Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastněno od dismemberment updatu a cením si toho, že ač je to podobně hc jako Insurgency (možná i více) tak vzhledem k rozdílnému dobovému zasazení a výbavě se DoI hraje zkratka dost odlišně (subjektivně). Nicméně Insurgency je v mých očích vybroušený titul a zde je ještě co vylepšovat, konkrétně mapy mi co se členitosti týče, detailu a level designu příjdou oproti Insurgency nevyvážené. Zatim je to fajn zábava, ale pokud zamýšlím nějaké vážnější hraní sáhnu po Insurgency.

    Hodnoceno po cca 10 hodinách.
  • Insurgency existuje a aktualizácie vychádzajú pravidelne. Hrá to dosť ľudí.
  • Hele existuje ještě Insurgency, nebo jak se to jmenovalo?

    Pořád funguje - nevíte někdo jak je to s updatama?
    • Další content už s největší pravděpodobností nebude. Team se chce soustředit spíš na Ins: Sandstorm co se budoucnosti "Insurgency" jako IP týče a vydat DoI standalone.

      Aktualizace by měli vycházet už jen jako bug/exploit fixe.

      Nevím kolik dalších informací můžu sdělit, ale i tak je Insurgency už více než dva roky stará hra, takže očekávání by měli byt přiměřené :3

      EDIT:
      Pravděpodobně se optimalizace a různé featury z DoI budou implementovat i do Ins, například Dismemberment systém je jako programová část i v Insurgency, ale obsahová část (modely) už tam nejsou. Někteří moddeři už si toho všimly a už pracují na modelech pro Ins.
    • OPenetrator
      Updaty vychazej porad. Vyvojari bezplatne přidávají zbraně, mapy i mody a o hru se fakt pekne starají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit