Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devaty patch je prvni opravny pro me :D jelikoz jsem to do ted nemohl pro nizke fps hrat a to tu hru mam od vydani, slusny fail. Ale ted mam v benchmarku prumernych 56 fps a reknu vam kampan me bavi nejvic ze vsech TW. Konecne AI necheatuje.
    • Přesně, já před necelým měsícem hru zkusil znova s myšlenkou že 8 patchů by mohlo být snad už dost. Koupil jsem si navíc nový stroj ale nikdy jsem neviděl nic vyššího než 35fps na nejnižší detaily i na mém starším PC jsem měl hru viditelně lepší. Počkám si na poslední patch (jestli se toho někdo z nás vůbec dožije) do té doby tu mám Shoguna....
  • fizola
    Nikdy ma nenapadlo použiť druhú kartu na ťaženie bitcoinov. A je že načo ju mám *1*
  • Rome total war mal byt v early accesse a potom by to bola zabugovana neoptimalizovana alpha verzia... Vydno ze tato hra si zasluzila 9 z 10 inak by ju stale neopravovali a neprekopavali :D ale snad moje vnucata si uz zahraju Rome total war krasne opraveny a optimalizovany....
  • Já si konečně po ugradu PC užívám Shoguna II s Darthmodem a jen z té hry úplně na větvy. Takže za dva-tři roky si rád zahraju odladěnýho a zmodovanýho Roma II
    • XorxoxTalarius
      Hele nevim jak ty ale ja se zmodovanym Romum spis vyhybam *1*
      • http://www.youtube.com/watch?v=eFAGwtIFfFQ

20:05
      • Third Age total war pro Medieval 2 je libovej + Divide and conquer submod co ho rozšiřuje z toho dělá skvělej mod ale ty jsi vlastně asi mluvil o cikánech tak nic nechal jsem se unést :D
  • viete ako su na tom obliehacie bitky..kedze seria TW s tymto mala vzdy problem, vyslevone neznasam pohyb jednotiek v meste..hotova katastrofa+nejak zmysluplne ich zoradit na hradbach
  • Takhle to vypadá, že do té doby než dohraju medieval s Call of Warhammer modem, bude rome 2 už i docela hratelné.
  • Lidi nechcete koupit nekdo Corsair vengeance 4x4 gb za 3400Kc . chtel jsem kupovat novou sestavu nakonec ji budu kupovat kdo vi kdy. Dostane prednost investice. Kdo chce tak rexx zavinac ro.ru. Zaruka, koupena pred 14cti dny. na czc se prodava za 4 400. Litr sleva, coz si myslim je solidni. http://www.czc.cz/corsair-vengeance-red-16gb-4x4gb-ddr3-1866/100002/produkt
    • Ja prodam svoji mladou. Spěcháá
      • musis napsat kolik ma najeto a rok vyroby
      • Tilwaen
        Kolik to tak dneska dělá? Ať jsem v obraze.
        • Zalezi v jakem je stavu.
  • Řeknete mi prosím kde mám sehnat ten patch? děkuji moc :P
  • Je sice hezké, jak moc se teď o hráče starají, ale tohle všechno mělo být obsáhlé již při vydání hry. Ale co, nejdůležitější je vymlátit maximum EUR z DLC, vše ostatní je nepodstatné. Za mě osobně již TW2 zůstane navždy jako špatný vtip vývojářů nad tím co všechno si dovolí vůči nám hráčům.
  • XorxoxTalarius
    To jsou dobre zpravy, sice nez koupim nove zelezo, tak uz budu moci kupovat Gold verzi, ale i tak si rad poslechnu zpravy o tom ze se CA o hru stara

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit