Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda, i když smutná
  • Nejspiš právě proto, ze hry jsou stale komoditou na vydelavani penez a faktem je ze takovy 5 lety vyvoj by rozhodne neprinesl 5x takovy zisk a proto maji dva tymy ktery delaj hru kazde dva roky a vydelavaji. Z pohledu mamutich firem bych to rekl asi takto, nezalezi na tom, jestli je hra dobra, zalezi jen na tom, jestli ji dokazes prodat.
  • Přesně můj pocit.
  • Že zrovna autor takové ptákoviny jako je Angry Birds mluví o originalitě. On jen "objevil" pro masové publikum to co tady bylo před 20 lety
  • iPhone4 má vymazlené ovládání ve všech svých AAA titulech, u ostatních je to o zvyku nebo o šikovnosti vývojářů.
  • ony hry cílený na určitou platformu mají tehdenci využívat ovládacích prvků takové platformy :) Jasně, že když si spustíš na Androidu s dotekovou obrazovkou, v emulátoru PSOne nějakou bojovku, tak se to nebude ovládat dobře, ale stejně tak špatně by se ti ovládal třeba Fruit Ninja na PSOne.

Takže nejde říkat, že má něco špatný ovládání, jen kvůli tomu, že by na tom nešlo hrát třeba WoWko *3*
  • Naprostý souhlas, díky, že to nemusím psát znovu :D
  • Mel jsem stesti na jednom projektu a ted Vam vsem budu davat rozumy.
  • Velke hry neumiraji. Je jen vice tech spatnych. Porad je co hrat (mam na mysli kvalitni tituly).

Nechapu proc z nejake diskuse je hned clanek, ktery je vicemene o nicem.
  • ucho
    neřekl bych, že vypadá ale špatně. na výběr je toho dost. od velmi nákladných titulů po drobné hříčky. formuje se i studia, která dokáží dělat něco mezi. já bych si na nic nestěžoval :)
  • me je to jasny ,proc tomu tak je.Ja jen rikal ,ze v tomhle mel pravdu,coz ovsem neni zadna novinka,kazdemu aspon trochu duvtipnemu to musi dojit.
    Je to holt tezky no,s rostoucimi naklady na vyvoj her se malokomu chce riskovat a proto herni trh vypada tak jak vypada.
  • ucho
    protože inovativní znamená riziko. na to ti dá peníze málokdo, proto to není častý jev. velká firma potřebuje vydělávat velké peníze. v takových případech se vsází na ověřené věci a inovuje se pozvolna.
  • Spades
    Podle mě by měli velké společnosti jako EA Activision atd... udělat kompromis mezi kvantitou a kvalitou.
    Každý ví, že kvantitativně vydávané CoD určitě vydělá nemalé prachy. Tak proč nemít 2 týmy. 1. by pracoval na CoD - Hra, která vychází co rok, a vydělává mraky peněz, a 2., který by vydával hru například co 5 let, ale zato hodně kvalitní. CoD by se pak mohlo prodávat třeba za 50 dolaru a ta kvalitni hra za 80

Studio by vydelalo, a herni trh by byl spokojen. Bud si koupim totalni tuctovou strilecku, ktera je relativne levna, nebo poradnou hru, ktera uz me ale bude stat vic. Volba je na kazdem jedinci a sudio vydela na obou.

Dobry priklad je Blizzard, ktery vydelava tak velke prachy na WoW, ze muze zaroven vyvijet 3 AAA tituly (SC2 D3 a project Titan)
  • ale ma pravdu v tom,ze inovativni hry se v posledni dobe objevuji spise z rad indie her nez od velkych hernich spolecnosti...i kdyz obcas se najde vyjimka jako treba mirrors edge apod.
  • xMort
    Zadarmo jsou na Android Marketu s reklamou - mluví o tom, že zkouší různé modely.
    A jailbreak není jen o kradení. V telefonu ho mám a žádnou aplikaci jsem pro něj nikdy neukradl.
  • hry na mobily mozu byt pekne ale ovladanie je na hovno
  • ja nechapu koho muze bavit ta blbost angry birds.. jediny co me na iphonu na chvili dokazalo zabavit bylo cut the rope
  • Myslím, že všechno je to jen snůška PR keců - ať prohlášení vydává Vesterback ve smyslu A, nebo někdo třeba z EA v opačném smyslu B. Hry jsou jen takové, jak dovolí platforma výkonem a pohodlností ovládání, a odpovídají vkusu hlavního proudu uživatelů dané platformy. Nic víc, nic míň.

A stojí za připomenutí, že mobilní hraní těží ze všeho, co už prošlapaly konzole a PC, od nápadů po distribuci. Je to vývoj k masám, které si technologie dnes už mohou dovolit. Jak to v takových případech bývá, rozhodně to nepřináší žádnou vyšší kvalitu, naopak.
  • A proto osvícení hrají jen kvalitu.
  • Asi má pravdu, protože poslední dobou mě skutečně víc baví si něco koupit na iPhone než hrát na PC, kde se dnes vše točí kolem vymakané grafiky a nulové inovaci. Jen teda taková maličkost - Angry Birds nejsou zadarmo, zadarmo je jen "lite" verze, která je vlastně jen takové krátké demo. Hra jinak stojí 0,79€, což je úplně krásná cena za tu velkou porci zábavy, kterou hra nabízí. Jen asi nikdy nepochopím ty lidi, kteří nejsou schopni si koupit ani tyto levné hry a cpou si do mobilů nějaké jailbreaky apod. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit