Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve finálních fázi ligy (top 16 turnaje) jsou skiny většinou zákazané...
  • Ty 2 roky neberte zas tak vážně, však jsem napsal: aby jste se počítal mezi "lepší hráče" ;-)

    a k té "týmové taktice". Pokud vím, tak tady se nic nezměnilo, v polo-profi a pro zápasech jsou skiny zakázané, aby se hráči mohli plně soustředit na hru.
    Skiny jsou záležitostí hlavně pro public servery a nižší ligy.
    • CO ty jsi za kida, skiny nejsou zakázané v pro scéně jako je ESL, MGL
      • ve finálních fázi ligy (top 16 turnaje) jsou skiny většinou zákazané...

        sorry, že jsem to více nespecifikoval.
  • CS:GO je dobrá hra, ale šílenství se skinama nechápu

    Docela by mě zajímalo, co obnáší protlačit takový skin do hry, protože výroba většiny z nich nemůže zabrat víc než 20 minut
    • 1.) asi jste nikdy CS:GO pořádně nehrál, když to nechápete.
      Pokud se v CS chcete počítat mezi ty "lepší hráče", tak se na to musíte soustředit aspoň 2 roky v kuse a v průměru aspoň 2 hodiny denně.
      A teď se sám sebe zeptejte, jestli by vás 2 roky v kuse skoro každý den bavilo pořád koukat na ty stejné zbraně??

      2.) 20 minut na výrobu skinu?? HAHAHA! To jste si očividně nikdy neprohlédnul nějaký lepší skin zblízka!!
      Navíc tam nejde jenom o barvičky naplácené na textury, v obchodech se prodávají i různé varianty zbraní! Třeba místo klasického nože si můžete koupit tzv. "motýlka" atd.
      • Hele, hrál jsem CSko od verze 1.2 do CS Source (včetně) a rozhodně to bylo o hodně víc než dvě hodiny denně. A vůbec mě netankovalo, že ta zbraň vypadá pořád stejně. Soustředili jsme se na týmovou taktiku a zručnost, ne na blbosti okolo....
        • Ty 2 roky neberte zas tak vážně, však jsem napsal: aby jste se počítal mezi "lepší hráče" ;-)

          a k té "týmové taktice". Pokud vím, tak tady se nic nezměnilo, v polo-profi a pro zápasech jsou skiny zakázané, aby se hráči mohli plně soustředit na hru.
          Skiny jsou záležitostí hlavně pro public servery a nižší ligy.

          -----------------------------------------------------------
          jinak pro "ZZZ" k těm 20 minutám na tvorbu skinů:
          tohle je skoro ten nejlevnější skin (USP Torque) na trhu za $0,3 a neumím si představit, že by to někdo dokázal do detailů nakreslit za 20 minut.
          https://i.ytimg.com/vi/wZJ0sqUKuI4/maxresdefault.jpg
          Navíc je celkem sympatický na pohled a vůbec nijak nekazí vizuální styl hry.
          • scout nebol k zahodeniu, najlepsia trolovacia zbran. Ale pouzitelna vyhradne na public alebo v hre s lamkami. Ak sa hral normalny match, mokto sa neodvazi zobrat si scouta a riskovat. V hre su daleko efektivnejsie zbrane. ALe uznavam FOR FUN a na nasranie vyborna zbran *15*
          • Tak já reagoval na to koukání na stejné zbraně :-) A jo, dá se to zvládnout. Pamatuju si dobu, kdy jsem piloval taktiku na Scout + P226 a pár měsíců jsem hrál takřka výhradně s touto kombinací (při dobrým skillu srovnatelná s kombinací AWP + Desert Eagle, ale za nesrovnatelně méně herní měny :-)
            • ale kdyz deagle zabiji na jednu do hlavy taky a za ctvrtinovou cenu, co ta tvoje kombinace, nevidim duvod k nemu tahat jeste scouta *1*

              ne, nesrovnatelna, mozna tak na nehybny kuzele
            • tak pokud se chcete bavit o haluzu, tak to můžete klidně mluvit i Deaglu... stačilo zamířit na nohy a rychle mačkat spoušť a měl jste velkou šanci, že zbraň při dalším výstřelu vykopne zaměřovač přímo na hlavu...

              jinak Scout je dobrá troll zbraň, není k zahození... ale v SERIOZNÍ hře nemůžete riskovat, že na první výstřel nepřítele nezastřelíte (minete hlavu) a musíte střílet podruhé...
              V klanových zápasech je MASIVNÍ rozdíl mezi tím jestli Scoutem zraníte 2 nepřátele Scoutem a nebo jestli 2 nepřátele zabijete s AWP.
            • Zjevně jsi expert :-) Smiřovat se s tím ale nemusím, vím jak se s tím hrálo (narozdíl od tebe) a byla to super zábava. Nevím jak v CS:GO, ale dřív to byla kombinace kterou skoro nikdo nepoužíval a pak se divili, jak je může někdo s něčím podobným tak snadno dostávat. Kombinace fungovala skvěle a nasrávací efekt na soupeře ještě líp :-) P226 byla super haluzácká zbraň, stačilo namířit někde poblíž hlavy a rychle střílet. Chtělo to cvik, ale bylo to pak hodně účinné.
            • scout stoji vic jak ak47 (taky zabiji na jednu do hlavy a jeste mas 29 oprav) a skoro jak m4, hrat se scoutem byla zbytecnost, s tim se smir

              a s tou p228 to uz neni dobry ani jako vtip
            • Galil a Famas přidali do hry o dost později. Jinak Scoutem byl headshot automatická smrt a když máš natrénováno, hlavu trefíš většinou napoprvé i při výskoku zpoza rohu. A pokud jsi náhodou trefil tělo, stačila pak 1 - 2 rány z P228 do hlavy a bylo vyřešeno (a to bylo díky vysoké kadenci i přesnosti dost snadné).
            • tak tos trenoval peknou kravinu, scout byl k nicemu vzdy, a jak se objevili ty ultralevny automaty, galil/famas, tak ty ho zabily i pro masochisty

              kupovat si jiny pistole nez deagle a usp mohl leda john wayne
  • Tohle je zoufalost.
  • proste kdyby valve zabavili majetek a steam by skrachoval, to by bylo super. zavreni newella za mrize za kriminalni činnost by už byla jen takova trešnička na tortu. další firmy by mohly následovat
    • To se nikdy nestane. Valve má na to, aby si pořídili kvalitní právniky a přes ně voda neteče. I kdyby se Valve rozhodlo neudělat nic a nechat vše tak jak je, tak aspoň několik dalších let to budou řešit soudy.

      Navíc to ta komise přehání. Valve sama žádný hazard neprovozuje. Asi si jenom chcou prostě rýpnout do korporace, která vydělává miliardy ročně a chtějí něco z těch peněz vysoudit do vlastních kapes.
  • A prč by to zakazovali, když z toho mají peníze. Peníze přece nesmrdí ani nejsou špinavé (vzpomeňte na chudáka Václava Pero).
    • Jestli odkazuješ na Klause, tak ten nikdy neřekl, že neexistují špinavé peníze, ale že on jako ministr financí operuje s nějakým rozpočtem a při práci s nima nelze rozlišit, jestli jsou nebo nejsou z kriminální činnosti a že od toho, máme policii. ;)
      • V zásadě je úplně jedno jak se to okecá, ale pořád to znamená to samé. Platí na to klasické přísloví: "Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody". To platí jak pro Pera tak pro Valve. Nepřijde mi normální dávat všanc pověst firmy a riskovat vyšetřování policií jenom kvůli zisku (zvlášť při tom jaké mají zisky z prodejů her). Přitom není technicky problém přístup ke steam API omezit jen pro důvěryhodné třetí strany jako to dělá každý druhý.
        • Noto není, kdo hledá důvody a kdo hledá způsoby. Protože on reagoval na jednoznačně danou otázku (najdi na youtube Václav Klaus nechce vrátit špinavé peníze :) ), která má implikovat, že ODS přijala peníze z trestné činnosti. Jenže to on a ani nikdo jiný nemůže dokázat. Takže to byl jen levný podpásový útok, který měl implikovat, že jsou zločinci. Pokud bych vydělával u firmy a pobíral plat, tak taky nebudu a hlavně nemám možnosti, jak rozlišit, jestli jsou z nějaké trestné činnosti, když prostě neznám původní zdroj těch peněz. A Valve je ve stejné pozici, nabízí do své hry skiny, které část uživatelů handluje v nějakém virtuálním pokeru. Tak jediné, co proto může udělat omezit API. Jenže to ten problém nijak nevyřeší, možná odsune dál. Principiálně je to však alibismus státu, který používá násílí pro získání větší moci.
          • V západních zemích si politici prostě sporné dary nevezmou (naštěstí už to došlo i k nám). Samozřejmě, že se občas najde výjimka nebo i přes filtrování přijmou podezřelé peníze. Jenže Pero ty peníze přijal, i když s velkou pravděpodobností byly z trestné činnosti a věděl to jak on tak novináři a veřejnost.

            Omezení API je naprosto zásadní krok, protože tím znemožní automatizované obchody, specializované aplikace a webové stránky. Nemyslím si, že by se valve mělo snažit chytit všechny, ale podle mě by mělo minimálně chránit svojí pověst. Svět totiž není binární, ale je tady spousta neúplných možností mezi, které jsou dostatečné.
  • Za mých mladých let jsme hry měli kompletní. Všechny kamufláže se dali odemknout zadarmo jen hraním.
    Díky mobilům za jejich Free2Play... Free... hh
    • Takže za tvých mladých let nebyly onlinovky. Nejsem velkým příznivcem F2P her, ale uvědomuješ si doufám rozdíl mezi single a online hrou? Navíc skiny nijak hraní neovlivňují.
    • Whoossain
      Obecně dnešní způsob vydávání her nesnáším. Nikdy nevim, jsetli mám hru celou nebo mi něco chybí. Ani GOTY to mnohdy neřeší. A to ani nemluvím o zazilionu různých edic z předobjednávek, různých obchodů atd. V zásadě mě to už u celý řady her úplně odradilo od koupě.
  • Sorry za blbu otazku, ale opise mi niekto, prosim, o co s tymi skinmi vlastne ide? Viem len, ze sa da dat na zbran iny skin, ale ako, to neviem. A o co ide v tom hazarde? Dik.
    • Ale coby ... s ingame itemama se na steamu da normalne kseftovat .... mno je tam nejaky onmezeni na maximalni cenu ... takze aby se to omezeni obeslo, tak to nekdo ten item (nebo skin) proda nekde extra - trebas za par tisic dolaru (a ano, najdou se imbecilove ktery to zaplatej) ...

      Mno a pak nekoho napadlo, ze by se to dalo pouzit jako mena .. v loterii. Takze si proste vsadis ... trebas $10 ... a doufas, ze vyhrajes skin, kterej je za vic nez $10. Ale klidne taky nemusis vyhrat vubec nic.
      • na automotoch sa to volalo ze "jednoruky bandita"
  • hh, konečně. Ty skiny a komunita lidí kolem toho mi už od začátku není po chuti. Chci aby zbraně vypadali jak mají a ne takovéhle malůvky pro děcka...
    Kdo může koupit virtuální skin za realný prachy? WTF? :D
    • Kdo může koupit hru kde se jen virtuálně lyžuje :-)
      Komu se to nelíbí ať to nekupuje.
      Tak co není co řešit.
      • Kéž by to šlo nějak vypnout. Nepochopím ty lidi co si do policejní akce koupí růžový skin na M4...
        Hrozně mi to narušuje imerzi, když polovina mého teamu má barevné zbraně jak pistolky na vodu.

        Návštěva střelnice by jim otevřela oči. Zbraně můžou vypadat luxusně i bez duhového skinu.
        • JohnyTheZik
          Jeste ze to jsou jen hry a ne realnej svet, vid?
          Jestli ti skiny narusujou v CS imerzi, tak to nebudou tvuj problem skiny :D..
      • kdyby v tom nebyl ten hazard, tak by to snad mohlo platit, takhle se taky divim, ze jim to tak dlouho prochazelo
  • Ja bych ty skiny uplne zakazal. Decka utraci kapesne na tyhle sra*ky. Vidim to kolem sebe, mym synovcem pocinaje. Otevirani tech beden neni nic jineho nez hazard a divim se, ze na reseni tehle zalezitosti doslo az ted
    • Typická reakce omezeného člověka:
      Zakažme dětem utrácet za hry, raději ať si jdou do trafiky za ty peníze koupit cigarety a alkohol!!

      Víte o tom, že minulý rok došlo k meziročnímu poklesu konzumace alkoholu u mladistvých o nějakých 5-9% ?? Experti to vysvětlují tím, že teenageři postupně čím dál tím více času tráví "online" a taky čím dál tím více peněz utratí po internetu... ve výsledku mají méně času a peněz na alkohol a cigarety.

      Sice závislost na internetu taky není moc žádoucí, ale pořád lepší než kdyby svůj volný čas trávili pitím alkoholu.
    • Tady je ale problem ne v otevirani beden, ale v tom, ze se vyrojila spousta stranek, kde jsi mohl hrat hazardni hry se skiny. Od nejake loterie pres blackjack po poker konce.
    • Takhle fungují téměř všechny free2play "hry" jestli se to tak dá nazvat. Poslední dobou frčí bedny s náhodným obsahem, které se tváří vzácně, ale padají každou chvíli, nicméně na jejich otevření je nutné na e-shopu koupit speciální klíč za reálné peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit