Přejít na výpis diskuzí
Valve nemluví o budoucnosti, kutí tedy Half-Life 3?
20.2.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
No něco takovýho existuje i když profil nepoužíváš: Na hlavní stránce klikni na tlačítko Diskuze, kde se ti vypíšou nové příspěvky a seznam kam jsem naposledy psal i s počtem nových příspěvků a reakcí na tvůj příspěvek.
-
mockrát díky :-) , já tušil že tu někde bude diskuze na náměty :D... tak příště už tam :-)
-
Teď se soustředí na DOTA, takže než to vyjde tak nic oznamovat nebudou.
A neprohlásil kdysi Gabe, že Portal2 je jejch poslední singl? -
Militantní fanoušci si to všechno stejně shrnou jen do "zas nic nového" a nebudou se zamýšlet nad tím co říká, inteligentní fanoušci se pro změnu zase nedozví nic nového, protože tenhle přístup ohledně sdělování informací už Gabe několikkrát zmiňoval.
-
K věci by to bylo tady ;)
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Případně napsat do podcastu, kde to bude moct Petr rozebrat, zareagovat obšírněji. Přepošlu :) -
nie nemozu...pretoze to uz by nebolo Valeve *2*
-
Omlouvám se že nebudu psát k věci.... Chtěl jsem se zeptat, pokud si to přečte někdo ze správců webu, jestli neplánujete nějak propojit komenty a profil. Myslím tím, třeba přeposlání nějakého upozornění. Například hodím komentář do nějaké diskuze, za den na něj zareagují tři lidé. Nešlo by mě na to nějak upozornit? Třeba na email od tiscali, nebo prostě nějak sledovat ten vývoj jenom té jedné diskuze? Trošku mi vadí, když napíší komentář a za dvě hodiny už je tam 6 stran komentů a já hledám svoje reakční vlákno :( ... nebo jestli už to nějak jde a nevím o tom? ... kdyžtak díky za odpověď? :-) ...
-
Oj stačí říct děláme na tom, ale nevíme, kdy to bude hotové.