-
Moje řeč... *1*
-
V neschůdném terénu jsou koně spíš k vzteku... Na dlážděných cestách mezi městy by se něco jako kůň šiklo, jenže jakmile se hráč dostane do těžšího terénu, sesedne z koně někam dojde pěšky a pak se zase vracet ke koni... Díky tomuhle jsem v Oblivionu nakonec skoro všude chodil pěšky a ve Skyrimu bude terén mnohem neschůdnější...
-
Souhlasím, FNW je 100x lepší jak oblivion a F3 dohromady.... jen škoda že ho dělalo jiné studio :-) Takže tomu že Skyrim bude něco lepšího zatím moc nevěřím :-( Ale rád se nechám překvapit
-
Koně patří do salámu! *1* *3*
-
On nějkou měl? *8*
-
Když bude TES jako FNW tak mne to neva
-
Tak tak, bylo tam holt hodně TES her a už se to člověku začne v klávesnici motat:) Opraveno:)
-
Tam se jim asi popletl název hry - místo Skyrimu tam patří Oblivion. A týká se to právě level-scallingu. Ten ve hře bude, ale ne tak nešikovný jako v Oblivionu, ale ve stylu F3. Některé lokace ho mít budou, některé ne.
-
nechapu jednu vec: "Levelování bude probíhat ve stylu Falloutu 3 a ne Skyrimu."
Nejak se bojim ze to zase poserou level scalingem, jako kdyby se uz nespalili v obliviono. Proste zase jako naschval to tam urcite bude tak extremne debilne provedene, ze zakladnimu padouchovi daj pri vysim levelu hracu deadra mec a bude...
Ten inventar je taky desivej, tipnul bych si ze bude hodne neprehlednej. -
Coze coze tam nebudou kone neeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeee neeeeee :-D
-
Jestli bude mít Skyrim stejnou atmosféru jako Oblivion, tak s ním nemám v žádném případě problém :))