Přejít na výpis diskuzí
Velký patch překopal Total War: Rome II až do základů
31.1.2014 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Omlouvám se , já jsem z hardwarem neměl taky potíže. Co se týká obléhání a nudných bitev bez špetky taktiky tak to převládá doteď.
-
musis napsat kolik ma najeto a rok vyroby
-
Devaty patch je prvni opravny pro me :D jelikoz jsem to do ted nemohl pro nizke fps hrat a to tu hru mam od vydani, slusny fail. Ale ted mam v benchmarku prumernych 56 fps a reknu vam kampan me bavi nejvic ze vsech TW. Konecne AI necheatuje.
-
Zalezi v jakem je stavu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=eFAGwtIFfFQ
20:05 -
Popravdě řečeno to hodnocení v recenzi bylo zasloužené, problémy mělo hodně lidí co jsem tak slyšel, ale například já jsem se nesetkal s ničím...( vlastně jsem na jeden problém narazil když AI útočila na město z moře - jejich lodě jen stály )...
Já jsem byl rád za to, že mně všechno jelo normálně, chápu lidi kteří byli naštvaní na "jejich verzi" TW:R2...ale taky chápu že recenzent na tom mohl být jako já a nemít sebemenší problémy. -
Kolik to tak dneska dělá? Ať jsem v obraze.
-
Third Age total war pro Medieval 2 je libovej + Divide and conquer submod co ho rozšiřuje z toho dělá skvělej mod ale ty jsi vlastně asi mluvil o cikánech tak nic nechal jsem se unést :D
-
viete ako su na tom obliehacie bitky..kedze seria TW s tymto mala vzdy problem, vyslevone neznasam pohyb jednotiek v meste..hotova katastrofa+nejak zmysluplne ich zoradit na hradbach
-
Jak vis, ze to neni jen dusledek obycejne neschopnosti?
-
"Jakkoli jsme Total War: Rome II hodnotili kladně (viz recenze)" = jinými slovy jakkoli moc jsme dostali zaplaceno, abychom napsali bombastickou recenzi na v době vydání kus šrotu...
-
Rome total war mal byt v early accesse a potom by to bola zabugovana neoptimalizovana alpha verzia... Vydno ze tato hra si zasluzila 9 z 10 inak by ju stale neopravovali a neprekopavali :D ale snad moje vnucata si uz zahraju Rome total war krasne opraveny a optimalizovany....
-
Ja prodam svoji mladou. Spěcháá
-
Hele nevim jak ty ale ja se zmodovanym Romum spis vyhybam *1*
-
Já si konečně po ugradu PC užívám Shoguna II s Darthmodem a jen z té hry úplně na větvy. Takže za dva-tři roky si rád zahraju odladěnýho a zmodovanýho Roma II
-
Medival 3??,hm,,,,no nevim podle prohlaseni tvurcu je tohle poslední dil cele serie:c//
-
je a naucil me to kdysi XCHAT,,,hehe *1* ,,a popravde mam velkej problém se toho zbavit,,,nejhorsi to bylo když sem takhle zacal psat i na uredni dokumenty v praci
:C))ale to uz sem zvladnul překonat:c)),, -
ok dik,,,hele a co se tech lodi tyce sou zrychleny nebo to je vic k realu,myslim plavbu po vode,zataceni atd....
-
Lidi nechcete koupit nekdo Corsair vengeance 4x4 gb za 3400Kc . chtel jsem kupovat novou sestavu nakonec ji budu kupovat kdo vi kdy. Dostane prednost investice. Kdo chce tak rexx zavinac ro.ru. Zaruka, koupena pred 14cti dny. na czc se prodava za 4 400. Litr sleva, coz si myslim je solidni. http://www.czc.cz/corsair-vengeance-red-16gb-4x4gb-ddr3-1866/100002/produkt
-
Pokud vím, tak Rome II měl být poslední z rodiny Total War na dlouhou dobu.CA má licenci na Warhammer a hlavně už před vydáním Rome II avizovali, že chtějí vyzkoušet i jiný typ her než strategie.