Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se nedivim...ja bych je zavřel už davno
  • Tohle neustaly vyhazovani a presouvani zamestnancu bude mit na treti Mafii spatny vliv. *13*
    • Třeba Václav Král opustil 2K Czech, který dělal především skvělý jízdní model v Mafii 1 a Mafii 2.
      • jizdni model v Mafii 2 byl dle meho prisernej...
        • když neumíš jezdit *2* *3*
        • Alespoň auta měla nějakou váhu a bylo jasné, že hráč jede ve staré těžké krávě z padesátých let.
        • Nezdal se mi spatny. Bohuzel hra nepodporovala volant, ale na klavesnici to vypadalo celkem slusne. Tak je urcite obrovska skoda, ze Mafia2 nezachovala dobre veci z jednicky. Tesil jsem se jak male decko, ze si zajezdim s volantem. Dvojka byla obrovske zklamani. Jednicka nasadila latku vysoko, cekal jsem ze dvojka ji alespon udrzi. Nestalo se. Prodej Illusion to posunul na totalni arkadu, vetsina hracu jenom nevericne zirala. Na zazraky neverim, tudiz mi vubec neni lito, ze trojka nebude.
          • michaliuz18
            dvojka bola az moc dobra a zahral by som si to barkedy a barskde , co sa o gta povedat neda lebo gta je hlupost pre mensich ,nasilnicka hra zo slabym pribehom a vsetkym
            mafia mala a má take čaro ktore gta nikdy mat nebude
            a aj ked bola dvojka slabsia, to je tým ze ste kazdy len hejter a herny kritik, aj keby bola mafia 2 inak spravena aj tak ju sprdnete, a to je tym ze jednicka je legendarna a od nej nic lepsie nebude tak sa zobudte a berte hru aka je a ne aka by mala byt ..podla vasich predstav
            mne staci len to ze ma tie hry bavia viac nez predpotopne gtačka
            • Jack1947
              Nemas rad GTA takje pro tebe MAFIA (serie) lepsi. Myslim ze tak uplne pravdu nemas, nejde jen o provedeni jde o to ze na tom delali kolik let jiny lide, nez odkoupilo 2K a pak to slo do kopru chteli jen zisk. Neznat Mafia , tak asi bych to i nak bral hra to spatna nebyla bohuzel nesplnila ocekavani... zoufale roztahane DLC( ktere ani, nemelo s pribehem nic spolecneho) a navic absence volne jizdy wtf... HW narocnost byla hrozna a neprijemna hlavne v desti. Suma sumarum takhle tedy ne, jenze to uz je priklad przneni novych her.
        • deathfish
          všichni furt nadavaji na jizdni model ve hrach, pro jednou by mě docela zajimalo, ve ktere hře je naopak jizdni model povedeny, protože se mi zdá, že tohle snad nikdy nikdo nenapsal a pořád dokola se jen píše jak je v té a té hře špatný jizdní model...
          • Inquisitor
            Určitě v GTA IV je nejlepší.
          • Pro me urcite Mafia 1..neni dokonalej, ale na dododobry popopojezdeni to sstaci ;-)
          • Rozhodně GTA IV. Nejlepší jízdní model, co se týče nezávodních her.
            • Driver San Francisco měl také vynikající arkádový model. Byla to arkáda, ale pořád výzva s logickým chováním fyziky.
        • I kdyz jsem jej prepnul
    • snad si nechces myslet ze vydaj 3. mafii potom, co predvedl rockstar s gta 5
      • Mám GTA sérii rád, pětka je hra roku, ale opravdu nejde porovnávat GTA s Mafií jen proto, že oba to jsou open-worldy.
      • Neporovnávej Mafii s GTA.
    • na jakou treti Mafii *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit