Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    jedinou další hru, kterou chci od valve vidět, je nový left4dead...

  • Nevim, HL: alyx určitě je hra, která je značně "zjednoduššená", respektive je vidět, že Valve chtělo, aby to bylo pohodlné i pro lidi VR nepolíbené. A to se jim povedlo. Jinak je ta hra dobrá, je to Half-Life, který si bere to nejlepší z prvního dílu a druhého dílu a dává to do nového formátu. A za mě je to pecka. Ohledně HL2 sice trochu souhlasím (líbí se mi asi nejmíň), zas epizody byly vcelku kvalitní, hlavně EP2.

    A samozřejmě tu jsou další hry, včetně DOTA, CSGO, Portal, Left 4 Dead... Rozhodně si nemyslim, že by Valve ujel vlak a HL: Alyx to dokazuje.

  • victor

    Jediné co si musíme uvědomit je , že Valve už v herní branži ujel vlak . První Half Life byla bomba po všech stránkách , druhé bylo už jen technologickým demonstrátorem  no a Alyx ...ta pro jistotu vyšla jen pro VR kde prostě cokoli víc než Moorhuhn je oslavováno , neb kde nic není jednooký králem

  • Sice hodně lidí nadávalo a říkalo, že Valve hry nedělá, ale jsem rád, že to všechno (aspoň tedy ty HL projekty) šlo k ledu. Musim uznat, že většinou když Valve něco zruší, tak s nimi musím souhlasit a souhlasim třeba i s tím, co vše se odstranilo z HL2 než ho vydali.

  • To se divím. Člověk by čekal, že potřetí to zrušit nezvládnou :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit