Přejít na výpis diskuzí
Valve si kryje záda a nově upozorňuje hráče, že hra v Early access nemusí být nikdy hotová
6.6.2014 | Adam Homola
63 příspěvků
-
Vydrzte az Vam zdejsi pomatenci vysvetli ze je to vlastne investice.
-
TY máš dost :D
Život je o všem možném, ale proč bych měl hrát nedodělanou hru? To je jako si jít koupit auto bez sedaček a říct no a co, život není jenom o ježdění :D blázen s takovým přístupem. -
"Early access je moc pěkná věc"
To si zase někdo dělá zadnici ne? Proč bych měl parodovat hraní u nějakého polotovaru a ještě za to platit ? :D Tohle jsem nikdy nechápal, ale lidi jsou blbci, věřím, že dost jich to "hraje". -
Já to vidím spíše na f2p,mikrotransakce a dlc
-
"We gonna have our hands clean"
-
ještě ty posraný DLC
-
No jo, to bude scamu :D kdo se nepoucil z interstellar marines tak se nepouci nikdy
-
No ale že si to uvědomili brzo :) Ale stejně mám pocit že někteří ten early access pochopili uplně špatně: Battlefield 4, Sim City, X-Rebirth
-
early acces, kickstarter, kumunitni financovani..jeden z největších hernich omylu poslední doby..jen muj nazor, jestli mate jiny nic proti
-
...stejně mi přijde, že early access je víc rozšířenější, než si dovedeme přiznat. Stejně takové hry kupujeme už TEĎ! Aspoň na Steamu účelově, mnohdy daleko více zajímavější tituly a především úměrně cenově ohodnocené (na hru ve vývoji), proto tento obchodní model vítám, kupovat hru za cca 500,- mi přijde akorát. A vlastně mi ani nevadí, že ještě není hotová, život je i o jiných věcech a radostech... A mezitím bude moje hra načančaná a vymazlená komunitou *4* ...za 500 Kč. Asi je to hlavně o tom nadhledu *3*
-
nejenom nikdy hotova, taky se muze vyrazne zmenit celkovy koncept.....
-
at si ji nekam strci *1* *1* *1* po takove dobe bych ji stejne ani hrat nechtel
-
Je jako Yety toho taky ještě nikdo nikdy neviděl *3*
-
To spíš ten Half3 , copak nevíš že zhlediska Valve je to jaksi uzavřené...
-
nebo aspoň ta legendární Epizoda 3 *1*
-
Níí vůbec Early access je solidní cesta jak si naživo vyzkoušet do čeho jdu ne ? je to takové chrmpfprfmf nejsou dema " takto aspon za "směšný" peníz zkusím ne ? nebudeme přece porušovat pravidla českého zákona a desatero bible že - nepokradeš! ale vyzkoušíš a zadarmo.
-
Stejně tak i HL3
-
Ale koupit si to můžeš i když to nikdy nebude hotové. Aneb budeme umožňovat prodej každého h*vna.
Opravu je jím to u pr*ele, když hodí odpovědnost na kupujícího. -
DayZ je tak trochu vyjimka a asi to hracum uskodilo, kdyz porad jeste nefungujou ani zombie.
-
Tak snad si early access zas tak velky procento hracu nekupuje.