Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joj myslel som firiem ktore robia hry sry :)
  • Extrémně nezajímavé, má smysl to sledovat po 3. minutě?
    • To taky nemá bejt vyprávění o tvé oblíbené hře ale o vzniku firmy, jak šel vývoj a kdo se na nich podílel, je pravda, že více videa po prostorách firmy místo obličejů by neuškodilo ale což :)
      • Výhradně vyprávění o mé oblíbené hře nepotřebuji, z toho už jsem vyrostl, spíše jde o nesouvislé vyprávění dotyčných zakladatelů Blizzardu, které je o ničem. Tři minuty vyprávět o tom, jak se poprvé setkali, a to ještě ve 2 verzích, jedna stupidnější než druhá, to fakt nešlo. Další minuty nebyly o nic lepší. To si radši pustím záznam konference nějakého CTO, ten než tě unudí k smrti ti alespoň poví něco o chystané cutting-edge technologii.
        • Haters gonna hate, 'nuff said
  • tyjo, cikan od nas plachnul do jůSA a zalozil tam blizzard a prej ze jsou k nicemu
    • Erien
      Ty tvoje blitky patří do žumpy né do diskuze.
  • Myslím, že Blizzard vydává a vydával vždy jen samý kraviny. Diablo, Starcraft, Warcraft - samý stupidní blbosti... *10* *10* *10*
    • smejki
      OIC!!!!!!!!! *5* *5* *5* *10* *7* *11* *12* *1* *2* *3* *4* *8* *8* *8* !!!!!
    • kostejnesmrtelny
      Slovy klasika: všechno zlo světa pochází z myšlení. Zejména když myslí lidi, který k tý činnosti nemají žádný předpoklady. *7*
      • Že se ty jejich hry líbí tobě ještě neznamená, že se musí líbit každýmu. *12*
        • Erien
          Jde vidět že si v životě nehrál Lost Vikings. Pak by si to pochopil.
          • Lost Vikings jsou jediné dvě kvalitní hry od nich...
            • marcel: Mluvil jsem o kvalitních, takže tu nemusíš zmiňovat Warcraft (slabá kopie Warhammeru), Starcraft (slabá kopie Warhammeru 40K) a Diablo jakožto nudné "RPG".
            • warcraft,starcraft,diablo to su 3 hry:) nauc sa ratat
            • Na ty jsem si nevzpomněl... *8* *8*
          • Ale neboj se, hrál. Hraju hry už 20 let...
  • xixixao
    Došlo na stručnou retrospektivu největších hitů... Nějak nevim co víc by autor článku chtěl... (jinak must see, neuvěřitelnej příběh - např. přepokládaná kapacita WoW na první rok byla 400.000 - což bylo vyčerpaný během prvního měsíce)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit