Přejít na výpis diskuzí
Valve na nějakém hardwaru skutečně dělá
13.4.2012 | Adam Homola
81 příspěvků
-
To je pravda... Já to myslel spíše v tom smyslu, že "nebudu na ten fotbal koukat za každých okolností, jelikož vše má své hranice. Pokud po mně někdo bude chtít splnění pro mě nepřijatelných podmínek, tak se na ten sport vykašlu a naplním svůj volný čas jinak."
-
Vyvalit se na gauč a hrát s gamepadem můžeš i za pomocí PC... Jasně, není to stylem, že babička zajde do Teska a doveze krabici s nápisem "Konzole pro celou rodinu", ale jde to. A to vůbec nemluvím o tom, že je PC nesrovnatelně lepší výkonem, možnostma hardwarové i softwarové modifikace a zabezpečením osobních dat či své identity.
-
To by jsi nemohl koukat na fotbal *4*
To je taky docela "trendy" -
Pc je pekne nahouby. Kdyz pomyslis ze u konzole se muzes vyvalit na gauč a hrát gamepadem. Zadne krceni u pc.. Proste zabava. Ja mam uz asi 4. PC. A jedine co chci do budoucna je konzole.. Protože pořád rvat do toho prachy a hrát sám.. Nuda...
-
Já dvojdomek nechci, ale sousedi v ulici být můžem! *5*
-
Podle toho co tady pises nechces aby lidi zustali u pc ale u skynetu....pry pc ktere vas ochrani pred nastrahami spolecnosti :D s tebou bych chtel mit dvojdomek
-
No jo no, do budoucna to jde do řiti. A celkově.
Šak se podívej na tu novou sračku jménem CISPA. Chudáci Amíci, když jejich ISP budou moct (muset) sledovat všechno, co na netu dělají.
Prostě směřujeme k totální kontrole.
Ale to je těžší téma než na jaké jsou diskuze na Games.cz vhodné. -
Raději se nechám sežrat lidožrouty v amazonském pralese, než abych se stal další z oveček věčně následující dnešní "trendy" trendy...
-
Souhlasím s tím, že v současné době nejsou konzole žádným faktickým nebezpečím... Myslel jsem to spíše do budoucna. Vize ve stylu "bez non-stop připojení k netu stroj ani nezapneš", "hraní (po netu) jen přes online účty propojené s kreditkama či rodným číslem" anebo "zkompaktňovat a standardizovat v maximální míře = cesta k úspěchu" je pro mě při nepochopitelné podpoře většiny hráčů alarmující.
Zkrátka nevěřím, že jsou lidi schopní dát najevo, že raději nebudou hrát Mass Effect 16, než aby si koupili zařízení Z. Například ten hate kolem nutnosti používat Origin je podle mě jen takový dočasný šum, na který si za rok za dva nikdo ani nevzpomene... -
Nebo ještě líp žijte v pralese *7*
-
Pochybuju, že tě dnešní generace konzolí nějak zvlášť kontroluje. Nemyslím totiž, že na to ty konzole mají kapacitu. Jo, máš SEN a Xbox LIVe účety, ale ty snad vidí jen to, co na nich děláš, takže zase tvá volba.
Ale ta další... no uvidíme... jo a bacha viděl jsem takovej screen, kterej dokazoval že, explorer.exe pod Win 8 posílá data na IP adresu patřící Microsoftu.
Takže když nechceš být monitorovanej, tak doporučuju vytáhnout drát ze zásuvky. -
Jj, Pátý Element! *1*
-
Jednu chybu to auto má. A to je že neumí lítát. Takže letecké zácpy a honičky ve vzduchu jako v Patém Elementu asi jen tak brzo nebudou. *1*
-
viry, keyloggery, trojské koně, spyware a Google nedostanes v zakladnej vybave pri kupe pc, je na tebe a tvojej inteligencii, ci k nim prides alebo nie ;)
-
Ale technologie jde dopředu za takových 20 let tu bude uplný cyberpunk, budeme mít každý uninástroje a stahovat data z extranetu. *1* (kdo hrál ME, tak ví o čem mluvím:) PC a konzole už budou v muzeu. To s tím nátrojem se myšleno v nadzásce, kdoví co bude za herní a všeobecné zařízení. Ale co sem viděl Japonské auto budoucnosti, které digitálně mění barvy a celou cestu to za tebe muže i odřídit, a má plno dalších vychytávek.
-
PC je jiné v tom, že máš možnost se facebooku, googlu, trojanům, virům apod. vyhnout... Stačí jen chtít. Minimálně je to o hodně menší zlo než konzole a jiné "standardizované" platformy.
(Disclaimer: http://coolchickens.com/images/foff.png) -
Tak tak, protože na PC neexistuje nic jako viry, keyloggery, trojské koně, spyware a Google s Facebookem, kterému navíc dobrovolně prozrazujete úplně vše :)
-
Je bláznovina se dobrovolně přibližovat Big Brotherovi skrze tato "vzorová/sjednocující" zařízení, která nás již nyní monitorují realtime... Vykašlete se na konzole, vykašlete se na steam boxy a zůstaňte proboha u plně modifikovatelného PC, které jediné vám může zajistit dostatečnou ochranu před nástrahami internetu (potažmo společnosti).
(Jejdásek teda ať radši zůstane u té své ps3, neb by ho pravděpodobně kleplo, kdyby měl uznat, že je PC ve všech ohledech lepší...) -
Když tak vidím ten obrázek, doufám jenom, že jsou jejich zaměstnanci imunní vůči neurotoxinu.
-
Taky jsem chtěl napsat: GlaDOS do každé rodiny :)) mě by se tu holka šikovná hodila , mám tu v obýváku takový zbytečně prázdný roh kde by si mohla viset