Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by zajímalo zdali tam bude nějaký ten multiplayer nebo hra pro 2 hráče či více třeba po síti . :)
    • ucho
      nebude
  • Já bych byl nesmírně šťastnej kdyby se herní série které byli původně vyvíjeny jen na PC, nedělali hlavně pro konzole a podle nich pak dodělávali zblitek *11* herních platforem. Na tom X360, a Playstationu stejně žádný pořádný RPG nebylo, neni a nikdy nebude... tak dobře hratelný jako na PC nevim proč se na ten konzolovej trh z vysoka nevyserou aspoň u těch RPG, je jasný že tupý akční klikací rpg je na konzole jak dělaný, ale na pořádný RPG ze starý školy je a bude dobrý vždycky jen PC *1* *1* *5*
    • Masa-san
      Je fakt, že jsou hry kterým to více sluší na PC a hry, které jsou vhodnější spíše pro konzole. No pak jsou hry které se snaží vypadat všude dobře a pak.............. bud se to povede *5* a nebo ne *9*
    • ucho
      dobře se to tam prodává. peníze většina firem neodmítne :)
      • Já vim že de hlavně vo prachy ale trocha toho srdíčka a hlavně rozumu by při tvorbě takových her neuškodila *3* a né myslet furt jen na many. Z láskou vzpomínam na 1 TES:Arena *5* Osobně nejsem takovej optimista co se Skyrimu týče, to že to vypadá na obrázcích a videu hezky neznamená že to bude dobrá hra... hlavně to jádro pro X360 no nevim nevim *11* *11* *10*
        • MrSanta
          Záleží pouze na Bethesdě jak si s tím poradí. Na xbox byl už i Morrowind a u toho jsem žádné nešvary kvůli konzolím neviděl.
          • Masa-san
            Tenkrát byly hry primárně více pro PC, dnes jsou primárně většinou pro konzole. Takže možná proto žádné nešvary na PC *4* Možná to také bylo přístupem vývojářů k hrám, více "chci vytvořit něco výtečného" a méně "chci na to hlavně vydělat" *2*
            Tím nechci říci, že Betsedácí jsou tací či jiní. Jen jsem trochu zavzpomínal, nic víc hehe *4*

Nevím jak to bude se skyrim, zatím sám tápu jestli být pesimistou či optimistou. Já jen doufám, že se poučí a naopak neprohloubí některé nešvary dnešních her *5*
  • Hmm, na tohle se těším víc a víc. Chybí mi nějaká ta singleplayer exploration hra.
  • Koně dobrou hru nedělaj...
  • koně
  • fvfvfv
  • Ma pravdu ten chlapec.
  • V Morrowindu taky koně nebylli a nikdy mi to nevadilo. Hlavně když hra samotná bude výtečná.
  • Masa-san
    Že prý koně jsou na jiné úrovni, co se stalo s pořekadlem "lepší něco nežli vůbec nic" ? *7*
    Oni tam nedají koně takže se budeme muset všude teleportovat fast travelem , snad pujdou odemknout v modifikacích aspon *4*
  • Já fakt netoužím po tom abych za každou cenu mohl zabíjet draky, nebo koně ,) Snad to zabíjení draků bude mít nějakou hlavu a patu ( a ano vím o tom že příběh tohodle dílu je hlavně o "dracích", jen že se s nimi dá dělat spousty jiných věcí, než je mordovat i když jsou v příběhu na druhé straně barikády. ,-)
    • Masa-san
      Já bych se také radši proletěl na drakovi jako v Oblivionu (byl to jeden mod- opravdu povedený) místo toho, abych je všechny musel zabit na potkání,ve strachu aby mi nesežrali kamarády z přilehlé vesnice nebo něco podobného... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit