Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem rád, že se tady objevila recenze, protože prodeje na steamu jsou zatím hodně slabé co jsem se díval a moc lidí o hře neví a nehraje ji, což je škoda, protože je to perfektní kousek a navíc pokud se nepletu ze Slovenska. Takže snad tato recenze hře trochu pomůže, zaslouží si to. Grimrock byl super, ale toto je v určitých ohledech ještě o chlup lepší. Sice jsem ještě neprojel, ale po 7 odehrnaých hodinách jsem zatím nadšený
  • Je to měkejš.
  • nightborne
    Puzzl na rychlost, mhm. Takový najdeš v dungeonech docela běžně... A mimochodem, zapamatovat si "Teď musím udělat tři kroky dozadu a dva doprava" není zas tak hardcore úroveň, odvážím se tvrdit =)).
  • Uninstall, asi po pol hodine, pretože časový puzzle kde musím použiť iba ukroky WSAD, lebo s otockou QE nestíham, tak toto nieje logická hádanka, ale buzerácia hodná d€mentov. To môže spraviť fakt len človek človeku.
  • nightborne
    Sekalo, zatraceně sekalo. Zejména při logických problémech se fps propadaly klidně k desítkám vteřin na snímek.
  • MickeyMutant
    Nejsi šťastný, protože ti táta nekoupil plyšáka. Ani tě babička nevzala do cukrárny. Ani ti nedala paní Fialová.
  • MickeyMutant
    Jak ti to na tý tvý plečce běželo, Jene? Plynule, nebo se ti to sekalo po krocích jako ostatním?
  • Kompost
    samozrejme, a tiez mozem bojkotovat 150. sledovanie toho isteho blabolu...
  • tomekbobek
    Bohužel nějak ten web platit musíš :(
  • S recenzí víceméně souhlasím, hra hezká, zatím jsem nedohrál, ale 8/10 mi asi přijde moc. komu se líbil Grimrock určitě doporučuji.
  • Kluci jsou sympataci a hra vypada dobre, dokonce mam chut si ji i zahrat. Jen skoda ze je to opet "jen" krokovaci dungeon a ne normalni se svobodou pohybu. Ale chapu omezene zdroje.
    Jinak skoda ze je tam jen jedna postava, nejak nechapu ten argument ze na jednu postavu se dela lip pribeh.
  • 8/10? jako fakt nebo je to nějakej druhej apríl?
  • Kompost
    chcel som si pozriet video. nie nepozrem a ziadne dalsie. este raz by som videl niektoru z tych dementnych reklam co nejdu preskocit tak mi vytecie mozog nosom.
  • Trochu bych poupravil větu. Máte při pohledu na současnou módu chuť chcípnout? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit