Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to vyjde a až to vyjde :-D tak se z toho posesouváme xD . To bude pecka :-P
  • Amylee.Anderson
    Jednou to prostě vyjde. A až se tak stane, slibuji, že vylezu z hrobu a zahraju si to.
    • jindra.veliky
      vyjde to do treti let ale v hrobe budes stejne protoze si te nekdo ze zdejsich nerdiku vycmucha a pak si na tebe pocka v parku *14* *14*
      • Ako kazdemu je jasne ze si Anglicky GAY ale uz drz hubu... chuju *12*
        • Pan Jindra Veliky, hej hej velky ale chuj *11*
      • PreidaQ
        Ale, no tak, Jindro - vždyť by tě přeprala. *3*
        • jindra.veliky
          to bych byl rad *14* *4*
        • Amylee.Anderson
          To si piš :D
          • PreidaQ
            A ještě by se pravděpodobně strašlivě pomstila na jeho "mužství". *7*
            • Amylee.Anderson
              Na něm je něco mužského?
  • on sa nam to nesnazi naznacit. a naco aj ? je preds a nad slnko jasne ze na HL3 sa robi, o tom hadam nik nepochybuje
  • filias
    Teď se soustředí na DOTA, takže než to vyjde tak nic oznamovat nebudou.
    A neprohlásil kdysi Gabe, že Portal2 je jejch poslední singl?
    • zx_spektrum
      Ne neprohlásil. V jedné knížce o Portalu 2 bylo napsáno

"Portal 2 will probably be Valve’s last game with an isolated single-player experience… What this all means is something Newell is still trying to figure out."
      (Portal 2 pravděpodobně bude poslední hra Valve s čistě single-playerovým zážitkem... Co přesně to znamená je něco, co se Newell stále snaží vymyslet.)

Newell to pak vysvětlil delší odpovědi ve které řekl, že to vůbec neznamená konec single playeru, ale spíše více přidaných co-op či multiplayer věcí, tak jako to naznačil třeba Portal 2 tou co-op kampaní. Co to znamená pro HL(2-EP)3? Zahrnutí co-op kampaně nebo rozsáhlejší multiplayer, klasický singleplayer to ale nevylučuje.
  • zx_spektrum
    Militantní fanoušci si to všechno stejně shrnou jen do "zas nic nového" a nebudou se zamýšlet nad tím co říká, inteligentní fanoušci se pro změnu zase nedozví nic nového, protože tenhle přístup ohledně sdělování informací už Gabe několikkrát zmiňoval.
  • nasus
    Omlouvám se že nebudu psát k věci.... Chtěl jsem se zeptat, pokud si to přečte někdo ze správců webu, jestli neplánujete nějak propojit komenty a profil. Myslím tím, třeba přeposlání nějakého upozornění. Například hodím komentář do nějaké diskuze, za den na něj zareagují tři lidé. Nešlo by mě na to nějak upozornit? Třeba na email od tiscali, nebo prostě nějak sledovat ten vývoj jenom té jedné diskuze? Trošku mi vadí, když napíší komentář a za dvě hodiny už je tam 6 stran komentů a já hledám svoje reakční vlákno :( ... nebo jestli už to nějak jde a nevím o tom? ... kdyžtak díky za odpověď? :-) ...
    • No něco takovýho existuje i když profil nepoužíváš: Na hlavní stránce klikni na tlačítko Diskuze, kde se ti vypíšou nové příspěvky a seznam kam jsem naposledy psal i s počtem nových příspěvků a reakcí na tvůj příspěvek.
      • nasus
        Mockrát díky Irisis :-) , jak jednoduché to může být .... to je na tom to nejhorší kolikrát když něco hledám tak to mám přímo před "čumákem".
    • ales.smutny
      K věci by to bylo tady ;)
      http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/

Případně napsat do podcastu, kde to bude moct Petr rozebrat, zareagovat obšírněji. Přepošlu :)
      • nasus
        mockrát díky :-) , já tušil že tu někde bude diskuze na náměty :D... tak příště už tam :-)
  • Oj stačí říct děláme na tom, ale nevíme, kdy to bude hotové.
    • nie nemozu...pretoze to uz by nebolo Valeve *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit