Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    No vida, první kroky k lepšímu.
  • Ocelot
    Zatím jsem hlasoval pro Postal 2 (prostě ho musim mít na steamu!) a nějáký ty first-person horrory :)
  • Já ani nevěděl, že jako obyč. uživatel tam můžu přidávat hry.

To se potom nedivim, jaký p**y tam jsou v nabídce. Měli by tam plno věcí vyházet, protože dost her tam nestojí ani za to, aby to člověk rozkliknul.
    • No to že přidávají obyčejní uživatelé bylo vidět podle přezdívek . A průšvih jsem začal tušit už u jedné hry , která se měla odehrávat JAR a na všech screenshotech viseli modely dvou pajduláků v klasickém téčku .......
      Jo Steam není Kickstarter aby se financoval vývoj (což neznamená , že by Steam třeba něco takového nepodpořil , pokud se objeví v žebříčku chtěných). Tady už bojujete o místo na polici v krámu .
      Takže i nepřeložený Inquisitor a všechny ty nehotové alfa bety to budou mít ještě těžké .
      • Pokud vim Inqusitor je prelozeny uz davno a dnes vychazi na GoGu :)
  • tak to pro nas muze bejt problem. chteli sme nasi hru do greenlight dat, ale kdyz je tam ted ten poplatek, tak to bude asi platba za sluzbu. takze u nas to asi znamena, ze se ceskej vyvojar musi stat platce dph... achjo
    nebo je to jinak, nevite nekdo?
    • GlaDOS
      Platit DPH musíš, až když ti hra dává zisky a to se na ten Steam musí teprve dostat. Normálně bych tam ty prachy poslal přes osobní účet.
      • pokud je prijem ze hry ciste z USA, tak se prave DPH ani pak platit nemusi. problem je v tom, ze si zaplatim za nejakou "sluzbu" a tam uz povinnost vznika.
        • GlaDOS
          Zajímavé. Ale mám pocit, že tohle se neplatí jako služba. Když si dáš tu stránku k placení, tak uvidíš, že si to kupuješ jako jakoukoliv jinou hru. Přidáš do košíku a zaplatíš. Takže to nevypadá, že jde o službu.
    • mirekdusinojc
      Pokud vim, tak to nemusíte posílat oficiálně přes vaše studio. Stačí, když to zaplatíte ze svého soukromého účtu a nikdo to po vás vymáhat nebude.
  • To je rozumný. Konečně v tom nebude takovej bordel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit