Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten selfban na japonské hry je z ideologických či jiných důvodů? LO a Blue Dragon budiž, byť to jsou JRPG par excelans, ale ještě jsem nepotkal nikoho, komu by se nelíbil Ninja Gaiden, Japonsko neJaponsko.
  • "Navíc za ty prachy." Kupuješ hry proto, že tě baví, nebo proto, že jsou zrovna levný? To je jak uvažování některých uživatelů Steamu, kteří koupí každou blbost, jen proto, že je zrovna za 2 Eura..
    Odyssey, ani Blue Dragon a už vůbec Ninja Gaiden nesmí zůstat s mojí konzolí v jedné místnosti, jinak by z nich dostala RRODa, tak nemusí dálnovýchodními styly nasáklé hry, ať jsou dobré nebo ne.
    A Too Human, to je vtip? To je ta hra kde není co dělat, pobíháš tam prázdnýma úrovněma a všechno a všichni se leskne bloomem, jako by právě vyjeli z myčky? *15*
  • Samozřejmě jsem to hrál a dohrál, jinak bych si to nedovolil kritizovat. Řekněme, že Quantic svého Fahrenheita prozatím nepřekonal.
    Námět HR je příliš obyčejný, jak nějaký noční thriller z kabelové TV, příběh plný nelogičností. To, že HR nemá v současnosti v žánru, ve kterým nebylo nikdy moc narváno, konkurenci, z něj ještě dobrou hru nedělá...
  • Pán je odborník. A co Lost Odyssey, Blue Dragon, Ninja Gaiden, GoW a Too Human? Navíc za ty prachy.
  • Počkat si na Windows 8, až budeš moci všechny tyhle hry koupit z Games for Windows Marketplace, či jak se to bude tou dobou nazývat. *3*
    Jsou to hezké hry, ale já si nepřeji, aby MS protlačoval dál Xbox na úkor PC, díky kterému je tou mega úspěšnou korporací. Tím že bych si tu konzoli koupil, bych MS jen schválil to, co posledních 5 let vyvádí. Rád si kupuji jejich software, ale na HW, který si určuju sám a ne na ten, který mi vnucují oni.
  • Heavy Rain a prumerna zalezitos??? Bud si tu hru vubec nehral a nebo neumis anglicky ani yes a mas v sobe citu jako... kus sutru
  • Cajk
    Sakra nemám xbox, co si mám vybrat teď :D
  • Alan Wake - Super záležitost, na poslední chvíli trapně ukradená PC hráčům Microsoftem, klepajícím před, ve výsledku průměrným, Heavy Rain. Sony mělo interaktivní film, tak MS musel vyrukovat s oživlou knížkou...

Halo: Reach - Halo bylo dřív nudný, ale s Reach to chytilo druhý dech.

Fable III - Tady není moc o co stát.

Crackdown 2 - Infamous, dokonce i ten Prototype je X-krát lepší.

Takže první dvě stojí za úvahu *5* , zbytek darmo mluvit. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit