Přejít na výpis diskuzí
Valve předvede na CESu svůj herní hardware "Steam Box"
8.1.2013 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Pozor! Něco se děje. Valve nezačne spolupracovat se společností která má v názvu 3 jen tak pro nic za nic! Přichází nová doba dámy a pánové! Valve se naučilo počítat do 3! HL3 kdepak tě máme? :D
-
To jsem zvědav jak se k možnosti vylepšování HW postaví zákazníci.
Konzolový hráči často udávali jako výhodu,že koupi HW a na roky mají vystaráno.
Navíc ten HW nebyl tak drahý.
- Jestli zde bude lepší HW tak to bude asi stát více.Navíc často vycházení nové základní desky atd a to by se složitě vylepšovalo.
Kdyby to bylo otevřené jako PC tak by tam šlo hrát i staré hry a modifikované hry.To by mohlo potěšit.To zase vyžaduje určitou touhu tohle použit.Hodně lidí co mají Xbox tak ani neví co tam je pořádně za HW atd.Prostě to zapnou a ono to funguje.
Hlavně mnoho her je port z konzole tedy technologický posun je dost omezen.Nevím čím chce tedy hráče lákat,že si pusti hru ve full HD? Když bude vypadat jako dnes tak to není nic nového.Konzole se přece přetahuje co která hra umí.To bylo i na PC kdy se ještě hry tak neportovaly. -
-
stejně mám jistý pocit, že jakmile vyjdou nové konzole, tak PC hraní zase ustoupí
sakra, byl bych rád, kdyby začali výrobci konzolí podporovat nějaké ty myši a klávesnice, popř. ovladač jim velice podobný, strašně rád bych, kdyby výrobci dělali víc strategie a nemusel bych kvůli tomu mít počítač, který mám spíš na filmy a práci -
-
Furt říkám, že PS3 to podporuje. Nadávej na herní studia, páč jsou zatím (co je mi známo) jen dvě hry, které to podporují - UT3 a DUST 514.
-
-
Protože ten ovladač K+M k tej konzoli skoro nikdo nemá. Aby to vývojáři začali používat a naučili sa s tím pracovat, moselo by to byt standardní příslušenství (tak jak je teď u konzolí gamepad). Když to má pár uživatelů z milionu tak k nejakému rozšíření možností enom tak nedojde. Možná by stačil jiný podnět, ale mňa žádný nenapadá.
-
-
Huh? Samozřejmě, že to nikdo nemá, když to podporují dvě hry xD
-
-
Ne? Mě se to k obývákovému PC hodí celkem dost a co jsem tu tak vypozoroval, nejsem jediný. Fakt úžasné, pořád tu někdo vymýšlí nějaké prapodivné teorie o které se především nikdo nezajímal. Jen jsem odpovídal Spoockovi, že výrobci (spíš výrobce) konzolí (konzole) na to nekašlou (nekašle). Grr.
-
Nikdo to nema proto, ze se to ke konzoli a televizoru do obyvaku vubec nehodi.
-
-
-
-
-
-
Pročpak to asi nepoběží na nejnovějším Atomu ???? ROFL ..
-
-
Proč by mělo?
-
-
To co je na obrazku a na fotkach nema nic spolocne s valve. Je to modularny pc ktory je na svete uz peknych par rokov, pri zbeznom minutovom googleny som nasiel uz tri roky stare clanky. Toto nema nic s valve spolocne, to len naky pisalek hlada pivo tam de neni.
Ak Xi3 vydava naku novu verziu svojej krabicky, ok, ze natom pobezi steam ok, ale toto rozhodne neni "steam box" (ak nieco take vobec existuje). -
-
A kdo říká , že právě něco takového Gabe nevychválí jako svůj vysněný cloudový klient ?
Pravda sázím na robotí na linux od Google s nástavbou , a tam takový HW ani nepotřebujete .. -
-
Brumlo, zavři už držky - ty tvoje výplody se nedají číst.
-
Robotí "linux" je ARM, uz vidim ako su vsetky hry portovane na upne inu architekturu. A tvrdi to kazda stranka ktora tento hoax repostuje.
-
-
-
jsem rád,že to poběží na Linuxu,konečně si na svym ubuntu něco zahraju taky jinýho než OpenTTD :-)) a podle mě je to logickej tah,kdy MS ve Win8 dost omezil podporu "starších" titulů.
-
-
Na Linuxu to samozřejmě nepoběží. Ne ty uváděné tisíce her. Na Linuxu je jen pár desítek Steam her (zdroj: ofiko Valve stránka). Tohle je ztraceno v překladu nebo spíše námi nepochopeno. Zmínku o Linuxu (jak v článku, tak u zdroje) beru jako velmi nešťastnou.
-
-
Na Windows to těžko poběží. To by chtěl Microsoft procenta z prodaných kusů a ještě by ty Windows museli upravit. Nepravděpodobné. Bude to linux, psalo o tom i IGN. O tom svědčí i stávající iniciativa Steamu pro Linux a taky by to Microsoft mohl brát jako konkurenci Xboxu.
-
-
linux nepojede, tisíce her na linux prostě nejsou. a značně pochybuju, že se vrhli na předělávání her na linux. a to eže to psali na IGN nic neni. já to napíšu taky. takže to pojede na windows, asi s nějakym speciálním skinem. asi 8, když e to všechno uzavřený. nebo nějaká steam verze windows pro tohle.
-
-
Na linux samozrejme tisice her existuji - android neni nic jinyho nez specificka distribuce linuxu (napr), nehlede na to, ze vetsina games funguje ve wine - a pokud se wine dostane support od valve, tak se velmi rychle dostane do faze, ze zmizi potize, kteryma trpi (pravazne kvuli neschopnym a vsehoschopnym vyvojarum, kteri pouziva vsemozne nezdokumentovane diry ve widlich).
-
Nativnych nie, ale cez WINE dnes ide spustit vela Windows hier. Takze ak budu mat unifikovany hardver, dobre to zabalia a otestuju, tak sa k tym tisicom mozno aj budu vediet dostat. Tiez si myslim, ze to bude Linux, je to logicky krok po poslednych udalostiach.
-
A to tě nenapadlo, že třeba kecají s tim "tisíce her"? *3*
-
-
-
-
Fakt, že jsem si nevšim :).
Na win8 mi běží úplně všechno, od DOSovejch her skrze dosbox, přes první Deus Ex a Maxe Payny až po Fahrenheit a další :) -
Jo sjezdoví Tučnáci a open TTD . Jinak MS nevím neznám , Windows 8 nepodporuji ...
V každém případě je ironií , že linux se rozšíří až na "uzavřeném" systému . -
-
Vzhledem k tomu, ze Valve tvrdi, ze si na to bude kazdej moct nainstalovat co bude chtit, tak to asi moc uzavrenej system nebude ... nehlede na to, ze tux je davno radove rozsirenejsi, nez widle. Widle sou totiz PC only system, tux bezi na naprosto cemkoli - trebas i v zamerovaci pusky https://www.abclinuxu.cz/zpravicky/linux-v-pusce-za-17-tisic-usd
-
-
-
Draha hracka..... :/
-
-
Hračka určitě , drahá ? ... No jak pro koho .
S pohledem na ty výstupy to vypadá zajímavě .... -
-
když ty výstupy skoro všechny obsadíš, tak máš z toho chobotnici :)
-
-
-
"konzole" s operacnim systemem (win). to zmeni vse. to tady jeste nebylo. doufam, ze to tak bude!
-
Kdyby to nebylo tak ošklivý....
-
-
To je nejspis vec nazoru, me osobne to neprijde hrozny. Naopak me prijde hnusnej Xbox.
-
-
Xbox Slim je náhodou fajn, teda až na tu výsuvnou mechaniku
-
sorry, takhle vypadali možná tak toastery v devadesátkách, zrovna od steamu bych čekal víc
-
-
Co se vám nelíbí na dlažebních kostkách? Je to praktický. Když se to neujme, dá se s tim pak vydláždit chodník :)
-
-
-
-
X7A Modular Computer:
* Quad-Core 64-bit, x86-based processor running at up to 3.2GHz, * Integrated with up to 384 graphics shader cores
* 8GB shared video and computer DDR3 RAM able to handle graphics-rich computer games like Crysis 2 with ease, * Supports 3 high-definition monitors simultaneously, * 4x USB 3.0/2.0 ports, * 4x eSATAp ports, * 4x USB 2.0 ports, *10/100/1000 Ethernet port, * Up to 1TB of super fast solid-state storage inside the chassis, * 4.27x3.65x3.65-inches, * 40Watts of electricity, * $999.00,-
ted jen, jestli je to to samy, co ma i steam. -
-
Zalezi co tam bude za grafiku, ale tech 40W zdroje nevesti nic dobryho. No a ten hw za 1000 dolacu nic moc.
-
Zajímavá cena.
-
Hezký nález. 8GB sdílené paměti? To by mě teda zajímaly i ostatní parametry... no, uvidíme.
-
-
Kdyby radši Cvalík oznámil datum vydání HL3, potěšil by určitě víc lidí než s nějakým Steam Crapboxem. http://bit.ly/VBcVVd
-
-
Nevím jak ostatní, ale já už dávno pochopil, že žádnej HL3 nebude.
-
-
Ale bude, jen si davaj na cas a kdyz uz dospeli do faze, kdy je nova generace konzoli skoro na spadnuti, tak to proste protahnou a vydaji az jako "next-gen" hru.
-
tak to chapes dost spatne
-
-
roky je istota, ze hl3 bude najskor az pri dalsej generacii konzol. launch titul to nebude, zaroven bude megaukrutny hype aspon dva roky pred vydanim, takze tipuj tak o tri - pat rokov
-
By mě zajímalo, proč používáš bitly, když už tu nějaký skript na zkracování linků je.
-
Half-Life 3 bude GabeCube exkluzivka.
A máte to. Kupujte.
-