Přejít na výpis diskuzí
Valve uvádí 100$ poplatek za vložení hry do Steam Greenlight
5.9.2012 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Demence rozmazlenych bohatych a hlavne zakomplexovanych deticek nezna mezi. Jednorazovy poplatek, ktery jde na charitu je velice uctyhodne od VALVe. Dementni rozmazlene deticky, ktere tam pridavaly (pridavaji) bordel bych okamzite zabanoval a to permanentne. Prece VALVe dela vse, co muze pro hracskou komunitu! A takova zpetna vazba od dementnich deticek je fakt trosku na hlavu padle... Proste d*menti se najdou vsude a vzdycky...
-
-
Dětičky se množí jak houby po dešti. *1* čím to asi bude.Já se spíš zajímal o to,jestli pujde Jirka ven kopat na bránu.Teď okrádají YT chanel *3*
-
-
Dobrý krok, blbci už nebudou spamovat hnojem a vývojáře, kteří to myslí vážně ta stovka nezruinuje.
-
Já ani nevěděl, že jako obyč. uživatel tam můžu přidávat hry.
To se potom nedivim, jaký p**y tam jsou v nabídce. Měli by tam plno věcí vyházet, protože dost her tam nestojí ani za to, aby to člověk rozkliknul. -
-
No to že přidávají obyčejní uživatelé bylo vidět podle přezdívek . A průšvih jsem začal tušit už u jedné hry , která se měla odehrávat JAR a na všech screenshotech viseli modely dvou pajduláků v klasickém téčku .......
Jo Steam není Kickstarter aby se financoval vývoj (což neznamená , že by Steam třeba něco takového nepodpořil , pokud se objeví v žebříčku chtěných). Tady už bojujete o místo na polici v krámu .
Takže i nepřeložený Inquisitor a všechny ty nehotové alfa bety to budou mít ještě těžké . -
-
Pokud vim Inqusitor je prelozeny uz davno a dnes vychazi na GoGu :)
-
-
-
Stejně si nemyslím, že lidi bude moc dlouho bavit chodit na Greenlight a palcovat...pokud za to Valve nedá nějakou hezkou odměnu.
-
-
Tak at to je třeba nebaví a jdou si třeba máčet hlavu v kýblu, Greenlight tam má jinou funkci, a když se o to někdo totálně nezajímá a nebaví, at tam teda neleze, fanoušci si cestu najdou, jak podpořit své oblibené hry, aby se na Steam dostali a ufnukance, co musí za všechno dostávat bonbon, jinak jdou žalovat mamince, fakt komunita nepotřebuje.
-
-
No ne, jde o to, že Steam (nebo aspoň některé herní servery) to prezentuje mimo jiné jako šanci zviditelnit se pro neviditelné tituly. Jinak samozřejmě, že fanoušci budou hlasovat, ale to podle mě bude jen minimální množství lidí :/
-
-
já bych řekl, že palcujou většinou lidi, který už hru znají a chtějí ji podpořit / protlačit mezi víc lidí... samozřejmě se najdou šílenci, kteří tam každej den půjdou a budou se tím vším proklikávat, ale těch bude asi minimum...
-
-
A já bych řekl že tady lidi málo hulej *5*
-
-
ja si vobec nemyslim, ze je to o tom, aby ludia chodili nahodne palcovat (i ked aj taki sa najdu), skor o tom, ze to ciastocne odbremenuje valve - proste hra si bude musiet vytvorit aky-taky buzz uz pred tym, ako sa dostane do predaja na steame, nieco na sposob kickstarteru - tam tiez nikto necaka, ze ludia budu chodit a z nudy podporovat projekty. takze napriklad ked budeme chciet nejaku lokalnu hru na steame, tak jej pojdeme dat cielene palec a je na autoroch hry, aby si tie palce nazbierali...
-
Koho by to taky bavilo , začal jsem a po chvilce jsem netušil ,kde je ta hra vedle která byla před pěti minutami vedle a vypadala nadějně ....
Stejně jako letní achievementy ... ? K čemu vlastně ? -
-
Za letne achievementy som dostal nejaky -75% kupon na Portal 2 a dve pozvanky do bety Steam community.
-
-
:) Někdo dostal a někdo nedostal (a to jsem měl splněné skoro vše ) .... beta se mi otevřela před dvěma dny a s letním sbíráním ji nic nespojovalo . Extra slevové kupony jsem taky nedostal , protože hry od Valve zrovna nehraju ...
-
-
Ak si dobre pamatam tak zlavove dostalo len prvych XY ludi a pozvanky do bety boli za "Pillars of the Community" achievement, proste si to mohli otestovat skor ako ostatni. A ze to stalo za prd mi je jasne :) *8*
-
-
-
-
Aspoň TF2 čepice za každých 50 palců *1*
-
-
No, něco takového, ale tohle by odměňovalo jen hráče TF2 :)
-
-
Tak skiny do DotA2 *5*
oh wait... *8*
-
-
-
-
Ti, kdož nahodili fake/vtip, měli dostat několikaměsíční ban. Hned by se to rozkřiklo a byl by klid. Cose výše poplatku týče, tak by zřejmě stačilo i 10$. Idi*ty by to myslím odradilo a bohatí idi*ti tam budou krav*ny házet stále, protože to přece jde na charitu, no ne?
-
-
100dolarů je adekvátní poplatek, navíc jde na dobré účely. V USA 10dolarů jsou tři lahve Coly...
-
-
Ti kdo chtějí šířit svoje dílka přes Steam těch 2000Kč zaplatí - reklama stále za hubičku a pokud se prokousají až do marketu , tak prodejní kanál , na který by v tuzemských luzích a hájích čekali do smrti .
Pravda bohatí troli tím alespoň přispějí charitě a stejně je někdo z Valve na konci smete ze stolu . -
Jo, ale na místech jako je Space Needle, Broadway (i tam jen vzácně), nebo centrum DC.
-
-
V tuhle chvíli pracuju ve Finsku a lahev 1,5l Coly stojí 2,8E v supermarketech, v akci 2,5E
-
-
Uh...tak jinak, v USA stojí cca dvoulitrová láhev cca $2, někdy míň, takže za $10 je pět lahví, ne jen tři, v tom byla celá pointa diskuze :)
Jo, a Helsinki určitě nejsou dražší jak Paříž, to hnusný město je předraženější, než vysokohorský Václavák. -
-
Ano vsichni vime ze jsi ve finsku a je to tam "nejlepsi" je tam draho coz potvrzuje jak moc penez vydelavas kola je tam drazsi nez v americe to uz ted taky vime. takze pokud nemas co dotat k uvedene diskuzi teda Krome toho ze zijes ve finsku a je tam draho tak uz pls nepis :)
-
Ne, byl motal jsem se v okolí přístavu v Helsinkách, plus pak ještě takový okruh centrem, nebo co. Bydlení nevím, ale restaurace, obchody atd byly rozhodně levnější, než Paříž :P . Paříži se zatím cenově vyrovnalo jen Tokyo, Brusel a ještě něco, na co si nemůžu vzpomenout.
Do Laponska se chci podívat, prý tam bývá hezké počasí :) -
OKi, já o voze, ty o koze, nepochopili jsme se :)
Každopádně v Helsinkách stojí byt měsíčně na pronájem kolem downtownu cca 1200E 45m2, což je stejná cena co v Paříži. Jednochodové menu v normální restauraci 20E bez pití, ve fancy restauracích za tříchodové pod 50E nepůjdeš. Když jsi byl ve Finsku, asi jsi byl v Laponsku, protože v Paříži před Louverem dáš totéž :)
-
-
...
Finsko má stejné ceny jako USA? -
-
Tak znova, ano, Helsinki jsou stejně drahé jako například SF. Mám ve firmě Australany, kluky z Paříže, Londýna, a Helsinki všichni považujeme za jedno z nejdražších míst v Evropě pro život. Ale o tom se tu přeci nedohadujeme, point je, že 100dolarů není zase taková pálka za to, že člověk může udělat "self-marketing" "skoro" zadarmo.
-
Je to dost, ale jednak to snad to není jediná možnost, jak se do distribuce Steamu dostat a jednak taky v nákladech většiny her se to tak nějak ztratí... Třeba ale Valve časem srazí poplatek na $50, nebo tak něco.
-
Ale tak snad tam nepredkladaji hry jen americane, ale i zbytek sveta, ne? Zrovna 10$ je podle me docela smesna cena. Jsem sice chudy student, ale kdybych mel dostatecne ego s moji hrou v RPG Makeru, tak bych klidne za tech cca 200 kc to zaplatil, ale 2000 je uz trosku jine kafe. :P
-
Tak znovu, Finsko má stejné ceny jako USA? ^^
Jo, Skandinávie je dražší, ceny tam znám. Ale s cenami v USA to nemá moc společného. -
Je to tu hodně drahý... Včera jsem kupoval 700g hovězího na guláš (kližka) a dal za to 9E, kuřecí prsa 16E kilo, voda 2,2E... Laciný to není.
-
-
-
-
-