-
Ano, je to skvělé. Ano, hodně lidí (i já) je za to má hrozně rádo. Nicméně věřím, že by to tak dělalo víc firem, kdyby měli tolik peněz, jako má Valve ze Steamu. Ale i tak rozhodně palec nahoru. To, co předvádějí u TFka je až neuvěřitelné.
-
-
Nee, žádná by to tak nedělala, žádná totiž neměla koule na to být pionýrem co se týče digitální distribuce. A co by kdyby neplatí.
-
-
at uz konecne vyleze treti epizoda,jinak HL3 nebude a ten me doufam vyrazi dech jako kdyz vysel HL2.pri tomto tempu je to tak na pet let,kurna :-)
-
Ked Valve neholduje epizodickym hram tak malokto bude holdovad Valve
-
-
mluv za sebe
-
-
Prdéle...Vidím obrázek HL, poskočí mi srdce, že by možná něco bylo a ono kulový....
-
-
Kdo si počká, ten se dočká. *1*
-
-
No, u Half Lifu udělali pokračování hlavně kvůli úspěchu prvního dílu. Byla by blbost uzavřít sérii, jejíž první díl se nazýval (mám ten pocit) hra století (?). To je zlatej důl... To si lidi (včetně mě :-)) koupí bez jakékoliv námitky.
-
kdyby neztrácel čas nejakým nesmyslným interview, tak už dávno mrskám headcraby páčidlem
-
jinými slovy, vyrostli jsme moc rychle a na half life nejsou lidi.
pche, mohli outsorcovat, licencovat, nechat jakkoliv zprasit. nic takového se nestalo, takže mají stále mou úctu -
Vydávat epizodu jednou za 2 roky není epizodický obsah...
-
Pokud by tyhle pridavky k portalu 2 byly ve stylu TF2,tedy zadarmo,tak proc ne.Valve je jedna z mala vyvojaru,kteri si neuctuji nechutne castky za DLC.
V posledni dobe mi prijde,ze se vytvori nejaka hra,ta se nasledne oseka o ruzne prvky,ktere pak prodavaji zvlast jako DLC za premrstene castky.Zatimco Valve na me dela dojem,ze jim na zakaznicich zalezi a podpora TF2 nema asi v herni branzi obdobu.
To,ze napad s epizodami valve zrovna nevysel je uz asi kazdemu jasne.To,ze valve na dalsim hl v nejake forme pracuji se da taky predpokladat,otazkou spise je ,kolik lidi maji na to vycleneno...jestli to bezi jen tak na pozadi v 5 lidech a nebo se na tom usilovne pracuje. -
-
Ubisoft ;)
-
-
Pro mě jako majitele všech her je to skvělá zpráva *2* . Jen je škoda že se více nezaměřují na sérii Half-life která je základ Valve a na další díl čekají miliony lidí.Portal 2 by to častě updatování a dlc zdarma určitě pozvedlo + další a další novinky.Valve je prostě firma která mi připadá že dělají hry ještě srdcem a né rozpočtem a než aby vydali hru rok co rok tak na ní dělají delší dobu , ale výsledek je koneckonců označovaný za nejlepší hru roku . *3*
-
-
Sdílím stejnej pocit :), poslední firma která to dělá se srdcem a pro hráče, proto si taky Gabe Newella a jeho týmu tak vážím...a taky proč by vydávali DLC za peníze, když jim už tak tečou peníze ze STEAMu ;)
-
-
"...a taky proč by vydávali DLC za peníze, když jim už tak tečou peníze ze STEAMu ;)"
no pozor, udělat by to mohli, ale dělají to tou lidovější cestou - dáme DLC zadarmo a zůstanou nám zakaznici věrni a nové to naláká
-
-