-
Co to meleš za blbosti...koho nebaví chodit a jde si za příběhem, může to používat jak chce, kdo raději chodí (jezdí) a prozkoumává jako já, nepoužívá to, ale ví, že to tam je, opravdu není nutnost to používat, můžeš si hrát jak chceš, zatímco zabíjet musíš, že. Nevím, buďto přemýšlej, nebo si dál připadej jako blbec... *7*
-
Asi se jich bojí.
-
Co máš proti koním? Tě shodil ze sedla, kopnul tě, či tě kousnul? *1*
-
Nikdo mě samozřejmě nenutí, stejně jako mě nikdo nenutí, abych někoho ve hře zabíjel - vždy zombíkovi vyjdu vstříc s pozdravným gestem a s přátelským úsměvem na rtech. *1* Já si ale nestěžuji, že mi hra nefunguje, nebo že mě nebaví, pouze mi vadí, že je tam něco co kazí atmosféru - jistě, můžu si říct: "čert to vem, já si budu hezky chodit pěšky.", ale pak si připadám jako blbec, který nevyužívá možností hry naplno. Asi jako kdybych z principu jezdil po dálnici na jedničku. *4*
-
...věrný oř bude padat rychle... Ale upřímně, skutečně toužíte po téhle scéně?
Ano samozdřejmě, jako odpůrce koní a všeho kolem nich (sand krom toho salálu), bych tohle zajisté ocenil! *1* -
taky nechapu proc to tam neni tohle bylo dobre vyreseny v baldurs gate tam te behem cestovani po mape klidne prepadli a i behem spanku jeste to bylo ve falloutovi 1,2 ale jen cestovani po mape behem pipboye (cekani) uz ne a myslim ze je to skoda bylo to mnohem zabavnejsi a davalo to smysl
-
tohle není tak jednoduché. navíc každý na to může mít jiný pohled. pravděpodobně víc lidí nechce při každém cestování pořád někoho zabíjet. chtějí se přesunout z místa A do místa B.
-
To můžu hru rovnou procouvat, jestli ti jde o to. *6* Teleportace ať klidně jsou, ale ať jsou realisticky začleněny do hry, takhle to vypadá jako kdyby hráč zapnul autopilota a během cesty spal (a bandité a agresivní zvířena ho zázrakem ignorovala). *1* *1*
-
však on tě nikdo k těm teleportacím a skákání jako čertík na špagátku nenutí. klidně to můžeš hrát stylem chození po svých, je to na tobě...
-
este nejak ten modik zo stredoveku a bude parada...fantasy mam uz dost
-
Koně ať klidně zruší, a taky by mohli tu automatickou teleportaci (tu maximálně v čarodějných gildách za poplatek) - Morrowind měl díky tomu zdání mnohem většího území a člověk si alespoň díky tomu pořádně svůj itinerář promyslel a neskákal z místa na místo napříč celou mapou jako čertík na špagátku.
PS: Mnohem raději bych byl, kdyby se místo Oblivionem nebo F3 inspirovali FNV a Morrowindem, ale to asi zbytečné přání. -
já ani v Oblivionu skoro vůbec nepoužíval koně a to jsem se ho nahrál.. radši jsem chodil po divočině/cestách pěšky.. ale zase se mi líbilo, že jsem potkával třeba ty hlídky na koních, byly tam stáje atd.
-
Jak bylo řečeno, dělá to Bethesda, nikoliv Obsidian, takže čekej konglomerát F3 a Oblivionu...
-
Možná tak nudy a kýče *11*
-
oprava FNV
-
Vegas takhle se to píše... pro příště *3*
-
asi ani neví, co hrál :)
-
známe Bethesdu, koně budou jako DLC *1*
-
Kralovstvi za kone!
-
Proč FNW ? To je nějaký folklórní název? (jenom se ptám)