Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

    Into the Breach má petfektní, profi pixelart, master level. Baba is You má velmi funkční a dobře zpracovanou, líbivou ála 8bit grafiku. Vampire jsou v grafice průměrní, ale imho nenabourává zážitek.

    Ale Spire je grafická tragédie. Obrovsky nevyvážená oproti hratelnosti. Hratelnost 10/10, grafika 3/10. Amatérská, opravdu až ruší. Nedostatečně rozbíjené jednolité plochy bez posunu v odstínu barev. Málo ohnisek, zajímavých prvků. Chyby v perspektivě, nesystematické členění ploch. Nedostatečně propracované designy. Špatně, ručně renderované světlo. Nerealistický objem. Monochrom pozadí bez barevného kontrastu. Je toho hodně. Grafik při hraní skřípe zuby. 

    • Ok. Grafik nejsem. Asi díky tomu nemám laťku tak vysoko..

      Přiznám se, že při hraní Slay the Spire vnímám grafiku jako naprosto funkční a spíš ji vlastně nevnímám, jak počítám tahy a karty.. prostě jak jsem psal níže - geniální hra - grafika mi vůbec nevadí. Tedy mě to hru nekazí..

      Příští průchod se zkusím zaměřit na světlo, objem, perspektivu, atd.. 


  • TheRKD

    Je to tak, hratelnost skvělá. Ale špatný vizuál strašně táhne dolů. Škoda :( 

    • Hry jako Baba is You, Slay the Spire, Into the Breach, Vampire Survivors (a spousta dalších..) jsou tak geniální, že je úplně jedno, jakou mají grafiku.. 

    • CyberAngel

      "Špatný" vizuál? WTF?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit