Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Tak snad se N'zothovi postaví někdo odvážný a na jeho plány na zkázu světa mu jasně a důrazně řekne: How dare you?! :)

  • Inu zbývá mi 60h předplatného a za tento týden jsem tam byl tak hodinu. Nový patch jsem zkusil a pokaždé to po chvíli vypnul. Nuda a nepříjemné pocity z dalšího zbytečného farmení. Další datáč mám koupený, ale obávám se, že u mě už Wow moc mít šanci nebude. BFA to prostě zabil.

  • CRYPT

    Konecne... BfA je podle meho nejhorsi datadisk co vysel - nudne nezajimave lokace, story take nic moc (ale toto je urcite veci pohledu) a to gearovani a jeste s tim spolednim updatem no like WTF. Predobjednal jsem Shadowlands a s napetim ocekam jen to. Nekdo mi rikal ze datadisky ve WoW se temer vzdy stridaji dobry, spatny, dobry, spatny atd... Draenor nebyl prijat moc kladne, Legion super, BfA shyt, Shadowlads...?


    Edit:// jeste bych podotkl z celeho WoW jsem huntil/im mogy, ale BfA je zarucene to nejhnusnejsi a nejodflaknutejsi co jsem videl. Navic nevim koho napadlo, ze je jeden stejny typ pro vsechny classy, ktere pouzivaji cloth/mail atd.... Toto je fakt ulet a lenivost!

    • WoD by nesouhlasil. BFA má alespoň přidávaný obsah, WoD polovinu věcí postupně hodili do koše a působilo to jako poloviční datadisk za pnou cenu. Kdyby Legion nebylo tak dobré a nebylo přímo s čím porovnávat, tak by BFA nikomu nevadilo.

      • twicer

        To jo, kdyby udělali všechny předchozí datadisky špatný tak je BFA vlastně úplně super. Tohle myšlení fakt nepochopím.

        • Jde o to, že to chce datadisk porovnávat se všemi co vyšly a ne pouze s Legionem, který já osobně po TBC považuji za druhý nejlepší. BFA sice není nejlepší přídavek co kdy vyšel, ale rozhodně není úplně nejhorší, jak tady píše. 

          • twicer

            Záleží. Hrál sem po vydání všechny datadisky a u Bfa sem se bavil jednoznačně nejmíň, a to i ve srovnání s hojně kritizovaným Dreanorem či Cataclysmem. Nemám problém přiznat že už to bude možná za ty roky mou únavou materiálu, ale dle mého ten datadisk prostě nefunguje vtom co má představovat.

            Legion je zakončen epickým zabořením meče do planety a v následujícím datadisku tato zápletka slouží jen aby sis mohl vylepšovat náhrdelník, Magni tě plácá po rameni jak pomáháš uzdravit azeroth, zároveň se hrdinové bezmyšlenkovitě půl roku rubaj po palicích napříč celým světěm v rozbitém PvP, Night elfové se po vypálení domova přepnou do krvežíznivého módu jen aby jejich příběhová zápletka byla hned do dalšího patche beze slova utnuta, pak rychle pod vodu zaříznout roky budovanou zápletku nag a Azshary, pak blik a jsme v království obávaného starého boha kterého odpravíme jak kdyby to bylo dráče z horní lhotky. Já ti nevím, na mě to prostě absolutně nefunguje v žádném aspektu. Nemám chuť nic objevovat, nic získávat, nic progressovat.

            • Sorry, ani tímhle mě prostě nepřesvědčíš, že BFA je celkově horší jako WoD, které mělo obsahu jako 2 větší patche na Legionu. BFA mám na podobné úrovni jako Cata a Cata ze začátku taky nebylo vůbec špatné, než se všichni rozbrečeli jak je to složité a začalo se vše overnerfovat.

               A že nagy a Azsharu plně nevyužili. No podobně to ve wowku dělají od začátku. Jen co mě teď napadne, tak Emerald dream, který by obsahově klidně vydal na 2 datadisky. Co že jsme dostali ? Jeden raid a malou část lokace před vstupem ? Prostě takhle to dělají snad už od Wotlku (např. Azjol Nerub). Sylvanas na Legionu měla taky děj v jedné lokaci a pak na ni celkově jaksi zapomněli, aby si to nahradila až trochu přehnaně v BFA. PvP je rozbité od začátku wowka, takže taky nevím zda za to může BFA.

              • twicer

                Reakce na příspěvek:

                Jo máš pravdu, většina zmíněných věcí nenastala až s příchodem BFA ale asi všechny ty zmíněné nesmysly dosáhli pomyslného hrdla a už sem to nebyl schopný trávit dál, Shadowlands je první datadisk který ve mně nevzbuzuje zvědavost a dost možná ho nebudu ani kupovat, takže jen o samotném BFA to nebude.

                Na druhou stranu když nikdo z okruhu mých spolubojovníků do retailu nevleze i po novém patchi a radši smrdí na classicu ve mně budí pocit že asi nebudu úplně sám kdo to tak vidí.

      • CRYPT

        Kdybych zacal s WoW v BfA, tak na 100% si ti hru nikdy neplatim. Odpad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit