Přejít na výpis diskuzí
Velký PS4 udpate přináší spoustu nových funkcí včetně editoru videí
30.4.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
A sony vzkazuju,s playstationa mi nedelejte pc!Ja chci playstation!
-
Dobrý, osobně jsem rád za tu možnost měnit intenzitu světla na ovladači.
-
Neeee PayPal neeee :-D budu mít prázdnej účet za chviličku :-D
-
Tak před pěti lety by mě snad nenapadlo, že PS4 nebo XONE budou mít nějakou funkci nahrávání videí. Každopáně si radši koupim externí nahrávací kartu a potom v pohodlí na PC upravím.
-
To je ubohost některých jedinců... Oni vydaj update kterej přidá nový funkce a některým pablbům se to nelíbí, protože... proč? Protože PS4 nemáte tak se to aspoň snažíte pošpinit?
-
-
Pridava funkce, ktery bezne pouzivame uz 10 let a kdo se odvazi to vyslovit nahlas, tak spini? Trololol, tvuj brain taky zvlada jenom 4 tlacitka, co? *12*
-
Co taky čekat jinýho, že?.
-
Svym pablbskym prispevkem jsem chtel pouze rici, ze kdo to mysli opravdu se stramovanim / uploadovanim videi vazne, tak to resi jinak, nez primo na konzoli... jako jo, proc ne, funkce navic neuskodi, lidi si udelaj jedno dve videa a vykaslou se na to, ale aspon je to zabavi na chvili =D
-
-
Mam PS4, nahravani a nedej boze upravu nikdy nepouziju, osobne nechapu proc davat video z meho hrani nekam na FB, k cemu to je dobre? Ale nevidim duvod proc tuto funkci odsuzovat? Asi to nekoho bavi, kdyz to tam davaji. Ve firme jako SONY asi nepracuji uplni idioti, kteri by utraceli penize za neco, co nikdo nechce.
-
-
jo, protoze venuji cas necemu produktivnimu, treba vytvareni funkce, kterou profici nepotrebuji a casual hraci zahodi po 1 videu =D dovoluji si te citovat "nahravani a nedej boze upravu nikdy nepouziju, osobne nechapu proc davat video z meho hrani nekam na FB, k cemu to je dobre?"
-
-
-
-
Chtěl bych upozornit autora, že megabyte není jednotka hmotnosti. Čili 3,5" disk bude vážit stejně když na něm bude uloženo 200MB jako ten, kde bude uloženo 1TB.
-
-
Data cili elektrony neco vazi, avsak naprosto souhlasim MegaByte NENI jednotka vahy tudiz tvrdit ze nejaky software vazi X MB je prinejmensim pekny hnus.
-
Bit jako takovy sice nic neváží, ale mechanismus uložení něco vážit musí. Vezmeme-li v potaz, že v jednom bitu je cca 40000 elektronů, takže v jednom bajtu je 8*40000 elektronů a v jednom MB je 1 048 576 bajtu, tudíž je v jednom MB celkem asi 3.35*10^11 elektronu. Váha jednoho elektronu je asi 9,10*10^-31 kg. Takže celkova váha jednoho MB je asi 3.05*10^-19 kg. To znamená, že pokud bysme měli HDD kde je 200MB, tak se jeho váha změní asi o 6.1*10^-17 kg. A pokud by šlo o jeden TB, tak se jeho váha změní asi o 3.20*10^-13kg.
-
-
U SSD uchovavas "naboj" v bunce ...U HDD je ale mag. zaznam. cili nejsem si jist spravnosti tveho vypoctu...minimalne v pripade HDD :)
-
-
HDD je magneticky zaznam ;) jak myslis ze se ten material zmagnetizuje? samozrejme tam je take elektricky naboj.
-
-
-
Bohužel tě musím zklamat. Je vědecky dokázáno, že i data něco váží. *3*
-
-
Kdyby se ps4 chtela tvarit jako vse na vse,tak by nestala 12tis,ale az 30tis,je primarne na party a pro zabavu a hlavne na hryyyyy,ne na praci,uz share factory je aplykace pro pracovni pc!A ne pro herni system.
-
-
debyl
-
-
no a ne uletaku!debil jsi ty!ja takovi traparny jako naky priblbli aplikace co maj pc ckari na steamu nepotrebuju,ja potrebuju kvalitnejsi hry nez na pc!only on playstation.uncharted,god of war,killzone,motorstorm.jestli aplikaci tak youtube,ta na ps3 byla supr.Ale zakazdou alikaci,ktera se vyplati nepohrdnu.
-
-
Doufám, že ti je maximálně tak 10 let, protože tohle snad nemohl vyplodit člověk, který vyšel základní školu *7*
-
-
-
-
Ps4 je herni system pro zabavu,pc je perzonal computer.Tudis jeho hlavni funkci je prace!Jestli s pracovniho stroje chcete udelat jeste konzoli,kupte si herni grafarnu v cene ps4,jinak pracovni pc herni grafarnu z 85%neobsahuje!Diky!
-
-
Grafiku v cene konzole, ty se v tom mc neorientujes co? abych si zahral tak jako na konzoli!, staci ta integrovana v procesoru *2*
-
-
Jo ale ne v kvalite her na ps4.
-
-
hlavnou funkciou PC je to čo od neho jeho majitel vyžaduje.
-
-
pc je a vzdy bude primarne na praci.to ze si tam nekdo koupi komponent typu herni graficka karta,to neznamena ze je to primarne na hry.uz klavesnice tomu napovida,menu pc tomu napovida listicky,zalozky,vokynka,to se nepodoba zadnemu zabavnimu systemu,ale pracovnimu nastroji.
-
-
keby som mohol dám ti bludištáka za najdebilnejší komentár v diskusii.
-
-
-
LoLek tohleto *15* . Jak si vyčetl z názvu personal computer, že je hlavně na práci? Já znám dokonce pár lidí co mají PC čistě na hry a internet... Vlastně i já mám doma PC hlavně na hry a na práci minimálně. PC na práci mám v práci *1* Pokud bych si měl do PC koupit grafiku v ceně PS4 tak k tomu v klidu můžu přibrat ještě dva monitory na eyefinity.
-
-
pc jak se doctes na pc tuning.cz nebylo nikdy urceno na hry,IBM,tento zamer nikdy nechtelo.
-
-
-
Tak aby se tu taky neco delo...
Jupiii, to konecne konzole nahradi PC! Jo pockat... ma to vykon jak kancelarskej kompl a ty videa se musi paradne strihat na gamepadu, mnohem lepsi nez na PC.. ne? NE?!! -
Velká poklona do Japonska. *14*
-
-
Taky jim gratuluju, prodavat konzoli za 10k s cpu+gpu za 2500 je dobrej plan. A jak vidim lidi jim to zerou a jeste si chrochtaj. *15*
-
-
za 10k si zahraji hry na které bych potřeboval PC za 20k a víc. Nemluvě o množství konzolových her a exklusivit, které na PC vůbec nevyjdou. *14*
-
-
Skoda ze pc za 15 ma stejnou grafiku, 4x lepsi cpu a zvladne vsechno o cem si muze packovac nechat zdat, dokonce i streamovat Bieberovy umelecky dila ve full hd.
-
Akorát to PC za 20K+ to zvládne v lepší grafice. Za kvalitu se holt platí, tak to bývá.
-
-
-