Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Zrovna mám sniperské období, které mě párkrát do roka chytne. Dočetl jsem vynikající knihu od jednoho z nejlepších odstřelovačů 2. světové války Na mušce lovce (2013) od A. Wackera (velice vřele doporučuji). Ponořil jsem se do Sniper Elite 4 a ačkoliv hraju na realistickou obtížnost, jaksi mi chybí ty dnešní "dalekonosné rifle". Konkurenční Sniper Ghost Warrior mě baví více (holt jsem na to futurističtější období). První Contracts mě hodně bavilo/baví. Velice se na dvojku těším a zasazení ze zmrzlé Sibiře na Blízký východ je paráda. Stejně tak větší příklon k realismu. Přesně to, co jsem si přál. Zatímco za 2. svět. války se střílelo hlavně kolem max. 250 metrů, ale spíše blíže, tak dnes jsou to úplně jiné cifry a možnosti. Sice to nebude práce v tandemu, což povětšinou je, ale to mi naopak nevadí. Spíš si chci vše vychutnat sám. Jsem zvědavej jestli tam bude precizní puška McMillan Tac-50 :-)

    A jinak pro zájemce (v češtině): Hard Task Basic Sniper videokurz

    • TAC-50 sem strasne rad pouzival v Arme dvojce... Tam to byla super puska, ale clovek musel mit ACE mod.

  • MidnighT91

    Proč si aspoň pořádně nevyhrajou s tím násilím. To komiksové ucáknutí po 50.cal je hrozně neuspokojivej trapas. 

    • Corvus

      Přesně. Německé karabiny 98k měli ve 2. světové válce střelivo 7,92 mm a dělali z hlav nepřítele doslova kaši, pokud šlo o B patrony a když se člověk koukne jak vypadá patrona .50 BMG... tak působé jako malá protitanková ráže :-D

      • Taky to je antimaterialni puska, ne ostrelovaci.

        Mk211 RAUFOSS je dokonce zakazane pouzit proti zive sile. Teoreticky... Kdyz clovek slysi ty pribehy... Jak prostrelil ostrelovac zed, a podle kvantity krve na zdi za tou usoudil ze prave zabil tri Talibance.

        Tomu se rika sila.

    • Tak ted uz zbyva jen nacpat do toho RAUFOSS a je hotovo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit