-
nebude
-
Mě by zajímalo zdali tam bude nějaký ten multiplayer nebo hra pro 2 hráče či více třeba po síti . :)
-
Obava o zapomenutí koně je také jeden z důvodů proč ho nepoužívám. S hledáním přibližovadla jsem si užil své v King's Bounty - vždycky jsem někde zapomenul loď a pak jí hledal jak trubka po celé mapě. Od té doby si raději píšu kde jsem jí zakotvil *1*.
Druhý důvod je, že rád brouzdám krajinou, sbírám bylinky a vůbec se kochám. To bych musel pořád sesedat a nasedat a to je v těžké zbroji makačka *2*. Kdoví, třeba později, až budu mít probrouzdáno, tak taky usednu na koně. Zatím to ale není nutné. -
Je fakt, že jsou hry kterým to více sluší na PC a hry, které jsou vhodnější spíše pro konzole. No pak jsou hry které se snaží vypadat všude dobře a pak.............. bud se to povede *5* a nebo ne *9*
-
Tenkrát byly hry primárně více pro PC, dnes jsou primárně většinou pro konzole. Takže možná proto žádné nešvary na PC *4* Možná to také bylo přístupem vývojářů k hrám, více "chci vytvořit něco výtečného" a méně "chci na to hlavně vydělat" *2*
Tím nechci říci, že Betsedácí jsou tací či jiní. Jen jsem trochu zavzpomínal, nic víc hehe *4*
Nevím jak to bude se skyrim, zatím sám tápu jestli být pesimistou či optimistou. Já jen doufám, že se poučí a naopak neprohloubí některé nešvary dnešních her *5* -
Opravdu ? Ta zpráva mě nějak minula, no nemůžu sledovat všechno že *2* To mě těší , nějaký ten systém "meziměstské dopravy" bych ocenil *4*
V oblivionu jsem já osobně používal nejraději draka jakožto dopravní prostředek a poletoval s nim po krajině ( ten tam samozřejmě od vývojářů nebyl, byla to modifikace a já už měl hru v té době několikrát prochozenou )
Ale předtím jsem si vyzkoušel i koně, jen jsem ho vždy někde zapomněl a často jsem ho už nenašel a mnohdy se pak objevil později ve hře před nějakými těmi vraty hehe.
Každopádně mohli tam být questy a jiné využití koní. Modifikace později přidaly možnosti aby kun nosil část vybavení(inventáře) a odlehčil tak hlavní postavě, nebo nasazení brnění koně podobně jako na hlavní postavu a jistě další.
Mám za to, že to bylo právě v Oblivionu, kde můj kůň přidal ruku k dílu, když jsem byl zrovna pod útokem nepřátel haha , kdo kdy viděl koně bojovat no přiznejte se ? *1*
Každopádně proč se připravit o tu možnost projet se na koni po fantasy krajině. -
ten příběh ve FNV je ale spojen s diametrálně odlišně pojatým gamedesignem a na ten Bethesda prostě nemá know-how
-
Nevím jak to bude s rychlocestováním pomocí mapy, ale Bethesda se vyjádřila, že ve Skyrimu plánují systém rychlé přepravy jako byl v Morrowindu. Akorát kromě broukobusu tam bude něco ve stylu dostavníku.
V Oblivionu mám zatím nahráno cca 16 hodin a na koně jsem ještě nesednul. A do dosud nenavštívených lokací si hezky dojdu pěšky, bez pomocí fast travelu přes mapu. Je pravda, že moje postava je celkem atlet, takže přesun po vlastních je docela rychlý - určitě rychlejší než v Morrowindu. -
Záleží pouze na Bethesdě jak si s tím poradí. Na xbox byl už i Morrowind a u toho jsem žádné nešvary kvůli konzolím neviděl.
-
Já vim že de hlavně vo prachy ale trocha toho srdíčka a hlavně rozumu by při tvorbě takových her neuškodila *3* a né myslet furt jen na many. Z láskou vzpomínam na 1 TES:Arena *5* Osobně nejsem takovej optimista co se Skyrimu týče, to že to vypadá na obrázcích a videu hezky neznamená že to bude dobrá hra... hlavně to jádro pro X360 no nevim nevim *11* *11* *10*
-
dobře se to tam prodává. peníze většina firem neodmítne :)
-
Já bych byl nesmírně šťastnej kdyby se herní série které byli původně vyvíjeny jen na PC, nedělali hlavně pro konzole a podle nich pak dodělávali zblitek *11* herních platforem. Na tom X360, a Playstationu stejně žádný pořádný RPG nebylo, neni a nikdy nebude... tak dobře hratelný jako na PC nevim proč se na ten konzolovej trh z vysoka nevyserou aspoň u těch RPG, je jasný že tupý akční klikací rpg je na konzole jak dělaný, ale na pořádný RPG ze starý školy je a bude dobrý vždycky jen PC *1* *1* *5*
-
Hmm, na tohle se těším víc a víc. Chybí mi nějaká ta singleplayer exploration hra.
-
To od Bethesdy nečekej *3*
-
Koně dobrou hru nedělaj...
-
no ono de taky o to ze pokud prvni hra co hral z "TES" byl oblivion tak ano ma pravdu super atmosfera uplne bozi jenze pokud si hrac jako ja co hral vsechny dily tak te atmosfera v oblivionu moc nenadchla
-
koně
-
fvfvfv
-
Ma pravdu ten chlapec.
-
Mě se libil ten systém v Morrowindu také více, třeba ten obrovský brouk-bus nebo co to bylo .. pamatuji si, jak jsem postupně vše prozkoumával,
bohužel spousta lidí i můj dlouholetý kamarád a spoluhráč to prostě považovala za přišil únavnou skutečnost, že aby se někam dostali museli vůbec místo napřed najít (šipky atd , na něco takového se v pořádných hrách dříve nehrálo, byly totiž pro zkušené a náročnější hráče) a pak šetřit na každou cestu balík peněz ... no a podobně asi smýšlí více lidi, neuvědomují si, že pokud chtějí hrát jednoduché a časově nenáročné hry je lepší sáhnout po něčem pro jejich level a zde vstupují vývojáři s vidinou zisku "jó uděláme kompromis pro všechny" , ale kompromis znamená že každému zároven něco uberou že ? *4*
Takže bud rád, že máš aspoň něco *4*