Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • scout nebol k zahodeniu, najlepsia trolovacia zbran. Ale pouzitelna vyhradne na public alebo v hre s lamkami. Ak sa hral normalny match, mokto sa neodvazi zobrat si scouta a riskovat. V hre su daleko efektivnejsie zbrane. ALe uznavam FOR FUN a na nasranie vyborna zbran *15*
  • V západních zemích si politici prostě sporné dary nevezmou (naštěstí už to došlo i k nám). Samozřejmě, že se občas najde výjimka nebo i přes filtrování přijmou podezřelé peníze. Jenže Pero ty peníze přijal, i když s velkou pravděpodobností byly z trestné činnosti a věděl to jak on tak novináři a veřejnost.

    Omezení API je naprosto zásadní krok, protože tím znemožní automatizované obchody, specializované aplikace a webové stránky. Nemyslím si, že by se valve mělo snažit chytit všechny, ale podle mě by mělo minimálně chránit svojí pověst. Svět totiž není binární, ale je tady spousta neúplných možností mezi, které jsou dostatečné.
  • ale kdyz deagle zabiji na jednu do hlavy taky a za ctvrtinovou cenu, co ta tvoje kombinace, nevidim duvod k nemu tahat jeste scouta *1*

    ne, nesrovnatelna, mozna tak na nehybny kuzele
  • tak pokud se chcete bavit o haluzu, tak to můžete klidně mluvit i Deaglu... stačilo zamířit na nohy a rychle mačkat spoušť a měl jste velkou šanci, že zbraň při dalším výstřelu vykopne zaměřovač přímo na hlavu...

    jinak Scout je dobrá troll zbraň, není k zahození... ale v SERIOZNÍ hře nemůžete riskovat, že na první výstřel nepřítele nezastřelíte (minete hlavu) a musíte střílet podruhé...
    V klanových zápasech je MASIVNÍ rozdíl mezi tím jestli Scoutem zraníte 2 nepřátele Scoutem a nebo jestli 2 nepřátele zabijete s AWP.
  • ve finálních fázi ligy (top 16 turnaje) jsou skiny většinou zákazané...

    sorry, že jsem to více nespecifikoval.
  • ve finálních fázi ligy (top 16 turnaje) jsou skiny většinou zákazané...
  • Noto není, kdo hledá důvody a kdo hledá způsoby. Protože on reagoval na jednoznačně danou otázku (najdi na youtube Václav Klaus nechce vrátit špinavé peníze :) ), která má implikovat, že ODS přijala peníze z trestné činnosti. Jenže to on a ani nikdo jiný nemůže dokázat. Takže to byl jen levný podpásový útok, který měl implikovat, že jsou zločinci. Pokud bych vydělával u firmy a pobíral plat, tak taky nebudu a hlavně nemám možnosti, jak rozlišit, jestli jsou z nějaké trestné činnosti, když prostě neznám původní zdroj těch peněz. A Valve je ve stejné pozici, nabízí do své hry skiny, které část uživatelů handluje v nějakém virtuálním pokeru. Tak jediné, co proto může udělat omezit API. Jenže to ten problém nijak nevyřeší, možná odsune dál. Principiálně je to však alibismus státu, který používá násílí pro získání větší moci.
  • Zjevně jsi expert :-) Smiřovat se s tím ale nemusím, vím jak se s tím hrálo (narozdíl od tebe) a byla to super zábava. Nevím jak v CS:GO, ale dřív to byla kombinace kterou skoro nikdo nepoužíval a pak se divili, jak je může někdo s něčím podobným tak snadno dostávat. Kombinace fungovala skvěle a nasrávací efekt na soupeře ještě líp :-) P226 byla super haluzácká zbraň, stačilo namířit někde poblíž hlavy a rychle střílet. Chtělo to cvik, ale bylo to pak hodně účinné.
  • scout stoji vic jak ak47 (taky zabiji na jednu do hlavy a jeste mas 29 oprav) a skoro jak m4, hrat se scoutem byla zbytecnost, s tim se smir

    a s tou p228 to uz neni dobry ani jako vtip
  • Galil a Famas přidali do hry o dost později. Jinak Scoutem byl headshot automatická smrt a když máš natrénováno, hlavu trefíš většinou napoprvé i při výskoku zpoza rohu. A pokud jsi náhodou trefil tělo, stačila pak 1 - 2 rány z P228 do hlavy a bylo vyřešeno (a to bylo díky vysoké kadenci i přesnosti dost snadné).
  • KrPa
    Evropske soudy, evropsky parlamen, evropska komise uz rekla a udela tolik kravin, ze na to kazdy kali. Nic neni tvoje, fyzicky tam mozna ten disk a dana na nem. Nejak zdroj? U mmo to tak fakt neni.
  • KrPa
    Tomu se rika konkurence, zdyby nemeli takove silene 20% prirazky na cene, tak by lidi na tom steamu kupovali. Ale za vse si muzou sami, tak at si to vylizi.
  • Takže za tvých mladých let nebyly onlinovky. Nejsem velkým příznivcem F2P her, ale uvědomuješ si doufám rozdíl mezi single a online hrou? Navíc skiny nijak hraní neovlivňují.
  • tak tos trenoval peknou kravinu, scout byl k nicemu vzdy, a jak se objevili ty ultralevny automaty, galil/famas, tak ty ho zabily i pro masochisty

    kupovat si jiny pistole nez deagle a usp mohl leda john wayne
  • CO ty jsi za kida, skiny nejsou zakázané v pro scéně jako je ESL, MGL
  • LoL neverim, odkaz, zdroj? Hra a jeji obsah neni tvuj. EULA
  • Hh, tohle jako fakt nekdo dela? Nechapu.
  • Tak já reagoval na to koukání na stejné zbraně :-) A jo, dá se to zvládnout. Pamatuju si dobu, kdy jsem piloval taktiku na Scout + P226 a pár měsíců jsem hrál takřka výhradně s touto kombinací (při dobrým skillu srovnatelná s kombinací AWP + Desert Eagle, ale za nesrovnatelně méně herní měny :-)
  • Ty 2 roky neberte zas tak vážně, však jsem napsal: aby jste se počítal mezi "lepší hráče" ;-)

    a k té "týmové taktice". Pokud vím, tak tady se nic nezměnilo, v polo-profi a pro zápasech jsou skiny zakázané, aby se hráči mohli plně soustředit na hru.
    Skiny jsou záležitostí hlavně pro public servery a nižší ligy.

    -----------------------------------------------------------
    jinak pro "ZZZ" k těm 20 minutám na tvorbu skinů:
    tohle je skoro ten nejlevnější skin (USP Torque) na trhu za $0,3 a neumím si představit, že by to někdo dokázal do detailů nakreslit za 20 minut.
    https://i.ytimg.com/vi/wZJ0sqUKuI4/maxresdefault.jpg
    Navíc je celkem sympatický na pohled a vůbec nijak nekazí vizuální styl hry.
  • Ty 2 roky neberte zas tak vážně, však jsem napsal: aby jste se počítal mezi "lepší hráče" ;-)

    a k té "týmové taktice". Pokud vím, tak tady se nic nezměnilo, v polo-profi a pro zápasech jsou skiny zakázané, aby se hráči mohli plně soustředit na hru.
    Skiny jsou záležitostí hlavně pro public servery a nižší ligy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit