Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 se přes sliby o jarním vydání znovu odkládá
-
Proč taková negativita? Já to bral naopak jako radostnou zprávu když jsem se včera dočetl, že hra je hotová a teď už jen doladit technickou stránku a na podzim hurá na to...
Za mě rozhodně lepší varianta než trend poslední doby kdy se vydaj hry, který nejsou dodělaný po technický stránce, jsou zabugovaný,atd... a studia to postupně opravujou...
-
-
"Já to bral naopak jako radostnou zprávu, že hra je hotová..."
To byl sarkasmus?
Jestli jsi to myslel vážně, tak to jsi fakt naivní člověk. Budu hádat, že určitě posíláš peníze Robertovi na vývoj Scam Citizenu, že? Ten už je totiž taky "hotový" aspoň už přes 10 let. 😉
-
-
No vážně to mylim... A ne, nikomu peníze neposílám... :-D
Hele pro mě je to jednoduchy, zbožňuju upíří tématiku a co si budem, tý je strašnej nedostatek v herním průmyslu... A po těch "hrách" co vyšli, tak doufám, že se tohle alespoň trochu vyrovná prvním Bloodlines...
-
-
-
Na titulní straně v nadpisu bych akorát odebral slova "na jaře" a máte to přesně.
-
-
Haha.
Když si vzpomenu na ty desítky článků o V:TM-Bloodlines 2, které se psaly každý rok v období 2019 až 2022, tak se musím smát. 😂
-