Přejít na výpis diskuzí
Valve upozorňuje vývojáře na potřebu používání reálných screenshotů z her na Steamu
2.11.2016 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Hej tak táto vec ma vytáča už dosť dlho, chvála Gabovi!
Len dúfam, že sa to bude týkať aj tých bullshitov. -
-
Gejb! Gejb! Gejb!
-
-
Narazky na Ubisoft jsou docela mimo (ikdyz jej nemusim). Zrovna Farcry 4 na screenshotech vypada docela podobne jako na PC full detail. Samozrejme si clovek k tomu musi pricist i to, ze screenshoty z her pred vydanim jsou ze hry bez optimalizaci, takze vypadaji lepe. Stejne tak AC.
-
Další omezování svobody uživatele ?
-
-
No prostě jen nemůžu pochopit, proč bych nemohl mít na Steamu svou fotku nějaké sběratelské edice. Mě to přijde, jako kdybych si tam nahodil fotku svého pařanského doupěte a na stole mi ležel joypad od Xboxu tak se to pak bude brát jako reklama pro Microsoft ? ... nechápu.
-
-
Tyvole přečetl jsem si to potřetí a ono tak nejde o fotky uživatele jako spíš o fotky prodejce hry :D Boha.
-
-
*1* *1* konec *1* *1*
-
Dement,
-
-
Ano, na tom, že nechápeš se asi všichni shodneme *1*
-
-
S tím souhlasím *1*
-
-
-
tady se ještě někdo asi neprobudil. haha
-
Spíše další ukázka naprostého nepochopení textu článu.
-
A v jake galaxii spada tohle do kategorie omezování svobody uživatele? *1*
-
Klamava reklama je omezovani svobody? *8*
-
-
No Man's Sky ... ehhrrrmmm
-
-
:+))))) přesne moje myšlenka!
-
To jeste nesmazali z nabidky uplne?
-
-
Dlouho jsem se nedíval na stránky obchodu ale stále stojí stejně jak při vydání?
-
-
Koukám na to celkem často, a mam trochu strach že dřív než spadne cena to ze Steamu úplně smažou, ale já bych to do steamu bral třeba za 200kč.
-
-
Taky se tam chodím alespon jednou týdně zasmát.
-
No Man's Sky is a game about exploration and survival in an infinite procedurally generated universe.
User reviews:
RECENT: Overwhelmingly Negative (5,086 reviews)
OVERALL: Mostly Negative (74,434 reviews) -
-
A kolik z toho se pak refundovalo?
-
a i pres to prodali 750 000 kusu jen na steamu, narez co?
-
-
-
Jop, furt 60 éček.
-
-
-