Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele existuje ještě Insurgency, nebo jak se to jmenovalo?

    Pořád funguje - nevíte někdo jak je to s updatama?
    • Další content už s největší pravděpodobností nebude. Team se chce soustředit spíš na Ins: Sandstorm co se budoucnosti "Insurgency" jako IP týče a vydat DoI standalone.

      Aktualizace by měli vycházet už jen jako bug/exploit fixe.

      Nevím kolik dalších informací můžu sdělit, ale i tak je Insurgency už více než dva roky stará hra, takže očekávání by měli byt přiměřené :3

      EDIT:
      Pravděpodobně se optimalizace a různé featury z DoI budou implementovat i do Ins, například Dismemberment systém je jako programová část i v Insurgency, ale obsahová část (modely) už tam nejsou. Někteří moddeři už si toho všimly a už pracují na modelech pro Ins.
    • OPenetrator
      Updaty vychazej porad. Vyvojari bezplatne přidávají zbraně, mapy i mody a o hru se fakt pekne starají.
  • Insurgency existuje a aktualizácie vychádzajú pravidelne. Hrá to dosť ľudí.
  • Vlastněno od dismemberment updatu a cením si toho, že ač je to podobně hc jako Insurgency (možná i více) tak vzhledem k rozdílnému dobovému zasazení a výbavě se DoI hraje zkratka dost odlišně (subjektivně). Nicméně Insurgency je v mých očích vybroušený titul a zde je ještě co vylepšovat, konkrétně mapy mi co se členitosti týče, detailu a level designu příjdou oproti Insurgency nevyvážené. Zatim je to fajn zábava, ale pokud zamýšlím nějaké vážnější hraní sáhnu po Insurgency.

    Hodnoceno po cca 10 hodinách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit