Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych řekl, že palcujou většinou lidi, který už hru znají a chtějí ji podpořit / protlačit mezi víc lidí... samozřejmě se najdou šílenci, kteří tam každej den půjdou a budou se tím vším proklikávat, ale těch bude asi minimum...
  • ja si vobec nemyslim, ze je to o tom, aby ludia chodili nahodne palcovat (i ked aj taki sa najdu), skor o tom, ze to ciastocne odbremenuje valve - proste hra si bude musiet vytvorit aky-taky buzz uz pred tym, ako sa dostane do predaja na steame, nieco na sposob kickstarteru - tam tiez nikto necaka, ze ludia budu chodit a z nudy podporovat projekty. takze napriklad ked budeme chciet nejaku lokalnu hru na steame, tak jej pojdeme dat cielene palec a je na autoroch hry, aby si tie palce nazbierali...
  • Pokud vim Inqusitor je prelozeny uz davno a dnes vychazi na GoGu :)
  • Ak si dobre pamatam tak zlavove dostalo len prvych XY ludi a pozvanky do bety boli za "Pillars of the Community" achievement, proste si to mohli otestovat skor ako ostatni. A ze to stalo za prd mi je jasne :) *8*
  • rami.cz
    Demence rozmazlenych bohatych a hlavne zakomplexovanych deticek nezna mezi. Jednorazovy poplatek, ktery jde na charitu je velice uctyhodne od VALVe. Dementni rozmazlene deticky, ktere tam pridavaly (pridavaji) bordel bych okamzite zabanoval a to permanentne. Prece VALVe dela vse, co muze pro hracskou komunitu! A takova zpetna vazba od dementnich deticek je fakt trosku na hlavu padle... Proste d*menti se najdou vsude a vzdycky...
  • Dobrý krok, blbci už nebudou spamovat hnojem a vývojáře, kteří to myslí vážně ta stovka nezruinuje.
  • :) Někdo dostal a někdo nedostal (a to jsem měl splněné skoro vše ) .... beta se mi otevřela před dvěma dny a s letním sbíráním ji nic nespojovalo . Extra slevové kupony jsem taky nedostal , protože hry od Valve zrovna nehraju ...
  • Za letne achievementy som dostal nejaky -75% kupon na Portal 2 a dve pozvanky do bety Steam community.
  • Tak znovu, Finsko má stejné ceny jako USA? ^^

Jo, Skandinávie je dražší, ceny tam znám. Ale s cenami v USA to nemá moc společného.
  • Je to tu hodně drahý... Včera jsem kupoval 700g hovězího na guláš (kližka) a dal za to 9E, kuřecí prsa 16E kilo, voda 2,2E... Laciný to není.
  • No, něco takového, ale tohle by odměňovalo jen hráče TF2 :)
  • Koho by to taky bavilo , začal jsem a po chvilce jsem netušil ,kde je ta hra vedle která byla před pěti minutami vedle a vypadala nadějně ....
    Stejně jako letní achievementy ... ? K čemu vlastně ?
  • Aspoň TF2 čepice za každých 50 palců *1*
  • No to že přidávají obyčejní uživatelé bylo vidět podle přezdívek . A průšvih jsem začal tušit už u jedné hry , která se měla odehrávat JAR a na všech screenshotech viseli modely dvou pajduláků v klasickém téčku .......
    Jo Steam není Kickstarter aby se financoval vývoj (což neznamená , že by Steam třeba něco takového nepodpořil , pokud se objeví v žebříčku chtěných). Tady už bojujete o místo na polici v krámu .
    Takže i nepřeložený Inquisitor a všechny ty nehotové alfa bety to budou mít ještě těžké .
  • ...

Finsko má stejné ceny jako USA?
  • V tuhle chvíli pracuju ve Finsku a lahev 1,5l Coly stojí 2,8E v supermarketech, v akci 2,5E
  • Ti kdo chtějí šířit svoje dílka přes Steam těch 2000Kč zaplatí - reklama stále za hubičku a pokud se prokousají až do marketu , tak prodejní kanál , na který by v tuzemských luzích a hájích čekali do smrti .

Pravda bohatí troli tím alespoň přispějí charitě a stejně je někdo z Valve na konci smete ze stolu .
  • Já ani nevěděl, že jako obyč. uživatel tam můžu přidávat hry.

To se potom nedivim, jaký p**y tam jsou v nabídce. Měli by tam plno věcí vyházet, protože dost her tam nestojí ani za to, aby to člověk rozkliknul.
  • Stejně si nemyslím, že lidi bude moc dlouho bavit chodit na Greenlight a palcovat...pokud za to Valve nedá nějakou hezkou odměnu.
  • Jo, ale na místech jako je Space Needle, Broadway (i tam jen vzácně), nebo centrum DC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit