěžování svalů/šlach/kostry se tam dá najít nekonečně mnoho.
-
ne to opravdu nerovna, kazda namahava prace narozdil od fitka ti krom svalu posili i mozek!!!
-
Mne to vysvetlovat nemusis ale na milimetr presne je taky ptakovina. Jde spis o spravny postaveni a procitit to. Neni to neco na co bys potreboval az takovou presnost.
-
Myslím si, že fyzičku si tím udržíš stejnou. A nemyslím si, že jsem naivní, ač je to pouze můj názor.
-
Drasťa: ano, půlka lidí ve fitcentrech totiž cvičí blbě, zapojují do cviků jiné partie, než by měly a pak se diví, že mají záda v hajzlu a nebo že jsou jejich návštěvy neefektivní. Lidi kašlou na trenéry, vezmou 20kg jednoručky a jedou bicáky a prohýbají se při tom jak žížaly. Co tady ale budu vysvětlovat nějakým špejlím s oteklýma očima lol
-
Na milimetr presne... Taky dobry :D
-
-
-
Si zkus celý den tahat dřevo. *3*
-
-
-
-
valve musi byt dobre jelly na LCS
-
Slusny ghouli ruce na uvodni fotce.
-
-
haha, jo no, myslel sem na to samý :D dotyčnej by měl začít dělat asi i něco jinýho. Ale co, jestli mu to přináší uspokojení... Moc ženskejch na to ale asi neuloví no :D
-
-
Tak to by ses asi divil. Dendi má takové groupies, o jakých se tobě tak leda sní ve vlhkých snech. Nechce se mi to hledat, ale někde na webu se povaluje video skupinky slušného řeziva, která si přišla mezi hrami o podpis na Céčkovou hruď. Až vyrosteš, tak ti dojde, že krása je úplně to poslední, co ženské zajímá. Je to hlavně sláva, peníze, moc atd. Dendi má všechno..
-
-
Bylo to na starladderu :)
https://www.youtube.com/watch?v=eAptkcZMLp0 -
-
To není ono. Já viděl něco se skupinkou asi 4-5 slečen. Ale i s tou tmavovláskou z tohohle videa bych si dal říct. :)
-
-
Ale solo mid zase shrábne všechnu slávu. Na supporty každej kašle. Svět je tak nefér.. :)
-
-
-
-
-
Glum,Glum :D. Jinak tenhle pseudo-sport bych vůbec nepodporoval. Nelíbí se mi myšlenka, že by za sport mohlo být považováno sezení u pc
-
-
Vnímání sportu se vyvíjí s dobou. Sportů, kde se soupeři nepoměřují fyzickými výkony je mnoho..šachy,šipky,billiard a mnoho dalších. Chce to trošku jít s dobou a nežít ve stínu. *3*
-
-
Šachy nejsou sport.
-
-
říká kdo? olympijský výbor?
-
-
"Všichni na planetě, kteří zastávají názor, že sport je o fyzické aktivitě."
Všichni. Až na příznivce sportovní střelby. Curlingu. Kroketu. Kulečníku. Golfu. Jasně. -
Kompetitivní hra = sport.
-
I kdyby, je to pořád hra a ne sport...
-
tak to tě zklamu, ten zvolil jako šachy sport, takže je
-
Třeba, plus všichni na planetě, kteří zastávají názor, že sport je o fyzické aktivitě. Pokud jsou podle tebe šachy sport, tak pak může být sport i luštění křížovek. Nakonec proč ne třeba koukání na televizi...
-
-
-
-
Je to zvláštní, to s tebou souhlasím. Ale co třeba šachy? Jak to nazveš, pokud se jedná o profesionální utkání (o peníze, sponzory třeba apod.)?
-
Mě se zas nelíbí myšlenka profesionálního sportu... co naděláš :-)
Navíc sport byl vždy hlavně o poměřování sil a o tom e-sport je. -
-
Už název " e-sport" je urážka sportu jako termínu. Tahle věc nemá se sportem pra nic společného a neměla by být podporovaná a financovaná.
-
-
a třeba šipky jsou pro tebe sport? ty si vážně tragéd
-
Ha ha... to je dost mezenej pohled i argument.
-
V tom nevidim problem. Motosport taky existuje tak pro ne esport.
Abych to uvedl na pravou miru ja nerikam ze kazdej musi bejt nabusenej sportak... sam nejsem ale tohle mi prislo uz trochu jako extrem :D -
-
Možná si o tom nevěděl, ale jízda na motorce nebo i v tý formuli je celkem fyzicky náročná...
-
-
"Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě."
Wikipedie.
Vím, že hned pod tím je věta, že dnes se za sporty považují hlavně pohybové disciplíny. Ber to jako něco nového, ty to uznávat nemusíš, ale plno lidí to uznává. Stejně jako v Antice plno lidí uznávalo básníky, logiky (múzické hry). Stejně jako teď plno lidí uznává závody F1. -
-
To není toerie, to je původ toho slova, já jsem ho nevymyslel. Ale pro mě za mě, klidně si udělej sport z chlastání. Jestli budeš mít tolik sponzorů jako mají esporty, tak ti pogratuluju. Mě spíš sere, že jsou někteří lidi tak strašně konzervativní a křečovitě se drží věcí, které už poslední dobou přestávají platit.
-
*chlastání*
-
Podle této teorie pak ale může být sportem téměř cokoliv, od chastání až po koukání do zdi...
-
-
-
-
-