Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damarus
    No jo taky na to koukám cože sem to napsal :D
  • Masa-san
    hej já mam koně i všechny zvířata i pavoučky apod. rád, ale je fakt že některý koně koušou a mají "špatnou" osobnost !!!!!!!! haha *1*
    Jiní jsou rozmazlení a další žárlivý , nejsou to úplně neviňátka např oproti psům , nevinní budou asi jen pavouci, ti vše dělají jen z instinktu, nemají kapacitu na to aby měli špatnou osobnost, takže ja říkám, že nechci vidět žádné vraždění pavouků !!!!!!!!!!!!! Nosí to smůlu !
  • Já bych řek je to zase spíš ztráta v předkladu. Na tohle téma se Bethesda vyjádříla už několikrát a to přirovnání k Falloutu 3 bylo vždy ohledně level scallingu, tj. toho jak potvory levelujou zároveň s hráčem (neboli největší slabina Oblivionu). Samotný levelování má sice taky bejt zjednodušený - už budou jen skilly a atributy ne (kromě zdraví, magicky a staminy), ale jinak je systém klasickej pro Elder Scrolls.
  • V Morrowindu taky koně nebylli a nikdy mi to nevadilo. Hlavně když hra samotná bude výtečná.
  • Jestli se neda Oblivionu (resp. vubec TES hram) neco vytknout tak je to prave ze jeho atmosfera, at jiz v kobkach, ci chozeni po lukach, lesich nebo horach - parada.
  • Masa-san
    Že prý koně jsou na jiné úrovni, co se stalo s pořekadlem "lepší něco nežli vůbec nic" ? *7*
    Oni tam nedají koně takže se budeme muset všude teleportovat fast travelem , snad pujdou odemknout v modifikacích aspon *4*
  • Masa-san
    haha , já myslím že je neurčitá záměrně *2*
  • Masa-san
    Já bych se také radši proletěl na drakovi jako v Oblivionu (byl to jeden mod- opravdu povedený) místo toho, abych je všechny musel zabit na potkání,ve strachu aby mi nesežrali kamarády z přilehlé vesnice nebo něco podobného... *7*
  • Dobry - ja jen mel starost, zes to treba fakt myslel vazne, a ve volnym case topis kotata a tak podobne...
    Jinak prave ze na konich neni spatnyho vubec nic - narozdil od psu, nebo pavouku cloveka nikdy neohrozovali...
    Ja v Oblovionu s konem omylem sjel ze (snad) nejvyssiho mista na mape, a pohled to byl docela dobrej, no : D
  • Já fakt netoužím po tom abych za každou cenu mohl zabíjet draky, nebo koně ,) Snad to zabíjení draků bude mít nějakou hlavu a patu ( a ano vím o tom že příběh tohodle dílu je hlavně o "dracích", jen že se s nimi dá dělat spousty jiných věcí, než je mordovat i když jsou v příběhu na druhé straně barikády. ,-)
  • rancor1223
    Mluvime tu o hře, nebo ne? Živího koně bych ze srazu taky nehodil.. A co je špatnýho na odporu ke konim? Sousta lidí má odpor k pavoukum a klidně i psum, tak co je špatnýho na koních?
    Ale jinak sem to samozdřejmě nemyslel vážně - to už si nemůže udělat člověk ani trochu srandu z koní? Jen by to byla zajímavá možnost, v Oblivionu mě to nenapadlo udělat..
  • "Levelování bude probíhat ve stylu Fallout 3 a ne Oblivion." Tak tohle je dost neurcita odpoved. Levelovani ve smyslu RPG systemu (tedy neco na zpusob SPECIAL a dovednosti ve Fallout 3), nebo jde pouze o levelovani samotne, tedy level up po dostazeni urcite urovne zkusenosti a ne po vylepseni urciteho poctu dovednosti jejich pouzivanim. SPECIAL ve Fallout 3 naprosto nefungovalo a naopak pro bethesda rpg se nejvic hodil system z Morrowindu/Oblivionu, protoze velmi dobre maskoval znacne nedostatky her v designu.
  • skaven123
    ja by som bol radsej, keby do Skyrimu pridali taku banalitku ako je rozlicne bonusove zranenia rozlicnymi zbranami, napr ma iritovalo stale ze dokazem lukom zabit kostlivca, totalna hovadina nie? na kostlivca by mali platit drtive zbrane ako kladiva a palice, takisto na zombies secne zbrane, atd atd...
  • Náhodou...první setkání s bránou do Oblivionu u Kvatche sí budu ještě dlouho pamatovat!
  • Na odporu ke konim nemuze byt prirozenyho ale vubec nic.
    Jestli jsi to vsechno myslel vazne, tak teda panbuh s nami. Cekal bych ze takovyhle zly humusy se v civilizovanym svete tolik vyskytovat nebudou : /
  • KIMCID
    FNV jako příběh a atmoška....nic víc
  • ucho
    Hairy_Ass: pro tebe je to nelogické řešení, pro vývojáře je to logický důsledek, ke kterému z nějakého důvodu došli...
  • rancor1223
    Ne, ale nikdy se mi nelíbili.. Prostě k nim mam takovej přirozenej odpor..
  • Jerry: Jestli ti tak vadí, že jen chci, aby se hra zbavila některých nelogických prvků, tak prosím, ale můžeš to napsat příště méně útočně? *7*
  • Že ty to taháš s tou orčicí u Imperial City? Ta taky ty koně raději žrala než prodávala... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit