Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, nekteri pitomci utrati 60Ecek za hovadinu, jini z toho cely mesic zijou.
  • Vypada to jako hovno, smrdi to jako hovno, ma to konzistenci hovna, ale je to zjevne cokolada.
  • Sme zrovna v lete resili, ze nekdo mel D3 bez datace a nekdo s nim, a neslo hrat (ani "jako bez") spolu.
  • Upřesním: z mého pohledu je taková cena nesmysl pro mě osobně. Pro ně to zjevně nesmysl není, když to lidi kupují. Já proto takové hry prostě nekupuju - kor když vím, že vyjde spousta DLC a že mě hra ve skutečnosti bude stát mnohem více, protože bez DLC si v podstatě nezahraju. Taky mi vadí ten systém DLC z důvodu štěpení komunity. Prostě se mi to nelíbí. Proto nekupuju, nebo čekám na výraznou slevu nebo jednotnou konečnou cenu za celou hru. Nakonec je toho mnoho, co můžu hrát, tak netřeba smutnit, že nemůžu hrát reskin battlefieldu. Ostatně BF4 je lepší investice času než battlefront - tedy aspoň zatím a na pár měsíců až let dopředu.
  • Nechápu, kde se bere ten hype. Betu jsem zkusil a vůbec jsem z toho odvázanej nebyl. Ano vypadá to super a zvuky jsou taky skvělý. Celkový pocit daleko horší než z takového BF4. Rozhodně nekoupím v prvním roce. Možná v nějaké té zlevněné edici, pakliže tam přidají tunu obsahu. Jak si to někdo může předobjednat za 60, 70 nebo 120 dolarů fakt nechápu. A to jsem skalní fanda hvězdných válek.
  • SW síce tonu fanúšikov majú, ale tá tona hrala aj predchádzajúce diely Battlefrontu a už teraz sa netom pohybuje rada ak nie masa ľudí čo sa vysmieva z EA za to, že tá hra nieje ani Battlefield ani Battlefront, ale také preskriptované COD v Star Wars prostredí. Jednoducho povedané a podstrihnuté, to čo obsahovala alfa verzia zrušeného Battlefront 3 by len na pohľad zmiatla tú preskriptovanú paródiu, kde si limitovaný pomaly v každom okruhu, lebo vysvetlenie ... si doplň, no a ako bonus ak si zoberieš tú objednávku za 120 ečiek a dostaneš season pass tak máš iba nejaký vágny prísľub, že k hre dostaneš pár DLC-čiek, ale nevieš aká bude veľkosť a mapy v nich, nevieš či sa to vôbec bude dať volať DLC, kedže sa môže stať že na jednu mapu nalepia pricetag 10 ečiek a spravia k tomu ultra trailer, no a v neposlednom rade vieš - že už teraz tam nebude poriadny Conquest v štýle starého Battlefrontu alebo Planetside alebo Battlefield :D
  • Mně to nebaví z toho důvodu že pár let můžu hrát to samé. Battlefield... A tam se dají vozidla řídit. To je novinka. To je revoluce! Řiditelná vozidla!
  • Princ.Jablon
    tam kde v tomhle Battlefield mohl vytasit tuny zajmavých zbraní a techniky v tomto případě a mohl si se bavit alespoň rozličnými kousky techniky a zbraní tak ani to zde nehrozí, všechny ty blastery vypadaj stejně a dělaj stejnej zvuk, AT AT nebude ani ovladatelný, todle podle mě bude zase fail jako BF 3.1 po release (ale musim uznat, že v kompletní edici je BF ucházející hra) a čekat X let než se to dostane alespoň na úroveň zmíněného Battlefieldu je opravdu neuvěřitelná politika EA, o marketingový politice už se snad nedá ani mluvit slušně, to co předvádí s různýma preorder a podobnýma shitama je neskutečná drzost, to samý Sony s Total War Warhammerem, to je naprosto neuvěřitelný
  • eStar
    Casual nevybalancovaná pitomost. Zábava tak na 3 hodiny v nejlepším. Mělké s minimem variability. Minimum možností. Po chvíli repetativnost. To nebude mít trvanlivost ani jako Titanfall. BF 4 v současném stavu je daleko lepší volba.
  • Já bych si dal remake Dark forces.
  • Přesně tak! Pokud je v tomhle budeme stále podporovat, tak ceny porostou a kvalita klesne...
  • Nema kam se zlepsovat ? Vsechno si otevres, zahrajes kazdou mapu tak 20x a pak teprve zacina zlepsovani, protoze se otevre kopa novych moznosti. Zlepsovani je, ze se zlepsujes ty sam a naucis se reagovat na ruzny situace, coz kazdymu zabere uplne jinou dobu.
  • Vubec nevis, jak ses mimo. Star wars maji tunu fanousku a na takovou hru cekali. Navic jeste nova filmova trilogie, kazdej rok novej dil. Zajem se rozhodne udrzi a nejakej vykrik tady na foru s tim nic neudela :)
  • Samozrejme je slozitejsi kvalitni multiplayer. Single story ti napise slusne jeden clovek. BF4 jsem uplne vynechal, tam jsem videl jen odpad oproti BF3/bad company.
  • lepší hratelnost? trošku pleteš pojmy s dojmy...hratelnost je sice přístupnější, takže může excelovat (relativně) každý jouda...ale ve chvíli kdy už každý okouká trošku mapu (který jsou neskutečně primitivní, čili 3-4 hry na mapu) a chvíli hraje, aby odemkl karty tak nemá kam se zlepšovat, tudíž není nic co by u hry drželo...prodeje možná budou fajn...ale pochybuju že to dohrabou k 3 dlc protože tou dobou už to nikoho bavit nebude *12*
  • Zrzzek
    Singl W3 máš odehranejch třeba za 150 hodin (nevím, nehrál jsem). V multiplayeru můžeš utopit mnohem více času.

    Ano, udělat singl je složitější.. No a co? Prostě CD Projekt šel jednou cestou a DICE (EA) zase jinou. A když se ti to nelíbí, prostě to nekupuj...
  • 2-3 roky?! *1* do roka je to mrtvý protože tam není ani zbla obsahu který by šel hrát tak dlouho...a ne...ani DLC za tři kila kus to nezachrání
  • Zrzzek
    Ano, i grafika zlepšuje atmosféru. V tomto případě však hlavně zvuky. Že mají zbraně nekonečno nábojů? Zase nemůžeš střílet do aleluja a zbraň se ti (asi) zahřívá... Nebo tys viděl, jak stormtroopeři nebo rebelové přebíjejí? Já ne.

    Ano, je to celkem ořezané a DLCček bude asi dost (i když těma vesmírnejma soubojema si na 100% jistej nejsem). Přece jen, je to více casual, a sází to především na Star Wars značku (a že jí využili dost). Prostě na tom budou chtít vydělat. Zas bych ale nečekal extrém jak u The Sims.

    Uvidíme, co s tím udělají po vydání, ale mají nakročeno k slušnému úspěchu...
  • Aha, a co je složitější? Udělat multiplayerovou arénu nebo single story. Kdepak asi bude víc obsahu...?

    Ale jak říkám, užij si to.

    Mě se vizuál té hry taky líbí. Ale myslím, že víc jak 10€ za dva roky za to nedám. Poučení z BF4 jentak nevymažu. I když paradoxně po dvou letech je teď z BF4 hratelná hra.
  • Nikoliv. lepsi atmosfera pro me znamena lepsi ozvuceni, grafiku, vic poweupu, dopravnich prostredku,itemu na otevreni. Zjednodusovani mimochodem nekdy znamena lepsi hratelnost, coz plati pro tenhle pripad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit