Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, kde se bere ten hype. Betu jsem zkusil a vůbec jsem z toho odvázanej nebyl. Ano vypadá to super a zvuky jsou taky skvělý. Celkový pocit daleko horší než z takového BF4. Rozhodně nekoupím v prvním roce. Možná v nějaké té zlevněné edici, pakliže tam přidají tunu obsahu. Jak si to někdo může předobjednat za 60, 70 nebo 120 dolarů fakt nechápu. A to jsem skalní fanda hvězdných válek.
  • eStar
    Casual nevybalancovaná pitomost. Zábava tak na 3 hodiny v nejlepším. Mělké s minimem variability. Minimum možností. Po chvíli repetativnost. To nebude mít trvanlivost ani jako Titanfall. BF 4 v současném stavu je daleko lepší volba.
    • Princ.Jablon
      tam kde v tomhle Battlefield mohl vytasit tuny zajmavých zbraní a techniky v tomto případě a mohl si se bavit alespoň rozličnými kousky techniky a zbraní tak ani to zde nehrozí, všechny ty blastery vypadaj stejně a dělaj stejnej zvuk, AT AT nebude ani ovladatelný, todle podle mě bude zase fail jako BF 3.1 po release (ale musim uznat, že v kompletní edici je BF ucházející hra) a čekat X let než se to dostane alespoň na úroveň zmíněného Battlefieldu je opravdu neuvěřitelná politika EA, o marketingový politice už se snad nedá ani mluvit slušně, to co předvádí s různýma preorder a podobnýma shitama je neskutečná drzost, to samý Sony s Total War Warhammerem, to je naprosto neuvěřitelný
  • Lukyz
    Sice je to trochu magor co přehrává, ale v podstatě s ním nemůžu nesouhlasit...

    EA Battlefront Season Pass Angry Rant!
    • Přesně tak! Pokud je v tomhle budeme stále podporovat, tak ceny porostou a kvalita klesne...
  • Legrace, jak se u kazdeho SWBF clanku vyroji bulanci, kteri na hru nadavaji jen, protoze ji nemuzou zpiratit a je na ne moc draha :D. Lidi, kteri si ji koupi, se tam budou bavit kralovsky, protoze zadna jina podobna hra ze sveta SW neni.
    • Mně to nebaví z toho důvodu že pár let můžu hrát to samé. Battlefield... A tam se dají vozidla řídit. To je novinka. To je revoluce! Řiditelná vozidla!
    • Musim se fakt smát. Dneska existují lidi, kterým nevadí, že jim vydavatel předloží hru s třetinovým obsahem oproti předchozímu dílu, dokonce jim nevadí, že se cena standardní edice zarovnala na 60€. Zřejmě je i v pohodě platit 10€ navíc za dva výkřiky a pitolku v deluxe edicí. Opravdu zvláštní sorta lidí. Zřejmě jim nedochází, že z nich pánové z EA mají neskutečnou legraci. Zkuste se zamyslet. Akceptací těhle podmínek jen způsobujete, že další Battlefront bude ve standardní edici za 70€ a nabídne ještě méně. Ale kdo chce kam...

      Jo a samozřejmě jde o to, že jsem socka a nemám na to prachy. Proto si ztěžuju. jak jinak..
      • No a co ? Milerad dam 60e za mesic paradni zabavy, ke ktery se muzu kdykoliv vratit. Nemam uz cas a energii porad brecet, ze to neni lepsi a ze nas odrbavaji. Proste koupim, hraju a bavim se s kamosema. Nepatrim k sorte lidi, kteri museji jit za kazdou cenu proti proudu a nadavat na kazdej vydavatelskej psouk.
        • jj, nekteri pitomci utrati 60Ecek za hovadinu, jini z toho cely mesic zijou.
        • no, to pŕávě nemůžeš, ke starým Battlefrontům se můžeš kdykoliv vrátit, protože nejsi omezený online aplikací a zvůlí EA kdy vypnou servery, tady tě prostě jednoho dne odstřihnou a šmitec, můžeš jít brečet do polštáře
          • Nejmin 2-3 roky to pojede, takze je mi to uplne jedno. Fps mass multiplayery uz davno nemaji dlouhou zivotnost krome par vyjimek.
            • SW síce tonu fanúšikov majú, ale tá tona hrala aj predchádzajúce diely Battlefrontu a už teraz sa netom pohybuje rada ak nie masa ľudí čo sa vysmieva z EA za to, že tá hra nieje ani Battlefield ani Battlefront, ale také preskriptované COD v Star Wars prostredí. Jednoducho povedané a podstrihnuté, to čo obsahovala alfa verzia zrušeného Battlefront 3 by len na pohľad zmiatla tú preskriptovanú paródiu, kde si limitovaný pomaly v každom okruhu, lebo vysvetlenie ... si doplň, no a ako bonus ak si zoberieš tú objednávku za 120 ečiek a dostaneš season pass tak máš iba nejaký vágny prísľub, že k hre dostaneš pár DLC-čiek, ale nevieš aká bude veľkosť a mapy v nich, nevieš či sa to vôbec bude dať volať DLC, kedže sa môže stať že na jednu mapu nalepia pricetag 10 ečiek a spravia k tomu ultra trailer, no a v neposlednom rade vieš - že už teraz tam nebude poriadny Conquest v štýle starého Battlefrontu alebo Planetside alebo Battlefield :D
            • Vubec nevis, jak ses mimo. Star wars maji tunu fanousku a na takovou hru cekali. Navic jeste nova filmova trilogie, kazdej rok novej dil. Zajem se rozhodne udrzi a nejakej vykrik tady na foru s tim nic neudela :)
            • 2-3 roky?! *1* do roka je to mrtvý protože tam není ani zbla obsahu který by šel hrát tak dlouho...a ne...ani DLC za tři kila kus to nezachrání
        • Tady nejde o to jít proti proudu. Je to úplně stejné jako když si jeden tejden kupuješ oblíbený jídlo a najednou ti z toho samýho jídla odeberou třeba třetinu. Jen ti na to daj sosík aby to bylo naleštěný. To bude taky v pohodě? Ono jde trochu o srovnání. Vem si kolik obsahu víc dostaneš za stejnou cenu 60€ třeba ve třetím zaklínači. Kde jsou ty prachy víc vidět. Kolik myslíš, že vráží do marketingu EA a kolik CD Projekt. Porovnej si jakej obraz maj obě společnosti na trhu. Obě jsou úplně jinde. Proč asi.

          Tady nejde o těch šest pětek. Já si d*bil předplatil BF4 i s premium. Jde o to co za těch šest pětek dostaneš. Pokud je ti to jedno a rád krmíš zazobance z EA a podílíš se na něčem co není zrovna OK... Tak fajn každýho věc. Já jen nechápu, jak se někdo může nechat dobrovolně ojebávat a ještě to vyzvyhovat jako přednost. Pro mě prostě zvláštní no...
          • Tady se plati za multiplayer, ne za obsah. Brat na to metr se zaklinac single playerem je uplne mimo.
            • Samozrejme je slozitejsi kvalitni multiplayer. Single story ti napise slusne jeden clovek. BF4 jsem uplne vynechal, tam jsem videl jen odpad oproti BF3/bad company.
            • Zrzzek
              Singl W3 máš odehranejch třeba za 150 hodin (nevím, nehrál jsem). V multiplayeru můžeš utopit mnohem více času.

              Ano, udělat singl je složitější.. No a co? Prostě CD Projekt šel jednou cestou a DICE (EA) zase jinou. A když se ti to nelíbí, prostě to nekupuj...
            • Aha, a co je složitější? Udělat multiplayerovou arénu nebo single story. Kdepak asi bude víc obsahu...?

              Ale jak říkám, užij si to.

              Mě se vizuál té hry taky líbí. Ale myslím, že víc jak 10€ za dva roky za to nedám. Poučení z BF4 jentak nevymažu. I když paradoxně po dvou letech je teď z BF4 hratelná hra.
    • krom předchozích dvou Battlefrontů, který omodovaný nevapadaj zas o tolik hůř, jsou hrát po locale na místních serverech a hratelnost maj stejnou, ne li lepší *7*
      • Usuzujes podle dvou map z open bety, ze to ma stejnou hratelnost ? Stare BFronty atmosferou tomuhle nesahaji ani po pas.
        • Vypada to jako hovno, smrdi to jako hovno, ma to konzistenci hovna, ale je to zjevne cokolada.
        • jo, to usuzuju, vlastné jsem si tím spíš jistý, je to úplně to samý včetně designu map, jediné změny jsou ve zjednodušování (nekonečno nábojů, neriditelná AT-AT, spawny vozidel) a ořezání kvůli budoucím DLC (absence vesmírných bitev) akorát to má víc polygonů - jestli pro tebe zvyšujicí se počet polygonů znamrená lepší atmosféru, pak určitě má a jsi šťastný člověk *4*
          • Zrzzek
            Ano, i grafika zlepšuje atmosféru. V tomto případě však hlavně zvuky. Že mají zbraně nekonečno nábojů? Zase nemůžeš střílet do aleluja a zbraň se ti (asi) zahřívá... Nebo tys viděl, jak stormtroopeři nebo rebelové přebíjejí? Já ne.

            Ano, je to celkem ořezané a DLCček bude asi dost (i když těma vesmírnejma soubojema si na 100% jistej nejsem). Přece jen, je to více casual, a sází to především na Star Wars značku (a že jí využili dost). Prostě na tom budou chtít vydělat. Zas bych ale nečekal extrém jak u The Sims.

            Uvidíme, co s tím udělají po vydání, ale mají nakročeno k slušnému úspěchu...
          • Nikoliv. lepsi atmosfera pro me znamena lepsi ozvuceni, grafiku, vic poweupu, dopravnich prostredku,itemu na otevreni. Zjednodusovani mimochodem nekdy znamena lepsi hratelnost, coz plati pro tenhle pripad.
            • Nema kam se zlepsovat ? Vsechno si otevres, zahrajes kazdou mapu tak 20x a pak teprve zacina zlepsovani, protoze se otevre kopa novych moznosti. Zlepsovani je, ze se zlepsujes ty sam a naucis se reagovat na ruzny situace, coz kazdymu zabere uplne jinou dobu.
            • lepší hratelnost? trošku pleteš pojmy s dojmy...hratelnost je sice přístupnější, takže může excelovat (relativně) každý jouda...ale ve chvíli kdy už každý okouká trošku mapu (který jsou neskutečně primitivní, čili 3-4 hry na mapu) a chvíli hraje, aby odemkl karty tak nemá kam se zlepšovat, tudíž není nic co by u hry drželo...prodeje možná budou fajn...ale pochybuju že to dohrabou k 3 dlc protože tou dobou už to nikoho bavit nebude *12*
      • nebo tedy Jedi Acadedmy/ Outcast když jste spíš do šermování a nevadí absence vozidel
  • Zkusil jsem betu, ale 120 euro za tuhle hru prostě dávat nebudu. V podstatě to je jen přeskinovaný battlefield
    • Sr_Lobo
      A proc bys za ni mel davat 120 ? Ja sem v akci predplatil za 28ecek. Jestli tam bude nekdy nejakej premiak tak si pockam az bude taky v nejaky akci kdyz me to bude hodne bavit, sberatelku si urcite za kazdou cenu prece kupovat nebudu. A co vadi na tom ze to bude preskinovanej BF kdyz to bude zabava ?
  • Dal bych si pokračování X-Wing Alliance, ale kdyby to nedělali v EA *1*
    • Já bych si dal remake Dark forces.
  • 120 ečiek za tento odpad aby som mal season pass, pričom to neobsahuje ani možnosti Battlefieldu :D
    • to bude asi tim ze to battlefield neni
      • Vojta_Ilavsky
        Kéž by byl aspoň podobné kvality jako jsou dnešní BFka.. Ach jo :(
      • ale ani Battlefront :D
  • Vojta_Ilavsky
    Malé mapy pro málo hráčů nezachrání ani MF či S1. To samý antiimerzivní power-upy. O animacích Vadera a Luka řeknu pouze toto: "Souls série".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit