Přejít na výpis diskuzí
Ve Far Cry Primal nepůjde jen o zabíjení nepřátel, ale i zachraňování spojenců
9.2.2016 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
A abyste zachranili spojence, musite zabit nepratele kolem : ) asi uz fakt starnu, ty hry mi nestoji ani za stazeni :/ :)
-
on byl v době neolitu už vynalezenej luk????
třeba se mýlím a budu tady za vola, ale mám takovej pocit, že v mladší době kamenné tak maximálně oštěpy a pazourky s násadama......ale je to Far Cry, takže hlavní boss bude házet molotovy -
-
Lukem se lovilo asi už v mezolitu, takže ten bych neřešil, budou tu daleko větší historický úlety...Ale je to hra z historickýho období, který se ve hrách moc nevidí, takže se na to i celkem těším, pokud tam teda nebude hlavní náplň 5 věcí,, který pojedou od začátku do konce a pořád dokola :D
-
Byl. Google it, Vlasto!
-
-
Tak jsem z vypětím všech sil zadal do googlu heslo "vynález luk" a bum...hned první odkaz. Tak dokonce už v paleolitu 40 000 let př. kr. Člověk se učí celej život, pardon. :)
-
-
taky nejsem expert, ale luk mě nezaujal tak moc, jako možnost ochočení šavlozubého tygra atd. Myslím, že tahle možnost taky úplně nefungovala v té době... ale spíš se divím, že někdo řeší realismus ve hře, která se odehrává v pravěku a kde můžete ochočit divou "zvěř"
-
-
na ochočení dive zvere není nic nerealneho, je to neobvykle ale ne nereálne. jsou zadokumentovany pratelstvi mezi lvy nebo tygrem a clovekem. luk bych nerešil.
-
-
Ovšem sova která ti ukáže terén, schodí bomby a zabije nepřítele zdokumentován nebyl, stejně jako graphook v pravěku :D
-
-
Nemyslíte, že to moc řešíte?! Je to hra! Arkádová akční hra. Ne simulátor přežití v pravěku... Ale je to UBI, tak tam je vždycky možnost si kopnout, že.
-
-
jedna vec je resit realismus a druha jaka to je za vlasy pritazena cipovina ktera si hraje na vaznou hru. ovsem rozhodne jestli to bude zabavny *3*
-
-
-
-
-
O té době víme tak málo, že to podle mě možné klidně je.
-
Bud ráď, že nebude mít AK-47 a vlastně, zdá se mi to nebo v celé té hře budou tři kmeny? červený, modrý a ten hráčský? Stejně jako v každém Far Cry, 2 nepřátelské frakce a 1 přátelská, už by taky mohli trochu změnit tenhle stereotyp.
-
-
Já to vidím spíš tak, že ve Far Cry Primal nepůjde jen o zabíjení nepřátel, ale i zachraňování spojenců a zabíjení nepřátel.
-
-
... nepůjde jen o zabíjení nepřátel, ale i zachraňování spojenců zabíjením nepřátel.
-
-
Oproti čtyřce to vypadá jako hodně rychle splácané, aby to rychle vydali. Trailer se mi vůbec nelíbí, graficky snad horší jak čtyřka a musím souhlasit, ani za stažení to nestojí.
-
-
Koukněte na tento TV spot: https://youtu.be/bz6QeogUUJU
Ten je peckovní! -
nevim no, podla mna to vyzera celkom slusne.
Podla mna zaujimava odbocka, ozivenie. prehistoricke kmene, brutalita, praskanie lebiek, uplne ine nastroje na boj. sniperku ani granatomet tam nenajdes.
podla mna to bude jednoducho zabavne, to co ma hra splnat -
Za stažení to stojí nicméně snad tam bude nějaká přidaná hodnota která bude stát za dohrání ne jak 4tka grind věže a nepovinné mise dokolečka dokola. *7*Spíš bych měl říct !stojí za nějaké delší hraní".
-
-
hra by mela mít denuvo
-
-
-
No teda! *8*
-
Naco nam je rocne sto hier ktore sa nedaju hrat mne by stacilo desat ppriadnych a taketo bludy nech si nechaju
-
no a v jednom z mnoha dalsich dlc dostaneme AK-47 z kamene s moznosti pripojeni granatometu, ktery bude vystrelovat kameny. Hmmmm
-
Tvl vám se furt něco nelíbí ... prskáte a ještě to neni ani venku. Tohle jsou trailery a ukázky boha jeho ... Vám se člověk nezavděčí ničím ...
Ubisoft nechci hájit, jen mě nebetyčně s*re, jak se smějete něčemu, co ještě neni ani v prodeji. Jděte plivat na všechny předchozí Far Cry serie, Assasins creedy apod. ... OH WAIT, tam už to nikdo nečte, tak šup šup sem něco naplivat, než to vyjde a budou sem psát i lidi, co to baví a doporučej to ... -
Pokuď někdo máte zájem o video s CZ titulky: https://youtu.be/NREc5975e3o