Přejít na výpis diskuzí
Ve sci-fi akci Dreadnought od tvůrců Spec Ops velíte létajícím kolosům
16.6.2014 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Asi nic pro mně, F2P a MP only. Vypadá to dobře a konečně něco jiného než dokola se omílající blbosti... kampan by tam koneckonců být měla a mohla.
-
http://www.yager.de/projects/index.html -
Dreadnought
Take command of massive capital spaceships, fighting on beautiful planet surfaces or in orbit within the title’s core competitive multiplayer suite and explore the solar system in the episodic, single-player, story-driven campaign.
More info: www.playdreadnought.com
Tak podle tvůrců tam asi trocha singlu bude. -
Ještě Lotro nebo Path of exile jsou dobrý.
-
DOTA2, Planetside 2 a War Thunder jsou super
-
free to play...posledni dobou je kazda druha free to play hra naprosto nepouzitelna
-
War Thunder ve skutečnosti singl/coop kampaň má ;-) Dokonce několik
-
jsem to četl jako
Ve sci-fi akci Dreadnought od tvůrců Spec Ops velíte létajícím kokosům -
Se těším :)
Tento typ lodí se mi vždy líbil -
To že jiná hra nemá SP kampaň neznamená, že by se sem nehodila. Něco jako byl svého času Nexus: the jupiter incident, ale s přímějším ovládáním lodě. Za to bych jim asi utrhal ruce.
-
Na skvelú hru Yager spomínam doteraz. Naozaj škoda, že to bude bez singlu.
-
Tohle gameplay video je v článku ... je tam na něj odkaz.
"V tiskové zprávě sice nic podobného uvedeno není, ale tvůrci posvěcená reportáž o hře do německého magazínu PC Games označuje Dreadnought za free to play titul bez dalšího vysvětlení a pouze s podotekem, že hra nechce od hráčů vyžadovat peníze, aby byli úspěšní. Ale to říká každý."
To "posvěcená reportáž" je odkaz na právě tohle video. -
ok, když to není originální, jmenuj mi nějakou další střílečku kde se ve 3D kosí obří mega křižníky nad povrchem planety?
-
World of Tanks nebo Warplanes nebo War Thunder snad maji SP kampan?
-
Jen pro doplneni, zde je gameplay video. Nevim, proc jej Tiscali neuvdelo.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=auk7ftRvusI -
Originalni? Vezmete tanky nebo letadla a zamente je ze planetarni "vesmirne" lode a mate tohle. Nerikam, ze to bude spatne, ale originalni opravdu tezko.
-
Jop, tak to jsme dva. Vypadá to moc zajímavě.
-
tenhle typ her se uz nejak skoro vytratil, skoda ze to nebude mit singleplayer kampan
-
konecne nieco trochu originalne, fandim im a tesim sa na to...
-
hezký, ale větší sranda by byla nalítnout tim nad virtuální New York, bořit mrakodrapy a terorizovat obyvatelstvo, než lítat za správňáky nějaký mise za záchranu světa (asi)
-
Detected three minor impacts across the bow. *15* Tak na tohle jsem zvědavej.