Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle me by hlavne na obalu kazde hry mel byt vyznacen rating. Tady v Australii by bylo naprosto nezakonne, kdyby se nekde objevila hra bez nej. Nejdriv me ty dost prominentni nalepky otravovaly, ale urcite to ma neco do sebe. A jeste jsem nevidela FPS, tedy zanr velmi oblibeny mezi "detmi", ktera by mela rating nizsi nez M, tedy MATURE. Navic deckam podle me ani nejde o kvalitni pribeh tak jako o samotne strileni. Pokud decka hraji hry s vyskytujicim se nasilim tajne nekde s kamarady, pak ok, je to problem, ale pokud ji dostanou pod stromecek, demence zacina u rodicu.
  • Pan doktor Grafman se zjevne potreboval zviditelnit. Zazadal si o grant, ktery pochopielne ziskal, protoze svadeni veskereho nasilneho chovani na brutalitu v televizi a ve hrach proste frci (zvlast v USA), nahnal !pouhych 22 mladych muzu! do jedne mistnosti a za odpoledne mel tento pseudo-vyzkum hotovy. Publicita na game serverech zarucena. Jinak co se me tyka, dokazu si uzit i velmi brutalni film/hru protoze vim, ze jde o fikci. Autenticke zabery z dopravnich nehod, obeti vrazd atd. u me ale vzbuzuji nevolnost...
  • z tyhle recenze sem si neprecet ani pismenko, jedine nadpis a moje odpoved uz ted zni: DEMENCE
    tohle tema se resi porad dokola a muj dusevni stav na tohle nemá..
    Takovou kravinu může napadnout jen idiota.
  • Nemá pravdu, až ho uvidím rozbiju mu hubu!
  • Velmi zajímavé, Grafman nic nedokázal, jenom, jak tam ten vědec dementoval, se jedná o znudění :) Pěkná newska, hned se necítím, jakože patřím do kultury kriplů...
  • Pete.palis
    Je to hloupost, že ovlivňují lidi......pokud jo, tak dotyčný musí mít o kolečko míň.......
  • No, já myslím, že každá věc člověka nějak ovlivní, ale už je jen na tom člověku jak si to v hlavě přebere. Inteligentní dospělý člověk by si měl uvědomit, že je to jen hra (film), že o nic nejde a že v reálném světě takové věci nemá zapotřebí. Myslím, že je to jen otázka inteligence a citu...
    Pokud hra (film) dožene člověka k agresivitě, tak jen proto, že ten člověk je sám uvnitř agresivní...
  • Je přeci naprosto logické, že když vidím různé výjevy tak si na ně zvyknu. Třeba násilné, sexuální, normální apekty života, jako třeba jízda autem, tak si jednou na ty aspekty zvyknu. Co je špatného na tom, že vím jak vypadá přejetý člověk vlakem a nedělám u toho scény, že mě už nepřekvapí odhalené lýtko holky nebo ukázaná koza a nejsem z toho paf jak nějaký muslimský nýmand z mešity, či že se nebojím rychlosti, ačkoliv v 19 století přišla lidem 100km rychlost jako hrůza.

Emocí je se naopak v mnoha případech lidského života zbavit či je v lidském jednání eliminovat. Jestli mě něco nudí, tak jsou to tyhle "výzkumy". :)
    • Vpodstatě naprosto souhlasím. Jenom se mi zdá, že jak sám píšete, jsem na všechno tak nějak otupělejší. Ostatní jsou z různejch věcí naprosto vymázlý, vyplašený, vycukaný, ze všeho vypytlený, označejí něco hustokruťácký a já na to jenom "hmm". *6*
  • Hm, blbost. Možná snad že by rodiče měli držet malé děcka od agresivních her, ale to je na rodičích jak se dítě rozhodnou vychovat.. ale to je tak asi vše. Inteligentní jedinec si po zahrání hry uvědomí že to není realita.
    • Inteligentní jedinec si to uvědomit nemusí ten už to musí mít v palici dávno zakodovaný.
  • Dle me, pokud je clovek normalni, tak kdyz se bude divat na film nebo hrat nasilne hry, tak to oddiva nebo odehraje a pak se vrati do reality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit