Přejít na výpis diskuzí
Valve zatím vlastní Steam PC neplánuje, soustředí se na SteamOS a podporu virtuální reality
9.1.2014 | Ladislav Loukota
9 příspěvků
-
Ted si urazil, jeho vznesenou a nadrazenou rasu. Bez se stydet do kouta *15*
-
Díky anonyme strašně jsi mě urazil.
-
Jediný co chci, aby jim chodilo je streamování her. Dnes jsem si dotáhnul domů novou televizi a zejtra mi přijde kabel na Rocksmith. Tak ať nemusím dřepět u PC a mužů si v klidu stoupnout s kytarou v obýváku před bednu. Jinak všechny ty ostatní počiny se mi zdají vcelku k ničemu. Není to žádná díra na trhu ani "must have" počin. A tak netuším proč by do toho lidi šli...
-
Preedrazene podkonzole... leda meli. Nejhorsi je ze za tecj 52klacku to fakt nekdo nedejboze koupi eh.
-
Spíš bych řekl, že ten jejich Piston je opravdu možná nejmenší a pro některé i nejhezčí, což bych si teda nedovolil tvrdit, ale řekl bych, že byl možná i nejdražší (co si pamatuju dřívější cenu). Takže teď využívají i když pochopitelnou výmluvu na linux. (i když jsem měl trochu pocit, že ten chlap linux neviděl a myslí si že je to mořská obluda) Na druhou stranu kdyby nekecali a fakt by měli optimalizovaný hry na jejich jednotný hardware, tak by to přece jenom mohlo něco znamenat.
-
http://youtu.be/4h1D7IRygKI?t=3m34s
hahaha -
Get it together, Valve! ಠ_ಠ
-
Blbliet *15*
-
Valzole *15*