Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To asi jo (kazda hra je teoreticky chaoticka, pokud te nevede za rucicku a musis se s ni seznamit), ale jak rikam, ja osobne hral HoN taky a hrali jsme ho nejakou dobu, a nerikam 5 let. Kazdopadne HoN je chaoticky (aspon byl, kdyz zacinal - uz jsem ho dlouho nehral, ale pocitam, ze je na tom stejne) a kdyz rikam chaoticky, tak tim myslim grafickym zpracovanim hry, efekty, kamerou.
    Takze muj osobni nazor je, HoN uz ne :).
    Ale abych ho jen nehanil, tak mel zajimave reseny balance system (i kdyz i u neho se dali najit mouchy). *2*
  • Kazda moba je na zacatku chaoticka. Ja vzdycky zkousim dotu2 jednou zacas a porad to zdaleka nema na hon, ty dve hry sou vycemene stejny presto je hon mnohem dal.
    jedna vec se mi na dote fakt nelibi je animace postav , me prijde ze ty hrdinove jako by klouzou po povrchu kdezto v honu je fakt videt ze dela kroky i v zavyislosti na rychlosti , je to detail ale me sere :) kdyz uz jednou poznas lepsi tak horsi uz nehces . plus dota2 je pomalejsi akce celkove.Btw dotu1 sem hral 5let a hon taky asi tak. Ja sem uz docela veteran takze by mel muj nazor mit nakou vahu
  • Tak HoN vychazi z doty aspon na zacatku to tak bylo, prejmenovali a predelali graficky jen jednotlive hrdiny :). Me prisel HoN vzdycky prilis chaoticky, ale jak zacala Dota 2, tak jsi tam najednou videl tu prehlednost a cistotu, co byla v puvodni Dote a to je jeji hlavni plus oproti HoNu.
    Kazdopadne kazdy ma na vec vlastni nazor :)
  • Tohle vsechno uz je davno v HoN a jeste spousta veci navic
  • S tou komunitou dementu mas z casti pravdu, ale v soucasnosti bych nerekl, ze tomu tak je. Je to o tom, jak moc rozsirena ta hra je, a dota uz je tez dost rozjeta obvzlast po oficialnim releasu. Dementy najdes v obouch hrach a to odhadem ve stejnem pomeru.

Jinak dota se muze jevit tezsi a to prave diky ztrate penez pri smrti, ale to je podle me pouze o zvyku a zmene stylu hrani. (obe hry se hraji jinak)
  • tomocz
    Rozumím, díky... až bude nuda, tak to tedy zkusím... je to fakt, že za zkoušku nic nedám, jak kdosi nade mnou pravil :)
  • lol jsem přestal hrát, protože mít v každé hře dementa co jen nadává opravdu nemusím. Dotu2 jsem pak zkusil a zůstal u ní s pauzami, mnohem víc ji hraje brácha. Přijde mi lepší, víc hardcore. Komunita není tak ujetá, samozřejmě je tam dost rusáků a dalších haterů, ale asi ne tolik jako v lol. Dota na jednu hru potřebuje víc času, nemá to žádnou funkci pro surrender, takže se hraje do konce.
  • Souhlasim, ze nove lidi po LoL nebavi, jelikoz Dota hodne tresta za jakoukoliv chybu (treba expy a nebo ztratou penez). Takze z urciteho pohledu se muze rici, ze dota je tezsi nez LoL. Ale dle meho nazoru, jelikoz jsem na dote zacinal a hral jsem LoL i Dotu dlouho, tak je to vse jen o zvyku. Musite znat hrdiny a itemy a nasledne, jak se chovat v urcitych situacich, kdyz si to osvojite, tak je jedno, kterou z tech dvou her hrajete.

PS: Po delsi dobe hrani LoL a vraceni se zpet k Dote, budete proste za nooby, jelikoz si na styl hrani musite zvyknout (klidat si itemy, nakupovat, setrit atd.) Na druhou stranu, kdyz prijdete na LoL a nevite, kdo ma mit jake rozlozeni rune a mastery, nehlede na verzi uprav hrdinu, tak muzete dopadnout podobne tedy, ze jste klasifikovan za nooba.
  • Dota 2 je proste stara puvodni Dota a to je jeji plus a je to v dost aspektech rozdilne oproti LoL, ale je jen na tobe, zda te to bavi a bavilo. I LoL ma sve klady (z casti jsou to dve rozdilne hry, a hraji se jinak i kdyz urcity zaklad tam je stejny).

Banovani u LoL - nevis, zda se vubec deje, ale u Doty pokud ji treba nehrajes tak casto, tak ti aspon napisi, ze se na zaklade tveho podnetu neco stalo (a jeste vis koho jsi reportoval). Bohuzel nevidis uz vysi trestu, takze tam mohl byt klidne jednodenni ban, ktery ten clovek ani nepocitil.
  • Dota je klasika, která mě chytla zejména kvůli nostalgii původní Doty. Nicméně taky již hraji jenom občas.

Každopádně většinu lidí co znám, a nehráli původní Dotu a první jejich MOBA byla LoL, tak je právě Dota moc nebaví.

Ale určitě za vyzkoušení nic nedáš. ;)
  • Mno je to možná blízko znění samotné zkratky LAN (Local Area Network), což teoreticky by mohlo zahrnovat třeba město Praha a Wide Area Network jako další části internetu třeba celou Evropu.
    Pokud to tedy bude, že budu pouze hrát se svými kamoši tak to je jedna z variant (ale to už tu jde i tak), a další varianta, že budu hrat opravdu jen např. s lidmi z ČR. Ale to může být negativní v tom, že hraješ právě s čechy a nebo, že si dlouho počkáš než se najde vyrovnaná skupinka hráčů.
    Spiš bych preferoval, kdyby jsi si mohl vybrat s jakymi hraci z jakých lokalit nechces hrat. Teda pokud by nekdo nepouzival proxy, jen aby mohl hrat tam, kde chce .)
  • tomocz
    ta záležitost s banováním protivíkových postav už je dávno v LoL, takže to opravdu není nic extra nového ani po tom "vtipu" :D

jináč, dříve jsem hrával LoL, ale po roce a půl mě to nějak přešlo... stojí za to Dotu2 vyzkoušet? přináší něco nového, co by mě po LoLku zase dostalo a donutilo to hrát?

zkoušel jsem ještě Smite, který není špatný a řekněte sami, hrát za Thora nebo Lokiho, kdo by to nechtěl. Ale po pár měsících mě to také přešlo (ačkoli to narozdíl od LoLka mám stále nainstalováno s tím, že až se budu nudit, tak to zase zkusím)
  • Hanzik815
    Oficiální zprávu jsem nečetl, ale z toho co jsem tady pochopil to zní, jako by Local play nemělo s LAN hrou nic moc společného. Pořád to zní, jako by se člověk musel připojit na net. I když je to asi úplně jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit