Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja uz ale neverim, ze to bude dobra hra… bohuzel. 

  • To ještě neumřelo a nevyšumělo do ztracena?

    • Corvus

      A proč by mělo? Kdybys byl skutečný fanoušek vampýrů a značky, tak by ti od studia chodily každý měsíc velmi obsáhlé newslettery. Po propadáku Hardsuit Labs, kteří po letech vývoje (skoro) nic nedodali, se toho zhostili The Chinese Room VELMI zodpovědně. A také velmi transparentně, kdy s fanoušky jednají na rovinu (aniž by museli) a ve svých blozích a newsletterech ukazují prakticky celý postup vývojem. Hra v současné době nevypadá vůbec zle.

      Nicméně mě trochu děsí "odevzdaná" slova v tomhle článku: "Vracíme se k tomu, co opravdu umíme." Na druhou stranu tady je Paradox jen zastřešující subjekt a hru jako takovou nevyvíjí, jinak by mě ta slova trápila ještě víc. Je ale fakt velmi podivné, že odborníci na 4X strategie vydávají totálně odlišný žánr.

      Do budoucna by to chtělo opravdové fanoušky značky Vampire. Což Paradox zcela evidentně nejsou. Chce to podobný přístup jako mají Bloober Team k Silent Hillu. Nebo lidi, co s láskou udělali špičkový Jagged Alliance 3 či remake Dead Space. Srdcaři, co převzali/byla jim svěřena značka a vybrousili z toho vynikající díl/remake.


      • Hidden

        Byt fanouskem znacky je jedna vec a utopit more penez v projektu, jehoz naklady se nemusi vubec vratit je vec druha. Ja se jim po zkusenostech zminovanych i v clanku vubec nedivim, ze se chteji vratit k pro ne osvedcenemu zanru. I kdyby Bloodlines 2 dopadl dobre, ale po vsech tech peripetiich...

        • Právě, nejdřív build téměř na vydání, pak hejt i od fanoušků, pak nanovo dopadne to jak Duke Nukem Forever tak dlouho ve vývoji až ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit