Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uninstall, asi po pol hodine, pretože časový puzzle kde musím použiť iba ukroky WSAD, lebo s otockou QE nestíham, tak toto nieje logická hádanka, ale buzerácia hodná d€mentov. To môže spraviť fakt len človek človeku.
    • My co jsme měli vláček v malíčku to dáme v klidu. Holt rozmazlený noobici zabrečí.
    • nightborne
      Puzzl na rychlost, mhm. Takový najdeš v dungeonech docela běžně... A mimochodem, zapamatovat si "Teď musím udělat tři kroky dozadu a dva doprava" není zas tak hardcore úroveň, odvážím se tvrdit =)).
      • Je to měkejš.
  • Diky ja jim dal asi dvacet ran za 200 dmg each tak jsem si rekl jestli se jim neobnovuje zdravi. Zkusim znovu. Pak asi pujdou bedny dolu a vylezou ty kyselinovy zeleny coz je jeste horsi:-)
  • ted jsem se dival na YT hraje to i dost slavnejch zahraničnejch yutuberu tak snad vam udelaji reklamu hoši
  • Tak jakoby dohrano. Finalni boss je celkem orisek a i kdyz jsem ho hned napoprve skoro dal, znovu to finalni martyrium uz opakovat nechci,takze pro me konec zbytecne frustrujici. Jinak super hra a jeste k tomu dungeon! Kupujte a parte!
  • Corvus
    Škoda. Realtime, nic pro mě. Já si chci vklidu rozmyslet co dál a ne neustále hekticky rotovat po políčkách kolem osy. Ach jo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit