Přejít na výpis diskuzí
Vedení 2K Games potvrzuje konec pražského studia 2K Czech
10.1.2014 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Od těchto lidí si už žádnou hru nekoupim.
-
-
*1* No uvidíme ...
-
-
GTA V bych uzavřel, ale psíš nevím jestli chci mafii 3 po zpackaný dvojce. Protože to byl krok vedle, nejdřív sliby, pak chyby a nakonec vydali "hru". Nebo spíš jen takovej příběh, kdy se postava pohybovala v kulisách něčeho co mělo být živým městem :D...
-
-
po technologicky strance to ale bude uplne jina hra, kluci uz urcite vsechno trikrat prepsali :D
takze ja to urcite zkusim -
Doporučuju ti si Mafii 1 zahrát. Já to udělal. Hrál jsem v kuse 1 a pak hned 2. Jednička je dobrá o něco, ale dvojka opravdu není špatná hra. :)
-
Já jsem s Mafií II spokojenej a bavila mě. Nevím, proč si tolik lidí stěžuje. Nostalgie z Mafie I je hold hluboce zakořeněná a lidi si tu hru idealizují, ostatně jak u všech starých her, které byly ve sve době doré.
-
-
Jde o to ze se vysr*li na puvodni koncept, zpoplantily co bylo uz ve hre a ty soubory se ani neodhodlali odstranit. Zmrdi a smejdi, co se rozhdly vydelat na hracich. Tohle nelze prehlednout to je svinarna a i kdyby se ohanely marketingem a tim ze proste to nevzladli nestaci. To vse jen kvuli picusum z 2K. Neni mi lito ze skoncily, at jdou k certu ... treba , budoiu ve studiu co tomu bude rozumet.
-
Souhlasím. Je ale taky pravdou, že stejně tak jistý zklamání je určitě na místě. Když pominu osobní preferenci, že sám nepláčů nad všemi oblíbeně prosazovanou jízdou a její absencí, přes obhajobu pár místních kolegů, kteří se na Mafii 2 údajně podíleli, zase rozhodně netleskám tomu, jak průhledný kouskování a změny oproti prvním konceptům a preview proběhly, k čemuž přispěly i následný silně vytržený DLC. Osobně nevím, co přesně se během vývoje dělo a jak do toho až zasahuje třeba exodus Vávry a některých údajných dalších během tvorby, ale na výsledné hře bylo vidět, že ne zcela využila proklamovanou potenciálnost a předpoklady, což bych neopomíjel. Samozřejmě na původní díl nostalgicky založení si budou trhat vlasy pokaždé.
Ten výsledek není určitě žádný ho*no a do nějaké "zpackanosti" má fakticky daleko, umí bavit, prezentuje slušnou Mafi-atmosféru a s daným obdobím přelomu 40/50. let se pohrává obstojně, ale jedno je taky jistý - Mafia 2 mohla být v některých aspektech lepší, delší, komplexnější a preciznější. To bych se přiznávat nebál.
-
-